Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Valla bende 2 gundur sadece aksam yemeğiyle oruc tuttum dun aksamki kilomla bu aksamki kilom ayni çıktı şaşkınım. Sen canini sıkma cok hizli verdin ilk kiloları bi duraksama donemi olacak illa ki.

Bu normal canım hızlı kilo verilince vücut kıtlık moduna girip kilo vermeyi durduruyor hatta kilo bile almış olabilirsin ki buda normal bir iki hafta biraz esnek davranınca yeniden kilo vermeye başlarsın gerçi sende biliyorsun bunları ama yine de söylemek istedim moral olsun diye :KK19: :KK60:

Teşekkür ederim 😻

Teşekkür ederim 😻

Buna da diğer alıntıda cevap veriyorum 🙈

Teşekkürler 😍

Berabere bence 😁
Ben geçen hafta aldıklarımı veriyorum daha 🙈
Bir de son zamanlarda diyet yapmama rağmen kilo verimim durmuştu biraz serbestleşince metabolizmam şaşırdı galiba vermeye başladım yine🙏 Bugün yediklerimi görünce daha çok şaşıracaksın🙈

Açıklama yapan diyetisyen candır 😂 bir hafta kilo aldım iki hafta veremedim benimki dinleyip dinleyip kafa sallıyordu. Son iki hafta kala bıraktım ben de. Bıraktıktan sonra tekrar kilo vermeye başldım bi de 🤣
desteğiniz için teşekkür ederim canlarım :KK200:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:sampiyon:
:KK9::KK9::KK9:
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
:KK200:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 700. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (9.TAKIM) ==> % 1.083
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (10.TAKIM) ==> % 0.973
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.TAKIM) ==> % 0.920
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. @Sivaskayseri ==> %2.305==> 4. TAKIM :nazar:

2. @Pain Killer ==> %2.060 ==> 5. TAKIM:nazar:

3. @hadikonusalim ==> %2.044 ==> 9.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

@Lusi ==> %-1.387==> 13.TAKIM
Tebrik ederim kızlar
Harikasınız

Menüm
Akşam
1 tabak corba
6 tane nugget (acı sosla yedim)
Salata
Ayran

2 kare antep fıstıklı 1 kare bitter cikolata
1kupa sütlü cozulebilir kahve

1 elma yarım muz
1 yudum ayran
1.5 kurabiye

Su 2 litreye yakın
Spor 65 dk yuruyuş 195 puan
5500 adim 55 puan
Toplam 250 puan

Iyi gecelerrrr
Kilo veren herkesi tebrik ederem arkadaslarrr
Menuyu kapattim dedim ama saay 22.00 gibo tansiyonum duser gibi oldum
Kicuk bir kase pamcar corbasi yedim uzerine tuz atarak
..
Yemek miktarini azalttigim.icin geceye dogru 22 23 gibi tuz istiyor canim birkac gecedir
Türk Dil Kurumu beni gorse yaka paca tekmeyi basar😅😅

Işte yemek yediğim zaman bende şişiyorum, bi ara iyiydim, akşam salatama tuz koymuyordum.
Bu aralar havalar soğuk, isinamadigim için salata yapmıyorum. Haliyle tatlıya tuzluya dikkat etmeyince kazık gibi kalkıyorum sabahları
Aynen canım şeker hastası değilim ama tatlı yiyince rahatsız oluyorum son zamanlarda

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:sampiyon:
:KK9::KK9::KK9:
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
:KK200:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 700. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (9.TAKIM) ==> % 1.083

2. (10.TAKIM) ==> % 0.973

3. (5.TAKIM) ==> % 0.920

BİREYSEL DERECELER

1. @Sivaskayseri ==> %2.305==> 4. TAKIM :nazar:

2. @Pain Killer ==> %2.060 ==> 5. TAKIM:nazar:

3. @hadikonusalim ==> %2.044 ==> 9.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

@Lusi ==> %-1.387==> 13.TAKIM
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Hayırlı sabahlar canlar.
Gece uykusuzlugun ardından yine kaoslu bir sabaha kalktık (gece uyumadi emdi surekli biara dalmisim ben kafamin üstünde çıkmış zipliyordu oyle uyandım düşünün halimizi) hadi gece uyumadi sabah uyusa diye düşünürken sabah ta 8 de kalktık. Kalktığından beri mızmız sürekli herseye agliyor kahvalti yaptık ama neyi nekadar yedim onu bile tam bilmiyorum. Şimdi parka geldik gelene kadar yarım saat yürüyüş yaptım. Oglumu salıncağa bindirdim donerken de yürüyüş yapicam tabi yagmur iyice bastırmazsa.

Hayırlı sabahlar canlar.
Gece uykusuzlugun ardından yine kaoslu bir sabaha kalktık (gece uyumadi emdi surekli biara dalmisim ben kafamin üstünde çıkmış zipliyordu oyle uyandım düşünün halimizi) hadi gece uyumadi sabah uyusa diye düşünürken sabah ta 8 de kalktık. Kalktığından beri mızmız sürekli herseye agliyor kahvalti yaptık ama neyi nekadar yedim onu bile tam bilmiyorum. Şimdi parka geldik gelene kadar yarım saat yürüyüş yaptım. Oglumu salıncağa bindirdim donerken de yürüyüş yapicam tabi yagmur iyice bastırmazsa.
Hoşgeldin 2yas sendromuu

kızlar ben de insülin direnci başlangıcı çıktı. hemen kontrol altına almam lazım
Aaaa çok geçmiş olsun. Ben yenmistim.ama kilo alınca geri almıştım. Şuan kaç Bilmiyorum şubatta bakmisti. 10 kilo verdim sonuçtan sonra. Şeker ilacı verdimi sana. ben kullanıyorum. Keşke verse sanada. Çok güzel kilo verdiriyor şayet ilaçsız olmuyor. Çünkü bu horman bozukluğu kilo vermene engel oluyor. İşlevini görmediği için.

Sabah tartıdaki sonucumu görünce bugün ipimi koparmış gibi yedim ha yedim.

yarından itibaren ergin kırbaç’ın 3 günlük bir programına başlayacağım.
Program özetle şöyle:
Sabah-kahvaltı (klsik yumurtalı peynirli, zeytinli, yeşillikli ama ekmeksiz)
Öğle-yok
Akşam - sabahkinin aynısı yani kahvaltı.

kısa sürede hızlı kilo vermek ya da dirençli kiloları vermek için 3 gün yapılabilirmiş.

haftasonu salona gitmeyeceğim evde üç beş egzersiz de yaparsam işe yarar gibi geliyor 😃
Wayyy benmde hoşuma gitti bende mi yapsam bugün öğlen zaten bisi yemek gelmio aklıma.

Back
X