- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
geçmiş olsun canım, dikkat et çok. ben yıllardır kurtulamadım .kızlar ben de insülin direnci başlangıcı çıktı. hemen kontrol altına almam lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım, dikkat et çok. ben yıllardır kurtulamadım .kızlar ben de insülin direnci başlangıcı çıktı. hemen kontrol altına almam lazım
Valla bende 2 gundur sadece aksam yemeğiyle oruc tuttum dun aksamki kilomla bu aksamki kilom ayni çıktı şaşkınım. Sen canini sıkma cok hizli verdin ilk kiloları bi duraksama donemi olacak illa ki.
Bu normal canım hızlı kilo verilince vücut kıtlık moduna girip kilo vermeyi durduruyor hatta kilo bile almış olabilirsin ki buda normal bir iki hafta biraz esnek davranınca yeniden kilo vermeye başlarsın gerçi sende biliyorsun bunları ama yine de söylemek istedim moral olsun diye![]()
![]()
desteğiniz için teşekkür ederim canlarımTeşekkür ederim
Teşekkür ederim
Buna da diğer alıntıda cevap veriyorum
Teşekkürler
Berabere bence
Ben geçen hafta aldıklarımı veriyorum daha
Bir de son zamanlarda diyet yapmama rağmen kilo verimim durmuştu biraz serbestleşince metabolizmam şaşırdı galiba vermeye başladım yineBugün yediklerimi görünce daha çok şaşıracaksın
Açıklama yapan diyetisyen candırbir hafta kilo aldım iki hafta veremedim benimki dinleyip dinleyip kafa sallıyordu. Son iki hafta kala bıraktım ben de. Bıraktıktan sonra tekrar kilo vermeye başldım bi de
![]()
Tebrik ederim kızlar
![]()
![]()
![]()
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 700. ETAP
TAKIM DERECELERİ
![]()
1. (9.TAKIM) ==> % 1.083![]()
![]()
2. (10.TAKIM) ==> % 0.973![]()
![]()
3. (5.TAKIM) ==> % 0.920![]()
![]()
BİREYSEL DERECELER
1. @Sivaskayseri ==> %2.305==> 4. TAKIM
2. @Pain Killer ==> %2.060 ==> 5. TAKIM
3. @hadikonusalim ==> %2.044 ==> 9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Lusi ==> %-1.387==> 13.TAKIM
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
![]() | + | ||||||
![]() | +310 | ||||||
![]() | +250 | ||||||
![]() | + | ||||||
![]() | + | ||||||
![]() | + | ||||||
![]() | + | ||||||
![]() | |||||||
![]() | |||||||
![]() | |||||||
![]() | |||||||
Türk Dil Kurumu beni gorse yaka paca tekmeyi basarIyi gecelerrrr
Kilo veren herkesi tebrik ederem arkadaslarrr
Menuyu kapattim dedim ama saay 22.00 gibo tansiyonum duser gibi oldum
Kicuk bir kase pamcar corbasi yedim uzerine tuz atarak
..
Yemek miktarini azalttigim.icin geceye dogru 22 23 gibi tuz istiyor canim birkac gecedir
Aynen canım şeker hastası değilim ama tatlı yiyince rahatsız oluyorum son zamanlardaIşte yemek yediğim zaman bende şişiyorum, bi ara iyiydim, akşam salatama tuz koymuyordum.
Bu aralar havalar soğuk, isinamadigim için salata yapmıyorum. Haliyle tatlıya tuzluya dikkat etmeyince kazık gibi kalkıyorum sabahları
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
![]()
![]()
![]()
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 700. ETAP
TAKIM DERECELERİ
![]()
1. (9.TAKIM) ==> % 1.083![]()
![]()
2. (10.TAKIM) ==> % 0.973![]()
![]()
3. (5.TAKIM) ==> % 0.920![]()
![]()
BİREYSEL DERECELER
1. @Sivaskayseri ==> %2.305==> 4. TAKIM
2. @Pain Killer ==> %2.060 ==> 5. TAKIM
3. @hadikonusalim ==> %2.044 ==> 9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Lusi ==> %-1.387==> 13.TAKIM
Hoşgeldin 2yas sendromuuHayırlı sabahlar canlar.
Gece uykusuzlugun ardından yine kaoslu bir sabaha kalktık (gece uyumadi emdi surekli biara dalmisim ben kafamin üstünde çıkmış zipliyordu oyle uyandım düşünün halimizi) hadi gece uyumadi sabah uyusa diye düşünürken sabah ta 8 de kalktık. Kalktığından beri mızmız sürekli herseye agliyor kahvalti yaptık ama neyi nekadar yedim onu bile tam bilmiyorum. Şimdi parka geldik gelene kadar yarım saat yürüyüş yaptım. Oglumu salıncağa bindirdim donerken de yürüyüş yapicam tabi yagmur iyice bastırmazsa.
Türk Dil Kurumu beni gorse yaka paca tekmeyi basar![]()
Aaaa çok geçmiş olsun. Ben yenmistim.ama kilo alınca geri almıştım. Şuan kaç Bilmiyorum şubatta bakmisti. 10 kilo verdim sonuçtan sonra. Şeker ilacı verdimi sana. ben kullanıyorum. Keşke verse sanada. Çok güzel kilo verdiriyor şayet ilaçsız olmuyor. Çünkü bu horman bozukluğu kilo vermene engel oluyor. İşlevini görmediği için.kızlar ben de insülin direnci başlangıcı çıktı. hemen kontrol altına almam lazım
Wayyy benmde hoşuma gitti bende mi yapsam bugün öğlen zaten bisi yemek gelmio aklıma.Sabah tartıdaki sonucumu görünce bugün ipimi koparmış gibi yedim ha yedim.
yarından itibaren ergin kırbaç’ın 3 günlük bir programına başlayacağım.
Program özetle şöyle:
Sabah-kahvaltı (klsik yumurtalı peynirli, zeytinli, yeşillikli ama ekmeksiz)
Öğle-yok
Akşam - sabahkinin aynısı yani kahvaltı.
kısa sürede hızlı kilo vermek ya da dirençli kiloları vermek için 3 gün yapılabilirmiş.
haftasonu salona gitmeyeceğim evde üç beş egzersiz de yaparsam işe yarar gibi geliyor![]()