• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1 ocakta apa yeni grup mu başlatıyor. bir süredir bakamadım ona.

çok sıkı yapmak gerek ama diyeti. mesela 0 karbo, bol spor gibi. ben şu an hiç o modda değilim mesela. bana şu an en cazip kaçamaklı karatay görünüyor. gerçekten ben bir ara antin kuntin tariflerimle güzel kilo veriyordum. evdeki yemeklere uymayacağım. ondan yiyorum. kendime özel yapacağım. eve takılınca olmuyor. mesela akşam pilav yedim.
Hadi fulyacım başla artık. Sana ne iyi gelir onuda biliyorsun. Liste olunca ne yapacağını bilirsen daha kolay 🥰

Hayırlı sabahlar kızlar. Cumanın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşallah 😘

Sabah tartıldım tam 60.5 çıktım ama aksama kadar bekleyip yeniden tartilip oyle yapicam bildirimi mezuniyet garanti olsun 😂
Abahki kiloma da şaşırdım dogrusu nkrmalde iki gun acliktan sonra 60.7 olmuştu gecen hafta. Bu hafta cok adapte olamadim aslında hemde aclik ta yapmadim ona rağmen kilom düştü şaşkınım. Ama kabızlık cok etkiliyor ondan böyle oldu sanırım. Her hafta sıkıntı oluyordu bu hafta sorun yaşamadım Allah'a şükür.

Hayırlı sabahlar kızlar. Cumanın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşallah 😘

Sabah tartıldım tam 60.5 çıktım ama aksama kadar bekleyip yeniden tartilip oyle yapicam bildirimi mezuniyet garanti olsun 😂
Abahki kiloma da şaşırdım dogrusu nkrmalde iki gun acliktan sonra 60.7 olmuştu gecen hafta. Bu hafta cok adapte olamadim aslında hemde aclik ta yapmadim ona rağmen kilom düştü şaşkınım. Ama kabızlık cok etkiliyor ondan böyle oldu sanırım. Her hafta sıkıntı oluyordu bu hafta sorun yaşamadım Allah'a şükür.
Çok iyi o zaman
Tebrik ederim

Darısı başıma :dua:
Allah gönlünüze göre versin inşallah
Akşam akşam başıma gelen olayı anlatayım yandım

Akşam işten geldim kızılcık suyu kaynattım sonra tencereyi sürahiye boşalttım ki sürahi patladı kaynar kızılcık suyu karnıma döküldü karnım bacaklarımın bir kısmı yandı hemen soğuk suya tuttum sonra acil durum spreyi vardı onu sıktım şimdi biraz daha iyi ama sızlıyor ve karnım kıpkırmızı yinede verilmiş sadakam varmış hem şok oldum hem çok korktum hem yandım :KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:
Cok geçmiş olsun Allah korumuş verilmiş sadakan varmış

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
Dün yemekten önce keyfim kaçtı üşümek halsizlik vardı yazamadım
Perşembe menüsü
Sabah
Tam bugday ekmegiyle bir tost
Ögle
5 kaşık bamya yemegi
Yarım ayva
Akşam
1 tabak bamya
3 kaşık bulgur pilavı