• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aylin42Konya Aylin42Konya Aylinim haftanın birincisi olarak başarının sırrını yazmayı unutma kuzum:KK60:

Aylin42Konya Aylin42Konya Aylinim haftanın birincisi olarak başarının sırrını yazmayı unutma kuzum:KK60:
Ben olsam birinci ne anlatırım acaba valla beceremem ki birde gözümde canlandı mikron elimde karşımda kk 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Görünür bi problem yok isin kötüsü. Esimle sürekli hir gür kavga halindeyiz ne ben mutluyum ne o. Kendimi değersiz hissettiriyor abuk subuk lafları var hayata bakış açımız farklı herşeyi eleştiriyor ama sorsan sana hiç karışmıyorum ben diyor. Hiçbiseyden mutlu değil sürekli memnuniyetsiz. (Onu dinleyince o da bana ayni şeyleri söylüyor) O bana boyle davrandıkça ben de ofkeleniyorum birikip birikip patliyorum (zaten artik birikmeye gerek yok en ufak şeyde sinirleniyorum) eve geliyor surekli tv acik ayni zamanda telefondan da kafasini kaldırmıyor. 2 dakka tuvalete gidiyorum onda bile çocuğu oyalamak istemiyor cocuk ağzını acsa bağırıyor (biz surekli tartistikca ve esim de herseye bagirdikca cocuk iletisim kurmayı öğrenemedi oyuzden hiç konusarak anlaşamıyoruz istediğinin disinda bişey oldu mu bağırarak ağlıyor sürekli ve konuşmadığı icin ne istediğini de anlayamiyorum) tuvaltteyken oglum gelip kapida ya agliyor ya kapiya vuruyor. Cumartesi günü de oglum agladi sabahtan akşama kadar aralıksız herşeye ağladı istedigini yapiyorum ona da ağlıyor. Dayanamiyorum artık hersey ustume üstüme geldi el kadar çocuğa da vurdum. Daha da zarar veririm diye de korktum sonra dün gece de vicdan yaptım ona ağladım. aeben aeben seni alintilayamadim
Mydaisyy yazmıştı sanırım ben de sana diyecektim evde bakara suresini aç dinle. o iyi gelir. pandemiden kaynaklı da herkes bunaldı. herkes mutsuz bu da ekstra oldu. yoğun stresten kaynaklı bu. çabuk geçer inşallah bu durumunuz.
Cuma günü 122.5
Bugün 120.5
Fark _2kg

moni moni
seni görünce aklıma geldi bugünün pazartesi olduğu. tartılmayı unuttum.
bu arada eksin şahane valla harikasın. çok sevindim :KK200::nazar:

rakibem nerede acaba? 60kiloyum 60kiloyum

bugün +500 gramım. Hadi beni geçmen için elinde bir fırsat var.geç bakalım:işsiz:
valla kuzum tartılmayı unuttum şimdi gördüm buraya girince :deli:

Zehracım anlattıkların hiçte yabancı değil. Hatta kat be kat daha fazlasını yaşadım. Yaşıyorum. Ailenden gelen eziklik değersizlik eşinlede devam ediyor.
Sen müsaade ettikçede devam edecek.
Dediğim gibi bir çogu senden kaynaklı. Sen değişmelisiniz.

SEN KENDİNE DEĞER VERMEZSEN KİMSE SANA DEGER VERMEZ!
Baktım soyledigin sayfaya biraz. Çocukla iletişim için de kitap sipariş ettim.

Aslında onun da yetisme tarzina gore baya caba sarfediyor onun da farkındayım. Etrafinda hiç mesaili çalisan eş, kardeş yada anne yok. Evde 4 kız 3 erkek kardeşler erkekler ne istese ayaklarina getirilmiş. Ben biseyler icin söylendikçe o da bunalıyor annesi hic agzini acmaz konuşmaz oyle ogrenmis anne es figürünü.

Back
X