- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
vayy kaçak gelmiş hoşgelmişHu huuu selam hanimlar nasılsınız görüşmeyeli geldim kaptanımmoni
bak fena döverim o kilolar verilmeden hiçbir yere gitmek yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vayy kaçak gelmiş hoşgelmişHu huuu selam hanimlar nasılsınız görüşmeyeli geldim kaptanımmoni

geçmiş olsun canımcımBiraz rahatsızlandım boynumla alakalı ayyy çok kötüymüş gece yastiklar bile battı allahimmmm boyun fıtığı ne kötü birseymis

sanada geçmiş olsun busecimben 4 tane var boyundagecmis olsun
cnm sevgi bitince ayri yasamanin faydasi yokki bu toparlanacak bi sey degil cunku bi davranis degil bu bi duygu

davranışlarından dolayı ilişkiniz yıprandı, aşk öyle bitti ama. davranışlar hani belki düzelirse kıvılcım atabilir diye düşündümben 4 tane var boyundagecmis olsun
cnm sevgi bitince ayri yasamanin faydasi yokki bu toparlanacak bi sey degil cunku bi davranis degil bu bi duygu
hoşgeldin canım.O kadar haklısın ki geçen pandemi döneminde 80 kilodan 90 kiloya çıktım şimdi desen dikkat etmezsem 100 kilo olucam 91 kiloyum şuan çok kızıyorum kendime nasıl bu hale getirdim kendimi diye neyse zararın neresinden dönersek kârdır
Allah şifa versin canımBiraz rahatsızlandım boynumla alakalı ayyy çok kötüymüş gece yastiklar bile battı allahimmmm boyun fıtığı ne kötü birseymis
davranışlarından dolayı ilişkiniz yıprandı, aşk öyle bitti ama. davranışlar hani belki düzelirse kıvılcım atabilir diye düşündümneyse daha önce de dediğim gibi hakkınızda hayırlısı olsun, yolunuz açık olsun canım
![]()
Elhamdülillah iyiyimNasılsın görüşmeyeli
Sen yine iyisin kuzum ben 68 küsürSelam kizlar..ben bir türlü kilo vermeye odaklanamiyorum eşim evde çocuklar okul tatilinde ..mutvak nerdeyse 24 saat faliyette diyebilirim doymak bilmiyorlar..stressten bende yiyorum.60.7 kilo olmuşum![]()
Stres yok da yeme isteği var sürekliOlursun canim..mesele o kiloda olmak değil..o kiloyu korumak..evdede stress çok olunca çok zor oluyor...![]()