• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Keşke öyle olsa herkes moralimi bozuyor kötü göründüğünü söylüyorlar
aldırış etme. sonuçta aşırı zayıf değilsin. elbet kilo vermen gerek. herkes birşeye konuşuyor.
Kızlar size bir konuda danışmak istiyorum
Ben yemeklerimde ya zeytinyağı yada fındık yağı kullanıyorum ayçiçek yağı mısır yağı v.s.gibi yağlar kullanmıyorum ki zaten B grubu beslenmesinde bu yağlar zararlıymış aeben aeben

Ben bundan bir ay önce riviera tipi sıcak yemeklerde kullanmak üzere zeytinyağı aldım hemde iyi markanın (marka yazmak yasak olduğu için isim yazamıyorum) ancak yağda değişik bir tat var teneke tadı gibimi desem tam tarif edemiyorum kısacası özellikle sulu yemeklerde hissedilir bir şekilde rahatsız edici bir tat var nettende araştırdım bir çok insanda şikayet var a aynı konudan şikayet yazmış neyse size sorum sizde karşılaştınızmı böyle bir durumla ikinciside ben bu yağı ne yapayım eşim at gitsin diyor sağlığımızdan önemli değil diyor haklı ama dünyanın parasını verdiğim içinde atmaya kıyamıyorum ama kullanmıyorumda yağ öyle duruyor çok şaşkınım bide size danışayım dedim
kaç yıl önce biz de yemeklere riviera zeytinyağı koyardık. yıllardır sadece sızma alıyoruz artık. ama böyle birşeyle karşılaşmadık. ama ben rivieranın kokusunu sevmezdim zaten o aklıma geldi. firma ne demiş şikayetlere?
yazdığın gibi teneke tadıdır. tenekenin illaki kokusu tadı yansıyor. sen bilirsin yine de.

Menü
Zengin bir kahvaltı
Saat 10.30
Biraz menemen
Küçük 1 tane ıspanaklı krep
Peynir 7 zeytin marul maydanoz 4 tatlı k. k.boynuzu özü 1 lokma ekmek cay kaşığı ucuyla tahin pekmez Yarim ceviz
Çay

Kurabiye kırıntısı 1 findik kadar anca

14.30
1 kupa kahve
3 gunkurusu 2 incir
2 küçük elma 1 küçük mandalina

Akşam
4 köfte 1 tabak pırasa
Salata

Çay
Su 2 litre civarı
Spor 2000 adım 20 puan 50 mekik 30 puan
moni moni

Kızlar size bir konuda danışmak istiyorum
Ben yemeklerimde ya zeytinyağı yada fındık yağı kullanıyorum ayçiçek yağı mısır yağı v.s.gibi yağlar kullanmıyorum ki zaten B grubu beslenmesinde bu yağlar zararlıymış aeben aeben

Ben bundan bir ay önce riviera tipi sıcak yemeklerde kullanmak üzere zeytinyağı aldım hemde iyi markanın (marka yazmak yasak olduğu için isim yazamıyorum) ancak yağda değişik bir tat var teneke tadı gibimi desem tam tarif edemiyorum kısacası özellikle sulu yemeklerde hissedilir bir şekilde rahatsız edici bir tat var nettende araştırdım bir çok insanda şikayet var a aynı konudan şikayet yazmış neyse size sorum sizde karşılaştınızmı böyle bir durumla ikinciside ben bu yağı ne yapayım eşim at gitsin diyor sağlığımızdan önemli değil diyor haklı ama dünyanın parasını verdiğim içinde atmaya kıyamıyorum ama kullanmıyorumda yağ öyle duruyor çok şaşkınım bide size danışayım dedim
Firmaya yazma imkanın varmı saram?
Bence Asit oranıyla ilgili o koku tad.

Z. Yangında asit oranı çok önemli.

İyi akşamlar kızlar bugün bir günaydın bi iyi akşamlar oldu evde olmak yorucu bir yandan bir yandan çok güzel
19 kasım menüm
Sabah
Rutin kahvaltı yeşillikli

Öğlen
Dil çorbası enfessss oldu kelle paça gibi aynısı zaten

Akşam
1 dilim sucuk mangalda
5 6 adet kanat
Bol yeşillik
Suyu saymadım ama 1.5 lt olmuştur
Menün çok iştah açıcı :kk77::kk77:

öğlen 13.30
yufka ekmeği arasında yumurta, pastırma, peynir, biber
2 çeri domates

ara
Türk kahvesi
fındıklı çikolata

ara
filtre kahve
1/2 portakal
fındıklı çikolata

akşam 19.30
soslu somon şiş
salata
küçük parça yufka ekmeği

ara
fındıklı çikolata
çekirdek
yeşil çay

yatana kadar 1,5 lt su

fındıklı çikolataların toplamı 80 gr vur beni moni moni ama çikolatalar bitti :p almıcam artık :KK33:

aldırış etme. sonuçta aşırı zayıf değilsin. elbet kilo vermen gerek. herkes birşeye konuşuyor.

kaç yıl önce biz de yemeklere riviera zeytinyağı koyardık. yıllardır sadece sızma alıyoruz artık. ama böyle birşeyle karşılaşmadık. ama ben rivieranın kokusunu sevmezdim zaten o aklıma geldi. firma ne demiş şikayetlere?

yazdığın gibi teneke tadıdır. tenekenin illaki kokusu tadı yansıyor. sen bilirsin yine de.
Ben riviera yı sıcak yemeklerde sızmayı da doğuk yemeklerde mezelerde salatalarda kullanıyorum canım daha öncede almıştım ama ilk defa böyle bişeyle karşılaştım
Menüm
Sabah
1 dlm peynir
5 zeytin
1 biber

aralarda lahana ve yarım mandalina,çayın yanına lokum

Akşam
1 tabak etli lahana dolması
Yoğurt
Turşu
Salata

Su:2 lt
Etli lahana dolmasına bayılırım prensesim gece gece canım istedi sana afiyet olsun

öğlen 13.30
yufka ekmeği arasında yumurta, pastırma, peynir, biber
2 çeri domates

ara
Türk kahvesi
fındıklı çikolata

ara
filtre kahve
1/2 portakal
fındıklı çikolata

akşam 19.30
soslu somon şiş
salata
küçük parça yufka ekmeği

ara
fındıklı çikolata
çekirdek
yeşil çay

yatana kadar 1,5 lt su

fındıklı çikolataların toplamı 80 gr vur beni moni moni ama çikolatalar bitti :p almıcam artık :KK33:
Bitsin artık yufkan ve çukulata fulyacım. Yedim say.... 🥰

Back
X