• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba listeyi dolduruyorum umarım takıma resmi olarak girmiş bulunuyorumdur :)

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Gizem
Yaşınız : 27
Boyunuz: 1.65
Mesleginiz: Öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 20 aylık
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Bursa
Kilo alma hikayeniz : Doğumdan sonra kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: 2. gebelik düşünüyorum. Gebelik öncesinde sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Aslında daha önce kendimi kilolu olarak görmez, zayıflamaya ihtiyaç duymazdım. Hamilelik ve emzirme dönemleriyle birlikte aldığım 8-9 kilo kalıcı hale gelince korkmaya başladım. Azimliyimdir tek başıma da süreci götürebileceğimi biliyorum. Ama bu covidli günlerde hem kendime arkadaş hem de eğlenerek kilo vermek istedim.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz: 63.1 (21.12.2020)
Hedef kilonuz: 50.0
Hoşgeldin gizem :68:

Kızlar bu mesajların altında vücut kitle indeksinizin yazdığı metni nereden ekliyorsunuz? bu araba göstergesi gibi olan şeyler geldi ama diğer bilgiler nedense gelmedi... Sanırım bu forum işlerinde çok cahilim :110:
Yapmışsın eminecim:68:
Hadi gazan mübarek olsun 🥰

Teşekkür ederim de tam olmadı yarım duruyor hala anlamadım ben de :) Her akşam neler yaptığınızı burada mı paylaşıyorsunuz?
Evet. Her akşam o günün listesi.
Ne yedin ,ne su içtin ,ne spor yaptın gün sonunda liseli bir şekilde yazıyorsun.
Pazartesi ve cuma günlerinde kilo bildiriyoruz. Cuma günü tartı fotosunu, üstüne not kağıdına nicini ve o günün tarihini yazarak bildiriyorsun. :68:.

Merhaba listeyi dolduruyorum umarım takıma resmi olarak girmiş bulunuyorumdur :)

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: 2. gebelik düşünüyorum. Gebelik öncesinde sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Aslında daha önce kendimi kilolu olarak görmez, zayıflamaya ihtiyaç duymazdım. Hamilelik ve emzirme dönemleriyle birlikte aldığım 8-9 kilo kalıcı hale gelince korkmaya başladım. Azimliyimdir tek başıma da süreci götürebileceğimi biliyorum. Ama bu covidli günlerde hem kendime arkadaş hem de eğlenerek kilo vermek istedim.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Hoşgeldin canım

amin fatmacım inşallah.

bence düşünelim. hem ne yorulduk. ruhum daraldı boş boş oturup kafada kurmaktan.

bende de o küçük plates çemberinden var. aslında ben de kullansam iyi olacak. göğüs için de iyi geliyormuş.

yine de menü yaz görelim. paça çorbasına biraz ekmek doğramak sorun olmaz ki. afiyet şifa olsun saracım.

yeşil çay çok güzel ödem atıyor aklında olsun. günde 3 kupaya kadar içebilirsin. sabah, öğle, akşam. bir de su ödemi çözer. bol su iç. tuzlu yeme. ödemin gider canım.
Yeşil çay yaptım içiyorum şimdi. Su da 3 lt içtim bugün
artı olup ödemli kızçeler, azami dikkat edip cumaya muhteşem eksi gelebilirsiniz benden söylemesi:cool:
he artı geleni de yakarım diyim:süslü:
İnşallah kaptanım. Ben vereceğime inanıyorum çünkü açım yani. Ödem de gidecektir

Hoş geldin canım. Kilon az hemencecik veririsin inşallah

Menüm
Sabah
Az yağlı kızartma (3 dlm patates, 5 dlm patlıcan ,5 biber)eşim kızartmış yemesem olmazdı
1 dlm peynir

Ara
Kahve yanına 1 kare çikolata

Akşam
2 lahana dolması
Yarım tabağa yakın lahanalarından yedim
Yarım kase yoğurt

Su:3 lt
şimdi yeşil çay içiyorum

Çok aç hissediyorum belki 1 avuç kuru üzüm ve kuru yemiş yerim çayın yanına

Bugunki menüm
Sabah kahvaltı yaptım dersem yalan olur