• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bugun cozuttum dun dikkat ettim bugun 3vdekilere pogaca isteyince degisti birfe ustune morelim bozuldu tam olduk

Sabah bisey yemedim allahtan yemrmis halim

Oglen 3 tane pogaca sicacikti yaptim mis gibi evde koktu😶😶

Ara 2 tNe trabzon hurmasi ve kahve eşliğinde

Aksam 2 kase corba bipaarca ekmekle

Yuruyus yaptim ama bunlari yedikten sonra yazma geregi duymuyorum sucluym cunku

Su 1 lt icmisimdir ancak
oh ohh maşallah :sinirli:

Menümü yazayim, bütpn gün evle ugrastim yarin kahvaltiya misafirim var

Sabah
3 dilim ekmek
1 dilim peynir
7 zeytin
Salatalık domates
1 tk tahin pekmez
1 tk krem peynir , humus

Ara
3 mandalina

Aksam
1 tabak sphagetti

Su 2
Spor ev isi 75 puan
moni moni
kızz listeye girdin ve menülerin böyle mi :sinirli:

illa yapacaksan benimki gibi hamuru yemek tabağı genişliğinde incecik aç. içine kıymalı ıspanaklı ya da peynirli ıspanaklı harç koy. kıymalı pırasalı da süper olur. hem hamuru incecik oluyor. döküm tavada az zeytinyağda alt üst ederek pişirdik. kıymalı ıspanaklı yaptık biz. ölçülü de yersen sorun olmaz.
bide tarif veriyoo döverim kız :sinirli: yoluk yoluk yolarımm:KK4::KK4::KK4:

evet benimki gözleme. pişiyi de çok seviyorum ama o daha yağlı oluyor. biz bir de pişiyi şöyle yapıyoruz: pişi hamurunu azcık düzleştirip içine, peynirli maydanozlu baharatlı harç koyup kapatıp öyle kızartıyoruz. o da çok çok güzel oluyor. mımmmm :kk77::kk77::kk77:

yaşandı ve bitti :KK59:
tarifler bitmiyor duuuu, fulya kel kalıyorduuu :KK4: :KK4: :KK4:

kaptanım moni moni ben yolmaya yetişemem senin de yardımın lazım. Baş kışkırtıcı 60kiloyum 60kiloyum dan başla sara hariç, fatma hariç hepsini bi güzel yol:KK4:

kaç gündür hedef diyoruz, yılbaşı diyoruz ama boşuna:kızgın:her koyun kendi bacağından asılır vesselam..size afiyet olsun
bende şimdi sana aynı şeyleri yazcaktım:KK70::KK70::KK70:
yaşlı başlı kadınım:KK69: yetişemiyorum gücüm kuvvetim bitti nefesim tükendi aaaaaa:skandal:
yolmak da kafi gelmedi baksana :KK62::KK62::KK62:
ayy errorrrrr:confused::confused::confused:

sende mi brütüs:işsiz:
Kaptanım 2 günlük aclik sonrası birazcik biyle oldu ama bugün daha hicbisey yemedim sadece filtre kahve içtim yemekhanede de ispanak corba borek varmış ispanakla corba icerim sadece akşamı da hafif geçiririm. Zaten ben tartıda ucundan da olsa 58 leri gördüm sıkıntı yok yaniii.

bende şimdi sana aynı şeyleri yazcaktım:KK70::KK70::KK70:
yaşlı başlı kadınım:KK69: yetişemiyorum gücüm kuvvetim bitti nefesim tükendi aaaaaa:skandal:
yolmak da kafi gelmedi baksana :KK62::KK62::KK62:
ayy errorrrrr:confused::confused::confused:
obezzto obezzto akşam yediği mantıyla 2 dilim keki unuttu galiba 😂😂 ama ben unutmadım 🙄gözüm kaldıydı

Şuan 9000 adım attım eve zor düştüm Nergis 35 Nergis 35 nasıl dayaniyon bacim 12 bin 13 bin adıma valla belim koptu
Vücüt yürüdükçe açılıyor sanırım ama eskiden pandemi öncesi 25 yapardım hafta da 1kez bile olsa artık 10 binden sonra benide yüruyoe artık aslında 45 dkk yeterli diyorlar

Vücüt yürüdükçe açılıyor sanırım ama eskiden pandemi öncesi 25 yapardım hafta da 1kez bile olsa artık 10 binden sonra benide yüruyoe artık aslında 45 dkk yeterli diyorlar
Yürürken seni takdir ettim :KK39:

Yürürken seni takdir ettim :KK39:
Benim yaş da var kemik erimesi başladı 2 yıl önce birde depresyon tedavisi görüyordum ilaçlar cok daha kötü yaptı yıllar sonra doktoruma dedim içmicem ilaçları doktorum da bol bol temiz havada yürüyüş yapmamı önerdi o dur budur hep yürüyorum her şeye faydası var gercekten tansiyon kolesterol psikoloji

Back
X