• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kızlarr herkeşlere iyi akşamlarr.. Bugğn kilo bilfiriminde bulunamadım ama günlük menümü yazayım

Sabah

8 adet zeytin
1 dilim ekmek
1 yağda yumurta

İkindi

1 orta türk kahvesi

Akşam
1 dilim börek
1 kase çorba
Salata

Spor 10.000adım 100 puan

Bugunki menüm
Sabah peynir 5 zeytin bir parça helva
Öğlen yine çay yanına birşeyler hazırladım
Çeyrek simit
Akşam 1 turp dilimleyip yedim(herkes peynirli pide yerken ben tadisina bile bakmadim)
1.5 litre su

moni moni bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum öncedende katılmıştım ve bu gruptaydım 2. bebeğimi doğum yaptım oyuzden çıkmıştım buranın dışında kilo veremeyeceğimi düşünüyorum şuan kızım 8 aylık oldu mama ve anne sütü şeklinde besliyorum.Bianda diyete çok yüklenemem sanırım bu şekilde kabul edilirmiyim.Yeni şartlarınız neler?Birde tartı meselesi var sanırım şuan evimde değilim

moni moni bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum öncedende katılmıştım ve bu gruptaydım 2. bebeğimi doğum yaptım oyuzden çıkmıştım buranın dışında kilo veremeyeceğimi düşünüyorum şuan kızım 8 aylık oldu mama ve anne sütü şeklinde besliyorum.Bianda diyete çok yüklenemem sanırım bu şekilde kabul edilirmiyim.Yeni şartlarınız neler?Birde tartı meselesi var sanırım şuan evimde değilim
Hoşgeldin, kurallarımız ilk sayfada inceletdin canım. Allah bağışlasın bebişini.

KIZLAR AŞAĞIDA PAYLAŞTIĞIM METİN YARIŞMA GENEL KURALI, BEN YAZMADIM. LÜTFEN TARTI BİLDİRİMLERİNİZİ ÇOK DİKKATLİ YAPIN, TARİHE KULLANICI ADINA ÇOK DİKKAT EDİN. BİR SAYI BİR HARF HATASI OLURSA DAHİ HİÇBİR ŞEKİLDE KABUL EDİLMEYECEK. EN ÖNEMLİ NOKTA DA AYNI TARTI İLE BİLDİRİM YAPIYOR OLMANIZ GEREKLİLİĞİ. TARTI FOTOLARINIZ KAYDEDİLDİ FARKLI TARTI TESPİT EDİLİRSE DİSKALİFİYE OLURSUNUZ.
HATIRLATMAK İSTEDİM.

''UYARI

Sevgili kaptanlarım tartılı bildirim konusunda sizlere bir kere daha ve son kez hatırlatma yapmak istiyorum.

Karar defterimizde geçen kural şöyle:

Takımlarda bulunan üyelerin kilolarını fotoğraf ekleyerek bildirmeleri zorunludur. Kullanıcı adı ve tarihin yazıldığı bir kağıt, tartının yanına konulmalı ve fotoğraf bu şekilde çekilmelidir. Geçici bir nedenle farklı tartı kullanılmak zorunda kalındığında, sonuç listesinde bu durum mutlaka belirtilmelidir.

Hemen hemen her hafta hafta birkaç takımda hatalar oluyor, görmezden geliyorum.
Ama artık alışkanlık haline gelmeye başladı. Ve ben sıkıldım.
Bu hafta
son kez eksikleri kabul ediyorum. Yeri gelmişken eksikler şunlar:

5. Takım / Mathilda03 : Geçen haftaki bildiriminde not yok.
9. Takım / Zeycan123 : Not yok.
10. Takım / obezzto : Tarih hatası var. 4 Mart yazmış.
13. Takım / eyslg : Tarih hatası var. 5 Şubat yazmış.

Önümüzdeki haftadan itibaren hatalı bildirimleri kabul etmeyeceğim ve üyeyi kilo bildirmedi olarak kabul edeceğim.
Aslında bu titizliği sizlerin göstermeniz gerekir, üye eksik bildirim yaptı ise zaten siz kabul etmemelisiniz ilk başta.
Ama siz kabul edince, ben kabul etmeyince sonuç listeleri karman çorman olacak ve yeniden düzenlemeler yapmak zorunda kalacaksınız. Keza benim hazırladığım etap raporunun da anlamı kalmayacak.

O nedenle sizlerden özenli davranmanızı, hatalı/eksik/tarihsiz/yanlış tarihli vs. bildirimleri kabul etmemenizi rica ediyorum.
Bu mesajı yazmam ve sizin bunları okumanız bile hepimiz için zaman kaybı.

Bilginize. ''
Aaa gerçekten mi??? Ben şok! Bulayım fotoğrafı silmediysem

İyi geceler herkese
Sabah
1 Türk kahvesi sade
10 gibi 50 Gr ekmek 8 tane zeytin

Öğlen
Mercimek çorbası
Az börek
Fabrikaya gelmişti yuvarlak çarşaf böreği gibi küçük onun yarısını yedim

Akşam
1 tabak kuru fasulye
2 dilim ekmek biraz da peynir
Saçma oldu ama canım peynir istedi
3 4 tane de acı turşu yedin
2 lt su
5000 adım 50 puan

Hoşgeldin canım

Back
X