- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
banunun ciddi sağlık sorunları oluştu mecburen ayrılmak zorunda kaldı. tedaviye başlıyor kortizonlu iğne ve ilaçlar.
tedavisi bitince tekrar bizimle olacak.
Senin uzun yazılarından mahrum etme takımımızı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banunun ciddi sağlık sorunları oluştu mecburen ayrılmak zorunda kaldı. tedaviye başlıyor kortizonlu iğne ve ilaçlar.
tedavisi bitince tekrar bizimle olacak.
Mezun olmuşsun Zehracım. Tebrik ederimTeşekkür ederim izniniz olursa menü ve spor paylaşımına devam etmek istiyorum çünkü benim kilo almam çok kolay
yarın kazen'e mesaj atıp takıma yeni üye duyurusu yapmasını isticem. bir anda baya katılım olur, lütfen elimizden geldiğince online olup gelenleri karşılayalım.
takımımız için yeni bir başlangıç olsun
ayrıca şu an listede olan 3 kişi de güzel kilolar vermeye devam ederse her hafta derecemiz garanti hatta birincilik neden olmasın.![]()
6. SeviyeKaçıncı aşamadasınız gülim?
Bende bu gün artı çıktım o kadar dikkat ettiğim halde +300 muhtemelen benimkide ödemSelam arkadaşlar..bende az önce tartildim..
Dünki kilom 64,0
Bugünkü kilom 62,9
Demekki ödemmiş..yoksa bir günde 1,1 nasil gider..
3 günlük dediğin benim yaptıgım 36 saatlik mi?6. Seviye
3 günlük açlıklar başladı
Bugün 4. Gün, gruptan 1 gün önce başlamıştım, cuma tartısında artı gelmeyim diye
Bugün de bozmayım diyorum
Evet ödemlerde günlük iniş çıkışlar normal. TakılmayınBende bu gün artı çıktım o kadar dikkat ettiğim halde +300 muhtemelen benimkide ödem
Önce olsa çok takardım ama artık kabullendim galiba süreci diyet olarak bakmiyorum inşallah bu motivasyonum hep sürerEvet ödemlerde günlük iniş çıkışlar normal. Takılmayın![]()
Bencede öyledir..moral bozmak yok...Bende bu gün artı çıktım o kadar dikkat ettiğim halde +300 muhtemelen benimkide ödem
Bencede öyledir..moral bozmak yok...![]()
Ah bitince geri kilo almasak kilo veriliyor da asıl mesele korumakEvet
Çok sıkıldım bu sefer
Biliyorum bırakmam insallahMezun olmuşsun Zehracım. Tebrik ederim
İpin ucu çabuk kaçıyor bencede bırakma menü paylaşımını![]()
ana 1. cimi oldum 2 haftadır ödemlerle mucadele ediyodum
kızlar herbirinizi tek tek kutluyorum harikasınız.
size takım içi liste hazırladım
TAKIM İÇİ DERECELER
![]()
1.yasom7272 ==> % 1.708
![]()
2.Mydestinyy ==> % 1.461
![]()
3. @gezegenfeza ==> %1,231![]()
monicim üzüldüm böyle olmasına bende takımda aktif olmak istiyom ama inanın akşam eve geldiğimde yatağa zor atıyom kendimi yeni üyler bilmez ama eskiden en cok konusan bendim millet benden bıkardı şimdi okuyamıyorum ne olur hakkınızı helal edin.Kızlar, izinler ve mezuniyetle birlikte listede 3 kişi kaldınız.
@gezegenfeza : Aktif
Mydestinyy : Aktif
yasom7272 : Sağlık çalışanı, paylaşımdan muaf.
Genel kurallar gereği takımlar en az 3 kişi olabiliyor, şu an 3 kişiyiz sorun yok ama 1 kişi daha ayrılırsa takım kapanır.
Liste dışı üye sayımız da 3 :
Lonely single girl : Henüz listeye giremez, mezun üye olduğu için 6 ay bekleme süresi var.
R reklam : Diyete adapte değil henüz.
Gulhan1 : Diyete adapte değil henüz.
Bu sebeple size 2 seçenek sunmak durumundayım:
1. Yeni üyelerle devam edelim ( yeni üye duyurusu yaparım)
2. Yeter bizde ayrılalım ( izin ya da başka takıma transfer)
Lütfen kararlarınızı bana en kısa sürede bildirin ki yol haritamızı çizebilelim.
![]()
hoşgeldinİyi akşamlar takiminiza bende katılabilir miyim sakıncası yoksa bir kaç gündür takip ediyordum zaten
kuzum sıkıntı yapma sen, sağlıkçı olarak üzerinizde yük çok fazla bilincindeyiz.monicim üzüldüm böyle olmasına bende takımda aktif olmak istiyom ama inanın akşam eve geldiğimde yatağa zor atıyom kendimi yeni üyler bilmez ama eskiden en cok konusan bendim millet benden bıkardı şimdi okuyamıyorum ne olur hakkınızı helal edin.
19 - 25 MART| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| @gezegenfeza | açlık | ||||||
|
| +70 | ||||||
|
| +360 | ||||||
| R reklam | - | ||||||
| F Fatimatuz_Zehra | +40 | ||||||
|
| m |