• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yarın kazen'e mesaj atıp takıma yeni üye duyurusu yapmasını isticem. bir anda baya katılım olur, lütfen elimizden geldiğince online olup gelenleri karşılayalım.:KK56:
takımımız için yeni bir başlangıç olsun:KK68:
ayrıca şu an listede olan 3 kişi de güzel kilolar vermeye devam ederse her hafta derecemiz garanti hatta birincilik neden olmasın.:sampiyon:
💕💕💕💕💕💕💕

:KK9:kızlar herbirinizi tek tek kutluyorum harikasınız.:KK9:
size takım içi liste hazırladım

:nazar:TAKIM İÇİ DERECELER:nazar:
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. yasom7272 yasom7272 ==> % 1.708
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. Mydestinyy Mydestinyy ==> % 1.461
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. @gezegenfeza ==> %1,231
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

ana 1. cimi oldum 2 haftadır ödemlerle mucadele ediyodum :110:allahım hepimizi istediğimiz kilolara bidaha cıkmamak üzre kilo vermeyi nasip et amin:KK200:

Kızlar, izinler ve mezuniyetle birlikte listede 3 kişi kaldınız.

@gezegenfeza : Aktif
Mydestinyy Mydestinyy : Aktif

yasom7272 yasom7272 : Sağlık çalışanı, paylaşımdan muaf.

Genel kurallar gereği takımlar en az 3 kişi olabiliyor, şu an 3 kişiyiz sorun yok ama 1 kişi daha ayrılırsa takım kapanır.

Liste dışı üye sayımız da 3 :

Lonely single girl Lonely single girl : Henüz listeye giremez, mezun üye olduğu için 6 ay bekleme süresi var.

R reklam : Diyete adapte değil henüz.
Gulhan1 Gulhan1 : Diyete adapte değil henüz.

Bu sebeple size 2 seçenek sunmak durumundayım:

1. Yeni üyelerle devam edelim ( yeni üye duyurusu yaparım)
2. Yeter bizde ayrılalım ( izin ya da başka takıma transfer)

Lütfen kararlarınızı bana en kısa sürede bildirin ki yol haritamızı çizebilelim.

:KK200:
monicim üzüldüm böyle olmasına bende takımda aktif olmak istiyom ama inanın akşam eve geldiğimde yatağa zor atıyom kendimi yeni üyler bilmez ama eskiden en cok konusan bendim millet benden bıkardı şimdi okuyamıyorum ne olur hakkınızı helal edin.

monicim üzüldüm böyle olmasına bende takımda aktif olmak istiyom ama inanın akşam eve geldiğimde yatağa zor atıyom kendimi yeni üyler bilmez ama eskiden en cok konusan bendim millet benden bıkardı şimdi okuyamıyorum ne olur hakkınızı helal edin.
kuzum sıkıntı yapma sen, sağlıkçı olarak üzerinizde yük çok fazla bilincindeyiz. :KK60:
Asıl sen ve diğer sağlıkçılar haklarını helal etsin bizlere.:KK200:

Back
X