• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Beni çok gazlayin kizlar. 😁🤗🤭Yaza girmeden bu kilolardan kurtulmaliyim. Yoksa depresyonun depine gircem. Bugün ikinci günüm diyette. En çok sevdiğim şey çikolata. Onu da hayatımdan çıkarttım. Umarım bir daha girmez.✌️
hepimiz gazla çalışıyoruz doğru yerdesin :KK70:

hayır canım takımdasın artık ve hemen başlıyorsun :KK56:
listeye girmek için 2 hafta takımda deneme süreniz var. paylaşımınıza ve katılımınıza göre de listeye giriyorsunuz süreç sonunda.:KK28:
Himmm. Ok.

Sabah kahvaltim
Haşlanmış yumurta, salatalık,peynir, dereotu. Ekmek yok.
50 dakka da bisiklet yaptım.

Öğlen yemegim
Tavuklu,pırasalı,havuçlu sote ve pazı kavurma.

Aksam yemeğim 1 elma.

5.30-6.00 dan sonra da birşey yemeyecegim.

Akşam 8 gibi tekrar bisiklete binicem inşallah.

Ayy çok hirs yaptım buraya girince, tutmayın beni 🤗🤭

Beni çok gazlayin kizlar. 😁🤗🤭Yaza girmeden bu kilolardan kurtulmaliyim. Yoksa depresyonun depine gircem. Bugün ikinci günüm diyette. En çok sevdiğim şey çikolata. Onu da hayatımdan çıkarttım. Umarım bir daha girmez.✌️
Vin Vin vinnnn 🤣😅

Kilo verdikten sonraki özgüven anlatılmaz yaşanır canım.

4 kezmi Monim ben kaç kare mezun olmuştum:KK70: bu duyguyu anlatamıyorum yane 😎😎😎😎

Dışarıdan takip eden hanımlar kilo vermek için takımlar çok motive edicidir.

Her gün takıma menü vermek. Haftada iki kere kilo bildirmek ve diğer takımlarla yarış içinde olmak ve sorumluluk size çok güzel kilolar verdirir.

Bunu boşuna söylemiyorum. Zaman zaman buralardan uzakta olsam da 10 küsür yıldır diyet gruplarında olan biri olarak diyorumki, kilo vermek istiyorsanız doğru yerdesiniz:68:

Kendimi tanıtayım biraz. 28 yaşında ve maalesef 90 kiloyum🙊 aslında 5 yıl öncesine kadar 60lı kilolardayken çook kötü geçen bir evliliğin stresinden kaçabilmek için yemeğe sarıldım. Yıllarca beni rahatlatan tek şey yemek oldu. Daha önce defalarca diyet yaptım kilo verdim ama asıl sorunları düzeltemediğim için tekrar aldım. Şu an ulaştığım en yüksek kilodayım. Ama artık bu bağımlılığı aşmam gerekiyor. Ayrıldım, işimi kurdum, dava da benim lehime işliyor. Herşey tek tek yoluna girerken bu vücut yüzünden mutluluğumu yaşayamıyorum. Sağlığım da iyice bozuldu. Dizlerim ağrıyor, dün temizlik yaparken belimi incittim acıdan iki büklüm geziyorum. Yani benden 30-40 yaş büyük insanların sorunlarını yaşıyorum ve bunların tek sebebi kilolar. Artık bu son engeli de aşıp gerçek hayatıma başlamak istiyorum💃
Hoşgeldin canım

Merhaba ben yiyip yiyip kilo alamayan ama almaya çalışan ah ah o kilolarınızdan bana gelse diyen dünyalı. 🤖
En gıcık olduğunuz kadın tipi ama bir o kadar da masum .👻
Bildiri üzerine yorum yapıyorum siz değerli arkadaşlara selam olsun bol şanslar 😇
Bir yandan çok şanslısın canım
Diğer yandan yinede zararlılara fazla yönelme ki kalp ve damarlar sağlığını yitirmesin.
Benim görümcede öyle , aynı yaşlardayız.
Tansiyon, depresyon, vertigo var, şeker oldu olacak.
Allah herkesi korusun, amin

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama bende diyetisyen kontrolünde vermeye çalışıyorum hem şeker hem de hasimato hastasıyım bı buçuk yıldır evliyim çocuk istiyoruz tüp bebek tedavisine başlayacağız o yüzden kilo vermek istiyorum üç ay önce 102 kiloydum diyetisyen kontrolünde şuan 91 kiloya kadar inebildim Nisan sonuna kadar daha da vermem gerek... Yaşım 30 ev hanımıyım şuan için işi bıraktım tedavi için... İzmir de yasiyorum
Hoşgeldin canım
Allah hayırlısıyla bir bebek nasip etsin

Nurzfr Nurzfr canım eğer sağlık sorunlarınız yoksa sebepsiz ise kilo verince kendi kendine de hamile kalabilirsin bence tecrübe ile sabit bir ben var burda
Eşimden yana sorun var Dr la da görüştük direk mikroenjeksiyon dedi hatta bakalım hayırlısı nasibimizde bebek varsa olacaktır elbet bı sekilde

Yaaa ne güzel olurdu bende sadece hamilelikte alıp puf gibi sönenlerdenim lakin elimde değil insallah bi gün bende diyet takımlarına üye olacak kıvama gelirim amin 😆
Sus kız ağzından yel alsın
Ben bir zamanlar öyle dua ediyordum
Doktorum kızmıştı bana, senin zayıflığınla dalga geçenler seni kıskanıyordur dedi.
Ve sonuç
20 senedir kilo alıyorum, vermek için kendimi paralıyorum, evet, doktorum çok haklıymış, bana zayıf diye dil uzaktanlar hasetliklerinden çatlıyormuş. Geç anladım malesef

Himmm. Ok.

Sabah kahvaltim
Haşlanmış yumurta, salatalık,peynir, dereotu. Ekmek yok.
50 dakka da bisiklet yaptım.

Öğlen yemegim
Tavuklu,pırasalı,havuçlu sote ve pazı kavurma.

Aksam yemeğim 1 elma.

5.30-6.00 dan sonra da birşey yemeyecegim.

Akşam 8 gibi tekrar bisiklete binicem inşallah.

Ayy çok hirs yaptım buraya girince, tutmayın beni 🤗🤭
Gün sonunda önce menü
Sonra su
Sonra spor yaz kafamız karışmasın👍

Back
X