- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Yeni arkadaslar hoşgeldiniz. Hep birlikte bol eksili gunler goruruz insallah.
Hoşbuldum ay inşallah görelim evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni arkadaslar hoşgeldiniz. Hep birlikte bol eksili gunler goruruz insallah.
evet bi ara da buradaydın![]()
çok gaza geldim eliptik mi alsam![]()
![]()
![]()
evde koşu bandı var birde
Neeeeeeyyy aaa manyak gerçektenBen manyak gibi dün sattım boş boş duruyor diye![]()
Valla benim beyin eror veriyor geçmişi okucam diyegeçmişi oku oku bitiremedim halaben okurken sayfa ilerliyor
az mola veriyim dönjemmmm
kilo bildirimleri eksiksiz gelsin![]()
Koşu bandım var evde yatak odasın da duvar bana ben duvara bakıyorum çok eskidi yaaaa artıkBende istiyorum eliptik bir ara niyetlendim ama olmadı dışarda yuriyemiyorum eliptik olsa rahat ederim
Güzel olan her şey para yahu eliptik daha etkili diye duydum bende bakalım iyice araştırıp karar vermeliKoşu bandım var evde yatak odasın da duvar bana ben duvara bakıyorum çok eskidi yaaaa artıkyenilenmek gerekir diye düşünüyorum ama para lazım tabi
Anladım cnm inşallahHarikasin
Ben kahvaltiyi geç yapiyorum..11-12 arasi o vakte kadarda yağlar eriyor..burda almanya saatiyle şu an 10.18 biraz daha beklicem..akşam yemeğinide en geç 18-19 arasi yapiyorum..2 öğün fazlada artiyor bile bana..sanirim benim triodlar yavaş çalişiyo hizli kilo aliyorum..spora yine başlayacağim inşallah ramazandan sonra..spor yaptiğimda kilomu daha kolay koruyacağima inaniyorum
Ay inşallah monim. Büyük ihtimalle bizim köyde babamın zamanında müdür yardımcılığı yaptığı okula göndereceğim. Hem okul müdürü babamın arkadaşı, hem evimize yakın, köy dediğim deniz kenarında okulcanım benim heyecanlı olman çok normal
çocuğunun alerjik özel durumundan dolayı okulunu titizlikle seçmelisin, bilinçli bir anne olarak zaten en iyisini düşüneceğini biliyorum. inşallah her şey güzel olur.
Bence vücudu baya toparlıyor tabi bı plates gibi değil amaKizlar Leslie sadece kilomu verdiriyor? Sıkılaştırıcı etkisi varmi kilodan ziyade sıkı olmak istiyorum kiloyu veririm
Hoş buldumHoşgeldin canım
Hoş buldumhoşgeldin![]()
Akıl vermek için söyllemediim hattim deil.![]()