• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

SELAM Kızçelerrrr.. :))
2 gündür çok yoğun çalıştığımdan yazamadım ama telafi edeceğim :)
Benim başlangıç 74.8
17 Martta diyetisyene gittim.O günden beri kaçamaksız spor eşliğinde tempoya ayak uyduruyorum. :) Yarın 10:10'da diyetisyenimde tartılacağım evde de bilerek tartılmadım.Bakalım yarın sonuçlar neyi gösterecek. ^_^

SPORSÜRE/ADETPUAN
NormalYürüyüşdk2 Puan
Tempolu Yürüyüşdk3 Puan
Lesliedk3 Puan
Eliptikdk4 Puan
Yüzmedk4 Puan
Jilliandk3 Puan
Cardiodk4 Puan
Zumbadk3 Puan
platesdk3 Puan
Stepdk3 Puan
pump it updk3 Puan
Squat50 adet25 Puan
Bisikletdk3 Puan
Bölgesel çalışmalardk/ 50 adet2 Puan/30 puan
İp atlama15 Adet2 Puan
adım500050 Puan
temizlik/dip bucak 1 saat50 Puan

Kizlar puan listesini bulamıyorum. Hangi sayfadaydi? Hani şunu yaparsak şu kadar puan oluyordu ya. Onu bulamıyorum.

Ekledim canım

Vardiyalı çalıştığımdan düzensiz hayatım var.Ona düzen oluşturmaya çalıştık bakalım :)
Bugün geceden çıktıl uyudum uyandım.
Gece ( Sabah kahvaltısı veriliyor)
1 haşlanmış yumurta,domates,peynir,salatalık,7 adet yeşil zeytin ve yeşillik yedim.
İşten gelip uyuyup uyandıktan sonra
İlk Ara öğün:Küçük bir muz ve 7 ader Çiğ badem yedim.
Öğle:Izgara köfte,birazcık zeytinyağlı turp yemeği,yoğurt,yeşillik ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara Öğün:1 fincan sütlü Türk Kahvesi ve 1 adet kuru cennet hurması :))

Kizlar size teşekkür etmek istiyorum.

Her ay nerdeyse diyete başlayıp ikinci günü bozuyordum. C.tesi diyete başlamıştım. Pazar bu grubu fark ettim.

Sizin verdiğiniz kiloları görünce ve motive konuşmalarınızla 5 gündür bozmadım ve büyük bir gazla devam etmekteyim.

Umarım gazdan öldürürsünüz beni. 😁🥰💪👍
Sen yeterki iste canim herturlu destek gelir😉😉😉😉😉😉

Ben var ya ben ben gittim kruvasan yedim☹️ Ama sadece bir tane. 150 kalori civarıymış galiba. Akşam ekstra 5 bin adım atacağım. Artık anlık zevklerin peşinde koşmak için fazla şişkoyum, bir an önce gerçek mutluluğu tatmam için boğazıma hakim olmam şart🤬
bende dedim ne oldu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Menüm: Sabah Kahvaltisi: 1 yumurta yesillik salatasi yesil çay Ara Öğün : 2 cup nescafe yunan gevreği Öğle Yemeği: 1 kase yoghurt sebze yemeği Ara Öğün: 1 dilim keto kek yarim elma Akşam Yemeği: keten tohumundan yapılmış lavaş sebze dürüm . Sporlar: Lesli 30 dakika 30×3 90 Lesli 25 dakika 25×3 75 165 pamela raif bölgesel 25 dakika bowflex abbs 3 munites : 12 dakika bowflex leggs 6 munites: 15 dakika

Günlük menüm
IMG_20210324_174757.webp

Bende menümü yazayım
SABAH 10.30
bir yumurta haşlanmış
Bir kibrit kutusu peynir
8 adet zeytin
1dilim tb ekmeği
Domates ve salatalık

ARA 13.30
10 adet yer fıstığı
Bir elma yedim