Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın
Geçen cuma 97.5
Bugun 96
Fark 1,5
Yüzde 1,538 (inşallah doğru hesaplamış indir )

Eklentiler

• IMG_20210403_092212.webp
    IMG_20210403_092212.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bugün hırsız ggiren eve gittik
Kapıyı dün kitlemistim yine hırsız girmis. Beyaz esyalardan götürmüş. Büyük oarcalar duruyor.
Kapıyı kirmislar .
Cok korktuk.
Polis olay yeri inceleme falan geldi
Kamera kaydı da var. Bakalım

Sabah oğlana kahvaltı yaptırırken birkaç lokma peynir domates ve çok az yumurta yedim.
Sonra kraker yedim sokaklardaydik hep.

Akşam da karnıyarık ile salata ve birkaç kaşık pilav yedim..

Spor sekiz bin adım 16 dk cardio dans

Kimsenin olmadığını anlayınca tekrar girmiş pislikler geçmiş olsun siz de dikkat edin ne olur ne olmaz

Günaydın. 60lara dönüyorum 🥳 insan bırakınca kilosu gidiyor, biraz dikkat edince toparlanıyor şükür. Geçen cuma 71.1 di, 1.25 gitmiş 🤭

Günaydın💝
Fark 1.7 kg
2'ye tamamlayamamak beni bir miktar üzdü. Yine de nisan ayı hedefi olarak 80'li kilolardan kurtulmayı amaçlıyorum. Mayıs başında 70'lere merhaba diyeceğim. Evet yapacağım💃

Günaydın
Geçen cuma 97.5
Bugun 96
Fark 1,5
Yüzde 1,538 (inşallah doğru hesaplamış indir )
Tebrikler kızlar 😍😍😍

Dünkü menüm,

Saat 09.30
1 küçük simit
1 bardak şekersiz çay

Saat 14,00
1 tabak mercimek çorbası

Saat 19,30
1 tabak fırında tavuk patates
3-4 bardak ayran

2,5 llitre su

15 dk yürüyüş 30 puan
15 dk çalıp oynama 45 puan
Toplam 75 puan

Dünkü menüm kahvaltı yumurta yeşillik ananasli yesil cay ara ogun: sütlü nescafe Öğle Yemeği: yulaf tost ara öğün: 2 dilim esmer glutensiz bulgurla yapılmış yeşil mercimek köftesi tavuk tabanlı diyet pizza 1 dilim Akşam yemeği: mercimek çorbası Spor : yok su: 4 litre

Benimde şuan tam tersine fena sis 2.günüm bugün dün çok rahatsızdım oluyorum sandım sancidan bugün sabah ta ağrıdan öldüm karnım bildiğin 3 aylık gibi

Aynen benim de 2.gün dün başladı geçmiş olsun canım çok şükür ben şimdilik iyiyim bir anda gelmezse sancı iyi

Back
X