Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi akşamlar hanımlar

Kahvaltı (11:00)
1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 dilim süzme peynir, 1 y.k. biberli lor, 1 dilim hindi füme, domates, salatalık, çay

Ara (13:30)
sütlü neskafe, 1 tane nesfit

Akşam (18:30)
1 porsiyon ıspanak yemeği, 1/2 kase yoğurt, 4-5 kaşık patates salatası

Ara (21:00)
yeşilçay, 1/2 küçük kase çekirdek, 5 fındık, 5 badem, 5 antep fıstığı

Su: 1,5 litre :KK43:
Spor: 2 saat dip bucak ev temizliği (yarısı da yarına kaldı :D )
Spor puanı: 100

Sagolsun canım 🙏 sen ideal kilona inmedinmi canm hala buralardasin😊🤗
yok kız inemedim çıktım daha :KK70:ruh halim çok bozuk son aylarda bıraktım. zaten bir verip bir alıyordum. bıraktım. ama toparlanmam lazım.
Sende pizza yiyebilirsin diyet pizza bir sürü var ıspanak tabanlı, tonbalik tabanlı, haşlama tavuk tabanlı,yulaf ezmesi tabanlı daha sayamayacigim birsürü nerden biliyorum dersen eğer hepsini yapmisligim var evde canim pizza çekince alıyorum yağsız tonbaligini lightolanlarindan 1 yumurta kırıyorum içine baharatları atıyorum içine veriyorum fırına. 5 dakika pizza tabanı oluyor sonra domatesli veya biber salçalı sos hazırlıyorum üstüne . sonrada zeytin koyuyorum bide evde hangi peynir varsa koyuyorum ben genelde MOZERALLA koyuyorum. eğer öğün MOZERALLA yoksa beyaz peynir rendeliyorum bol baharatli veriyorum fırına peynirler eriyince çıkarıyorum iste diyet pizza.5 dilim çıkıyor 1 dilimi sadece 36 kalori düşün. Aynı pizzanın haşlanmış ıspanaklı taban versiyonunu yapıyorum ara sirada
haşlanmış ıspanaklı tabanlı pizzanın tabanında başka ne var acaba? onu hiç denemedim. ben kabaklı bir de brokolili denemiştim. çok güzel oluyor. ama brokoli daha güzeldi.

Sende pizza yiyebilirsin diyet pizza bir sürü var ıspanak tabanlı, tonbalik tabanlı, haşlama tavuk tabanlı,yulaf ezmesi tabanlı daha sayamayacigim birsürü nerden biliyorum dersen eğer hepsini yapmisligim var evde canim pizza çekince alıyorum yağsız tonbaligini lightolanlarindan 1 yumurta kırıyorum içine baharatları atıyorum içine veriyorum fırına. 5 dakika pizza tabanı oluyor sonra domatesli veya biber salçalı sos hazırlıyorum üstüne . sonrada zeytin koyuyorum bide evde hangi peynir varsa koyuyorum ben genelde MOZERALLA koyuyorum. eğer öğün MOZERALLA yoksa beyaz peynir rendeliyorum bol baharatli veriyorum fırına peynirler eriyince çıkarıyorum iste diyet pizza.5 dilim çıkıyor 1 dilimi sadece 36 kalori düşün. Aynı pizzanın haşlanmış ıspanaklı taban versiyonunu yapıyorum ara sirada
Değişikmis evet alternatif çok canim ben de brokoli yaptım kendime ama ikindi vakti çerez yedim diye tok tutmuştu şimdi onu da yemicem geç oldu diye içim kaziniyo

Çok sevindim canım adına 💟 anneler hep mutlu olmalı 🙏 ki evladinida sağlıklı bir birey olarak yetisrebilsin.
Ben napim aynı. Liseyi bitirdim bu boşlukta. Unv. Sınavına giricem haziranda. Pek sanmıyorum tutturabilecegimi sadece barajı geçsem yeter aslında. Çocuk gelisimi istiyorum. Bakalım nasip. Bi kaç gün evvel oğlanı sünnet ettirdik. Ole iste onla ugradioz
Sen istersen yaparsin kadınların başaramayacağı hiçbirşey yoktur. Kazanırsın yaparsin. Ben okuduğum üniversitenin üstüne 1 üniversite daha bitirdim. Çocukluğumdan beri istediğim her şeyi elde ettim. Kariyerin hep top noktası hedefimdi onuda elde ettim.... benim annem öğretmen benim sınıf öğretmenim anneme dert yanmıştı bu senin kızın okumaz şımarık bu demişti... arkadaşlarım şımarıksın sen ders dinlemiyorsun diye dalga geçerlerdi. Hırsimla hepsini utandirdim......

Liseyi zar zor bitirdim bide düşün aklım fikrimgezmek tozmak ti. Bir hırs ettim Özel Üniversitede seyahat acentaciligi okudum 4 sene yetmedi. Istediğim bölüm bu deildi. Hirs ettim istedigim bölümü okuyabilmek icin tekrar sinava girdim turistrehberligi okudum. Yari donemden sonra yurtdisinda okudum okulu yurtdışında bitirdim. Hemde hepsini derecelerle bitirdim . Yurtdışı turlarında çalıştım baş rehberliğe yükseldim acentenin başarılarındandım. Bunları hava atmak için anlatmadim kimsenin aklına böyle bisey seninde gelmesin. Bunu anlatmamin AMACI:
BIR KADININ isteyipte başaramayacağı hiç bisey yoktur. YAPARSIN. SENDE BAŞARIRSIN .

Sabah
Bir simit
Bal kaymak haşlanmış yumurta salata iki çay.
😶

Öğle meyve yedim çağla vs. Ara öğün olarakta çay tükettim.cerez yedim aralıklı.

Akşam olarak bir tabak yağsız ekşili brokoli.
Ve bir dilimin yarisk pizza. Birkkac ptates kzartmasi.

20 dk cardio
140 kol
‌ 100 ABS
‌100 bacak
Üç katli evin merdivenlerini sildim. Ev işi yaptım.

Sabah
Bir simit
Bal kaymak haşlanmış yumurta salata iki çay.
😶

Öğle meyve yedim çağla vs. Ara öğün olarakta çay tükettim.cerez yedim aralıklı.

Akşam olarak bir tabak yağsız ekşili brokoli.
Ve bir dilimin yarisk pizza. Birkkac ptates kzartmasi.

20 dk cardio
140 kol
‌ 100 ABS
‌100 bacak
Üç katli evin merdivenlerini sildim. Ev işi yaptım.
👍👍👍👍👍👍👍

Sabah kahvaltısı : yeşillik salatası 1 yumurta 3 dilim peynir yeşilçay Ara Öğün: 2 cup sütlü nescafe Öğle Yemeği: karabuğday ekmeğinden tost salata 1.5 bardak ayran Ara Öğün: 4 dilim salatalık granola 1 kase 3 badem Akşam yemeği: mercimekli yogurt Spor yok

Sabah kahvaltısı : yeşillik salatası 1 yumurta 3 dilim peynir yeşilçay Ara Öğün: 2 cup sütlü nescafe Öğle Yemeği: karabuğday ekmeğinden tost salata 1.5 bardak ayran Ara Öğün: 4 dilim salatalık granola 1 kase 3 badem Akşam yemeği: mercimekli yogurt Spor yok
Süper bir menü yapmışsın

İyi akşamlar herkese nasılsınız kızlar iyimisiniz

Menümü yazayım hemen unutmadan

Öğlene kadar açtım tahlil falan veririm diye verdim tam da 12 ye geliyordu

Öğlen
1 ufak tost
1 bardak çay

Akşam
1 tane avuç içi kadar ızara et
İnce dilim pasta

1 lt su
8000 adım 80 puan

Evde egzersiz yaparız canim herseyde bir kolaylık var benim yarın online zumba dersim var 1.5 saat 1 saate lesli yaparım üstünede karın çalışırım evde miisss seviyorum cumartesi pazarı uzaklarda daha guzel spor yapılıyor

yok kız inemedim çıktım daha :KK70:ruh halim çok bozuk son aylarda bıraktım. zaten bir verip bir alıyordum. bıraktım. ama toparlanmam lazım.

haşlanmış ıspanaklı tabanlı pizzanın tabanında başka ne var acaba? onu hiç denemedim. ben kabaklı bir de brokolili denemiştim. çok güzel oluyor. ama brokoli daha güzeldi.
Tamam bu sefer başarıyorsun canım hemi? Takibimdesin 🤣

Sen istersen yaparsin kadınların başaramayacağı hiçbirşey yoktur. Kazanırsın yaparsin. Ben okuduğum üniversitenin üstüne 1 üniversite daha bitirdim. Çocukluğumdan beri istediğim her şeyi elde ettim. Kariyerin hep top noktası hedefimdi onuda elde ettim.... benim annem öğretmen benim sınıf öğretmenim anneme dert yanmıştı bu senin kızın okumaz şımarık bu demişti... arkadaşlarım şımarıksın sen ders dinlemiyorsun diye dalga geçerlerdi. Hırsimla hepsini utandirdim......

Liseyi zar zor bitirdim bide düşün aklım fikrimgezmek tozmak ti. Bir hırs ettim Özel Üniversitede seyahat acentaciligi okudum 4 sene yetmedi. Istediğim bölüm bu deildi. Hirs ettim istedigim bölümü okuyabilmek icin tekrar sinava girdim turistrehberligi okudum. Yari donemden sonra yurtdisinda okudum okulu yurtdışında bitirdim. Hemde hepsini derecelerle bitirdim . Yurtdışı turlarında çalıştım baş rehberliğe yükseldim acentenin başarılarındandım. Bunları hava atmak için anlatmadim kimsenin aklına böyle bisey seninde gelmesin. Bunu anlatmamin AMACI:
BIR KADININ isteyipte başaramayacağı hiç bisey yoktur. YAPARSIN. SENDE BAŞARIRSIN .
Motivasyon konuşman için çok teşekkür ederim, 🤗🤗💟başarabilirim evet. Liseyi açıktan bitirdim hatta bitmez diodum hatta ve hatta adak falan adadım o derece 🤣 ben çalışmak istiyorum nasipse Rabbım iyi insanlarla. Karşılaştırsın. Lise mezunu bile. Çok önemli. İlkokul san adam yerine konmuosun. Benm içimde ukte okumak. Ama ders çalışmaya hiç birsey zaman yok alt yapım yok çok zor

Back
X