- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bendeee yeni uye bölumunden takipteyim ozaman takımı el birliğiyle doldururz evelalahhÜye sıkıntın yoksa bi süreliğine sana gelenleri yonlendirirsen sevinirim canım![]()
Teşekkürler canimhayırlı olsun , 4.takımdan sevgilerle![]()
Sağol neslimhayırlı olsun erikiğim. başarın daim olsun. 14. takımdan sevgiler![]()
sağol canım emeğine saglikbende bendeee yeni uye bölumunden takipteyim ozaman takımı el birliğiyle doldururz evelalahh![]()
tabiiki yeni gelenleri yönlendiririm bende nesli gibi katılmak isteyenlerden yakaladığımızı gönderirizÜye sıkıntın yoksa bi süreliğine sana gelenleri yonlendirirsen sevinirim canım![]()
tabiiki yeni gelenleri yönlendiririm bende nesli gibi katılmak isteyenlerden yakaladığımızı göndeririz
Sağol canım benimHayirli olsun canim takımın :)
Teşekkürler canım inşallahHayırlı olsun erikciğim inşaAllah nice birincilikler yaşarsın takımınla 9, takımdan sevgiler![]()
Herşey çok güzel giderken cipsde gözün döndü sanırım zamanla bir iki tane ile yetinsceksin canım güzel başlangıçBugünkü menu
Sabah 8 de
1 yumurta 1 dilim esmer ekmek
1 dilim b.peynir
4 zeytin
Domates salatalik
Ara öğün 10 30 da 3 adet kuru kayısı
12 de öğlen yemeği
1 kepce yoğurt 2 kepce kısır
Ara öğün 15 30 da 2 hurma 15 çiğ badem
19 00 akşam yemeği 3 4 dilim karpuz 5 adet kanat ızgara 4 yk bulgur 1 kase yoğurt
22 de de kaçamak ne yazikki 1 çorba kasesi patates cips i ...
Patronum her sabah yoğurtla karıştırıp yerdi çokta fitti kendisi umarım sende de aynı etkiyi yaratirBu arada ben keten tohumuna başladım. Bakalım faydası olacak mı .. ☺
Ay inş yaaa.. bn akşam 1 tatlı kaşığı çiğneyip üstüne su içtim ..Patronum her sabah yoğurtla karıştırıp yerdi çokta fitti kendisi umarım sende de aynı etkiyi yaratir
Ne tesadüf bende 81Mrb kaptan evliyim 2 yaşında bir kzm var. 81 kiloyum hedef suan 65. Yemeği çoook sevio rum. .. inş. Birlikte ulasirizz