- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet iyi canım benim ben bir haftada 900g verdim@erigim gunaydin kizlarr, ben tartildim sabah sadece 1.100 vermisim cok moralim bozulduama 4 gunde. Sizce nasil
@erigim gunaydin kizlarr, ben tartildim sabah sadece 1.100 vermisim cok moralim bozulduama 4 gunde. Sizce nasil
800değil canım 900 vermişsin 67,1 ile başlamışsınkızlar kilo bildirimi de yapayım. 800 gr vermişim. 66.200 grsonunda 66 yı gördüm
![]()
inusilun direnciyle 15kg hemde gıdım gıdım vay bana vah bana ben 2 ay diyetisyene boşa gidip yeniden başladım hemde herşeyim normalkenselam guzeller.
anammm bak sen hafta 1kg mı beğenmiyor çıtırlar. vay bana vahlar bana 200-300 gıramla insülin direncimle savaşarak verdim 15kg gıdım gıdım. durun bakalım kızlar haftada 1kg çokkkk süper işallah böyle devam edin de bi an önce gitsin kilolar
vah bana vahlar banaaa![]()
800değil canım 900 vermişsin 67,1 ile başlamışsın![]()
tskler erigimkimyager1508
cansutr
@reengaareenkmasalimsii tebrik ederim hem çok güzel kilo verdiniz hemde katılımını paylaşımını süper
haftaya da eminim listeleri sallarız ilk girişte takımlar arası birinci olalım.benim ustumdeki tozu da attiniz darısı herkese