Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

slm arkadaşlar..
bildirimleri okuyamadan hemen kendi bildirimimi yapayım..
76.9..kaç gündür hastanelerdeyim..babam rahatsız ve izmire geldi..dokotr kontrolleri falan..okuıldan rapor aldım..bunlara koşturuyorum..
geçen hafta 77.6 idi galiba..bu hafta 76.9..
Çok geçmiş olsun
baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis hoşgeldin takımımıza canımm[/QUOTE]
tşk ederim

baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis (beni benden alan nick:KK70::KK70:) suan evi toplamam lazim sonra ise gidecegim tr saati 00.30 burda olur bende yapmaya caliscam.becerirsem hepinizle paylasirim :KK59: eskiden kullaniyordum o yüzden :rolleyes: hatirlarim belki.

menü yazayım

sabah
2 dilim lor peynirli börek 1 bardak süt

ara-yok

öğlen
1 tabak kabak yemeği bir bardak ayran

ara
1 fincan kahve 1 avuc badem

aksam
1 tabak kabak yemeği salata

ara
1 tarcınlı elma

1 fincan yeşilçay ve 8 bardak su da içildi .

Kızlar benim başım döndü enseme ağrı isyeride çok kötü kolumda cok acıdı tansiyonum düşmüş 9-4 çıktı bir ara size oluyor muydu ilk haftalarda?

Kızlar benim başım döndü enseme ağrı isyeride çok kötü kolumda cok acıdı tansiyonum düşmüş 9-4 çıktı bir ara size oluyor muydu ilk haftalarda?
Çok mu aç kaldın noldu o kadar da düştü ben şuana hiç yaşamadım çok geçmiş olsun :110:

kızlar akşam yemeğimde;
Biraz makarna ve bol salata tükettim
Şuan için suyu da 1,5 lt içtim inşallah gün bitene kadar 1 litre daha tüketicem.

geçmiş olsun canımm. benimde bu hafta biraz baş dönmem var arada. dikkat et kendine

bende günümü özetleyeyim;
sabah saat 09:30'da 1 tane simit tosti peynir ve çay
saat 12:00 gibi maden suyu
saat 13:00 türk kahvesi ve çay
saat 16:30 kavun yaklaşık 100-150 gr gelir sanırım
saat 17:30 yeşil çay
18:30 akşam yemeği; 1 tabak mercimek çorbası, ufak karnıyarık, yoğurt ve salata
bundan sonra bişey yemem sadece yatarken yoğurt kürümü yerim.
gün içinde yaklaşık 1,5 lt su ve bol yürüyüş

duduja: 42472775 .!.:

Geçmiş olsun canım. Tuzlu birşeyler yeseydin

Menüm
Sabah(11:00): 1 kk peynir, 1 yumurta, 3 zeytin, 1. Dilim kızarmış tb ekmeği, 1 altın ekmek, çiğ sebzeler

(14:00) sütlü tarçınlı türk kahvesi, 4 hurma

(16:00) 4yk yoğurt, 1diş sarımsak, 1yk zeytinyağı, baharatlar ve çiğ sebzelerle yapılmış soğuk salata (üzerine bir tutam susam) , 2 kaşık pırasa yemeği, 1 altın ekmek

(19:00) 1 elma

Spor 27 dk jillian

Şimdide yürüyüşe çıkıyorum

Düşünce kolum acıdi kizlar ya durduk yere is cikardik incinmis tuzlu ayran ictim gözümden perde kalkti birde limonlu suyu cok ictim galiba :(

bende günümü özetleyeyim;
sabah saat 09:30'da 1 tane simit tosti peynir ve çay
saat 12:00 gibi maden suyu
saat 13:00 türk kahvesi ve çay
saat 16:30 kavun yaklaşık 100-150 gr gelir sanırım
saat 17:30 yeşil çay
18:30 akşam yemeği; 1 tabak mercimek çorbası, ufak karnıyarık, yoğurt ve salata
bundan sonra bişey yemem sadece yatarken yoğurt kürümü yerim.
gün içinde yaklaşık 1,5 lt su ve bol yürüyüş
Rakibem menü fena değil de şu simitle tost birlikte olunca biraz sırıtıyor :KK14:Onun dışında biraz da su miktarını arttırırsak müthiş bir tablo çıkıyor :KK50:
Menüm
Sabah(11:00): 1 kk peynir, 1 yumurta, 3 zeytin, 1. Dilim kızarmış tb ekmeği, 1 altın ekmek, çiğ sebzeler

(16:00) 4yk yoğurt, 1diş sarımsak, 1yk zeytinyağı, baharatlar ve çiğ sebzelerle yapılmış soğuk salata (üzerine bir tutam susam) , 2 kaşık pırasa yemeği, 1 altın ekmek

Spor 27 dk jillian

Akşam sabaha göre çok daha hafif kalmış bu yüzden tebrik ederim sizi:KK54: Sadece ekmek tüketiminizi azıcık fazla sanki o_O

@erigim canım ben biyologum şuam çevre sektöründe arıtma çalışıyorum haftasonu yok hep şehirdışı bu sene ayrılıp kpss çalışacam ayrıca ebelik okuyorum ona vakit ayıracam eşim aldığın para ayrı kaldığımıza değmiyor dedi :KK43:ayın 28 inden sonra tamamen ayrılacam.bu sene kilo,kpss dershanesi,ebelik ve evle uğraşacam bakalım hayırlı olur inş :)
Hayırlısı olsun canım puanları çok yüksek bildiğim kadariyls

Rakibem menü fena değil de şu simitle tost birlikte olunca biraz sırıtıyor :KK14:Onun dışında biraz da su miktarını arttırırsak müthiş bir tablo çıkıyor :KK50:

Akşam sabaha göre çok daha hafif kalmış bu yüzden tebrik ederim sizi:KK54: Sadece ekmek tüketiminizi azıcık fazla sanki o_O
tatlım simitle tost ayrı ayrı değil simitten tost yaptırdım :KK49:

1.grup
Potterhead
Baldamlasxixmelis(ne uzun nick:KK70:)
Basen
Kimyager1508
Keskee

2.grup
Yesa1
Ahufizar
Judiee

3.grup
Oshkee
Erigim
Cansutr

4.grup
Dudujan
Platinus
Tobefit
Bu takım işi ise yarayacak galiba hem destek hemde rakipsiniz kg gruplarına gore ayirdim çünkü 50kgnun yüzdesi ile 80kgnun yüzdesi bir değil her takımdan birinci seçilecek
ben geldimmmm sonunda :KK54: bayramdan sonra ekim 18'de erkek kardeşimin nişanı var. bohça için ufak tefek eksikler vardı ablam ve dayımın kızıyla onları tamamlamaya gittik. sabah 7'de evden çıktım bu saate kadar dolaş dolaş bacaklarım ve belim ağrıdı. hava da çok sıcak kan ter içinde kaldım. kendimi işe zor attım :confused:
Hayırlı olsun canım tatlı telaslar
@erigim ben bu sabah kaçamak yaptım yada ödül mü desek bilemedim :-) ablamlar ile kahvaltıyı dışarda yaptık. bende simit tost yedim :KK66: ama saat 9,30'tan bu yana başka hiç bişey yemedim. sadece su, çay ve türk kahvesi içtim. sanırım o kadar yürümeye yediğimi yakmışımdır değil mi????
Yakmissindir iki kgnun ödülü olsun
Benimde annem kek yaptı. Bütün ev koktu. Yemedim. :nazar:
Koklama sen git nane kokla :)
slm arkadaşlar..
bildirimleri okuyamadan hemen kendi bildirimimi yapayım..
76.9..kaç gündür hastanelerdeyim..babam rahatsız ve izmire geldi..dokotr kontrolleri falan..okuıldan rapor aldım..bunlara koşturuyorum..
geçen hafta 77.6 idi galiba..bu hafta 76.9..
Gecmis olsun canım bildirimi kacirdin ama şöyle yapalım sen işlerini düzene sokana kadar Musait olunca bildir
baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis (beni benden alan nick:KK70::KK70:) suan evi toplamam lazim sonra ise gidecegim tr saati 00.30 burda olur bende yapmaya caliscam.becerirsem hepinizle paylasirim :KK59: eskiden kullaniyordum o yüzden :rolleyes: hatirlarim belki.
Bende yapıyorum imza alanına ekle deyince olmuyor ama liliyslim de oluyor birde oradan deneyin ama basenin ki olmuş İDA ayrı @basen
menü yazayım

sabah
2 dilim lor peynirli börek 1 bardak süt

ara-yok

öğlen
1 tabak kabak yemeği bir bardak ayran

ara
1 fincan kahve 1 avuc badem

aksam
1 tabak kabak yemeği salata

ara
1 tarcınlı elma

1 fincan yeşilçay ve 8 bardak su da içildi .
Sabah ki borekleri dengelemissin canim
kızlar akşam yemeğimde;
Biraz makarna ve bol salata tükettim
Şuan için suyu da 1,5 lt içtim inşallah gün bitene kadar 1 litre daha tüketicem.
Afiyet olsun
Menüm

Spor 27 dk jillian

Ohh misss
Düşünce kolum acıdi kizlar ya durduk yere is cikardik incinmis tuzlu ayran ictim gözümden perde kalkti birde limonlu suyu cok ictim galiba :KK43:
aaa limonlu sudan galiba tansiyonun dusmus insallah önemli birşey yoktur . benimde oğlum yataktan düştü çok kortuk eşim çocuktan sonra çok duygusal oldu zaten çok iyidir sağolsun çocuk ağlıyor oda ağlıyor ömrümden omur gitti iki saat takip ettim kusma gözde kayma keyifsizlik yok uç saat sonra uyuttum

kansekerin düşmüş olabilir mi gecmiş olsun canım

Çok mu aç kaldın noldu o kadar da düştü ben şuana hiç yaşamadım çok geçmiş olsun :110:

geçmiş olsun canımm. benimde bu hafta biraz baş dönmem var arada. dikkat et kendine
Sağolun kızlar diyetime birebir uyuyorum hiç de aç hisetmiyorum noldu anlaamdım ama bozmak yok yola devam :)
Hayırlısı olsun canım puanları çok yüksek bildiğim kadariyls
2012 86 almıştım canım tekrar deneyim bir daha dedim bakalım.

Back
X