akşamı yazmadım aslında yüzüm bile yok
sabah:
1kase sütlü müsli
1dilim çok tahıllı ekmek
biraz tuzlu yoğurt
ara: yarım avuç leblebi
öğle:
yarım kase yoğurtlu kabak (çiğ)
yarım kase kabak yemeği
ara: 1avuç leblebi
akşam:
2börek
simdi gördügüm gibi sorun net sabahda... müsliyi cikar bakayim hayatindan...sen cift karbonhydrat gitmissin

müsli (karbon)+ ekmek (karbon)...cok arastirdim ve cok denedim en ideali zayiflamak icin 3 ögün aralara yesil cay filan kat yani migdeni hazima gecirmeyecek seyler...
Kahvaltiyi söyle yapilirsin 1 haslanmis yumurta, yaninda 2-3 zeytin, biraz peynir, maydanoz, salatalik, biraz findik olabilir...yaninada en fazla 1 dilim ekmek dilimden kastim kendi avcunun ici var ya o kadar iste
gelelim öglene... cok begendim afferin
aksam olmamis

yani dogruya dogru..ama böreginde cesitleri var diyet börege kizmam ayca kayanin bir tarifi var yufkasiz kabak böregi ondan 2 parca yesen yaninda salata SIKinti olmaz

Börekde yiyin..tatlida yiyin YASAK katiyen yok kizlar ama diyet tariflerini yapmaya calisin...sonucta oda seker buda...seker...haaa olmadi illa gercek baklava yigcem diyorsun 1 dilim baklava degil 1 isirim alin...1 isirimdan sonra tad degil nefsinizi simartiyorsunuz

Kendinizce sunu tekrarlamaya calisin: Ben iradeleyim.. Nefsimi bana degil ben nefsime hükmederim...ve ben zayifliycagim.
Her cislari yemeye yelkendinizde bu söz akliniza gelsin.
aksam yemegimin yaninda: 1 domates 1/2 büyük kirmizi biber ve 3-4 kornisun tursu tükettim..salata yapmaya üsenmistim..yukarda sebzeleri yazmayi unutmusum..