Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim benmde oglmn uyku duzeni iyiydi aslnda ama son haftalrda degsti bi ara hasta oldu zaten smdi aglyarak kalkyo bilemedmki canm ya napsam:110:bide yogurt kuru hakknda kimse yorm yapmams :63:

@erigim benmde oglmn uyku duzeni iyiydi aslnda ama son haftalrda degsti bi ara hasta oldu zaten smdi aglyarak kalkyo bilemedmki canm ya napsam:110:bide yogurt kuru hakknda kimse yorm yapmams :63:
canım ben yaklaşık 1 ay kadar yaptım yoğurt kürünü daha öncede bahsetmiştim. bence denenmeye değer. tabi öyle mucizeler bekleme ama etkisi oluyor kesinlikle sporla da desteklersen mekik falan daha da etkili olur. 10 gündür ara vermiştim. bu akşam yine başlayacağım bende.

Ya kızlar benim kilo vermem durdu yaa 59,5 çıktım sabah çok üzgünüm
nerelerdesin menuleriniz yok sen yoksun neden bu rakamı gordun bilemiyoruz o yüzden katılımını artir geçen hafta hiç menü yazmamisim sadece 7msj yazmissin (sarı kartı aldin)

canım denemedim çünkü reflu var bende yatmadan önce yiyrmem her ne yerden sıkıntı zaten sadece yoğurt değil a.a sürekli yapanlarda etki etmiş

Selam kızlar.
Çok fena gribim şu an kolumu kaldırasım yok ama kendi azmime bende şaşırdım sabah aç karna 100 yarım mekik çektim. 5 dk wall sit yaptım(çok güzel popo küçültüyor).

Kalvaltım:
1 yumurta
1 dilim tb ekmeği
3 zeytin
Peynir
Maydonoz, domates

Bayram üst grip olmam iyi oldu aslında. İnşAllah iştahımda kesilir. Şimdilik bir kesinti yok ama:KK70:

Canım çook incir çekti. Kahvaltının üstüne bir tane yesem nasıl olur?

kahvaltıların çok güzel. iştahın kesilir kesişir merak etme ben grip olmuştum seneler önceydi tabi canım cips çekmişti 25kr luk paketlerden birtane aldım ay bu ne çirkin şeymiş öyle be demiştim bir taneyi zor yemiştim resmen bozuk patates tadı alıyordum baharat yerine :D inşallah okulun kızartma dönerde coştuğu bir hafta ben de grip olurum :D

sabah:
1kase sütlü müsli

ara: leblebi fıstık ne kadar olduğunu sayamadm 1avuçluk tabağım bitemeden annem sofra hazırladı :D
öğle:
2 kabak dolması
1dilim kadar ekmek
salata
1 bardak ayran

dün akşamı yazamadım bu arada misafirliğe gittik aniden geç geldik kaçırmadım yediklerimi ama iyi şeyler de yemedim hani :(

sabah:
1kase sütlü müsli

ara: leblebi fıstık ne kadar olduğunu sayamadm 1avuçluk tabağım bitemeden annem sofra hazırladı :KK70:
öğle:
2 kabak dolması
1dilim kadar ekmek
salata
1 bardak ayran

dün akşamı yazamadım bu arada misafirliğe gittik aniden geç geldik kaçırmadım yediklerimi ama iyi şeyler de yemedim hani :KK43:
ne yedin ne yedin :63:

Bayram alışverişine gitmişler. Mutfaga girmemle çıkmam bir oldu. Babam yine abartmış. Annem hepsini yiyemeyiz bu kadar çikolatalın diye dondurucuya koydu bir kısmını. Dolabım tayısı doldu. (hiç abartmıyorum) ya ev amozon ormanları gibi. Manavda bulamadığın meyveyi bulursun yani. Birsürü çeşit lokum. Sinirden ağlıycam ya. Bir an önce gitsem izmirede hayatım bir düzene girse. Orda istemediğim şeyi almam olur biter.

Slm kızlar . Kahvaltıdan sonra yarım domates yedim saat 2 gibi. Şimdi de akşam yemeği yiyorum 5 köfte biber domates bir ayran bir dilim ekmek. .sonrasında gece birsey yesem yazarım opuldunuz

İncir yemedim.

İkindin:
1 kepçe susuz nohut
1 küçük karnıyarık (közleyerek annem benimkini ayrı yapmış. İçinde çok az kıyma vardı)
Yoğurt, maydonoz
1 kaşık pirinç pilavı

ne yedin ne yedin :63:
Şu üçgen baklavalardan tadımlık aldım bir ısırık sonra çerez vardı azcık badem fındık fıstığından yedm bide taze antep fıstığı vardı bikaç tane ından yine bir ısırık bayram kömbesi

Bayram alışverişine gitmişler. Mutfaga girmemle çıkmam bir oldu. Babam yine abartmış. Annem hepsini yiyemeyiz bu kadar çikolatalın diye dondurucuya koydu bir kısmını. Dolabım tayısı doldu. (hiç abartmıyorum) ya ev amozon ormanları gibi. Manavda bulamadığın meyveyi bulursun yani. Birsürü çeşit lokum. Sinirden ağlıycam ya. Bir an önce gitsem izmirede hayatım bir düzene girse. Orda istemediğim şeyi almam olur biter.
Valla biz küçük olduğumuz için bize pek kimse gelmez biz gideriz biraz önce gittim çok az çikolata ve çok az şeker aldım çocuk gelirse diye tatlı yapmıyorum esimede getirme dedim
Gittiğim yerlerde de çok mecbur kalmadıkça tadına bile bakmiycam çünkü hala artidayim gerçi bugün regl oldum etkisi var mi bilemem :(
Slm kızlar . Kahvaltıdan sonra yarım domates yedim saat 2 gibi. Şimdi de akşam yemeği yiyorum 5 köfte biber domates bir ayran bir dilim ekmek. .sonrasında gece birsey yesem yazarım opuldunuz
Ooo iyi gidiyorsun aybukecim
KAHVALTI:
1 fincan cornflakes
3-4 yemek kaşığı yoğurt

AKŞAM YEMEĞİM(16:00)
1 şekerpare
Çeyreğin çeyreği yufkadan sucuklu börek
1 içli köfte
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kıymalı bamya
Sekerpare ile borek olmamış kanlı artidayiz biz :(
İncir yemedim.

İkindin:
1 kepçe susuz nohut
1 küçük karnıyarık (közleyerek annem benimkini ayrı yapmış. İçinde çok az kıyma vardı)
Yoğurt, maydonoz
1 kaşık pirinç pilavı
Afiyet olsun
Şu üçgen baklavalardan tadımlık aldım bir ısırık sonra çerez vardı azcık badem fındık fıstığından yedm bide taze antep fıstığı vardı bikaç tane ından yine bir ısırık bayram kömbesi
sobiyet sanırım kaymaklı :( ama yine iyiidare etmissin ya benim sorunum evde idare edememek misafirliğe hayır deyip evde coşar mi insan :(

Marketlrr tıklım tıklım :KK43:
Aynen Eşimi yolladım çikolata şeker falan alsın diye . 1 saatte donebildi:KK45:. Çikolata paketini açmadım korkudan . Bayram günü bir tane yerim şimdilik kapalı kalsın o paket:KK53::KK53::KK53: akşam bir bardak süt var icmem gereken unuttum gündüz içmeyi onun dışında da belki 5- 10 tane badem ve fındık yerim inşallah yatana kadar böyle gidecek. :KK59:

Iyi aksamlar kizlar naslsnz nasl gdyo bugunku beslenmem baya duznsz oldu ya sabh 1 firin sigara boregi ikindide ayni az once 6 7 adet mercmk koftesi cokmu abartmsm ve daha misafr gelck ikramlklar hazrldm ve ins kacrmam

Valla biz küçük olduğumuz için bize pek kimse gelmez biz gideriz biraz önce gittim çok az çikolata ve çok az şeker aldım çocuk gelirse diye tatlı yapmıyorum esimede getirme dedim
Gittiğim yerlerde de çok mecbur kalmadıkça tadına bile bakmiycam çünkü hala artidayim gerçi bugün regl oldum etkisi var mi bilemem :KK43:

Ooo iyi gidiyorsun aybukecim

Sekerpare ile borek olmamış kanlı artidayiz biz :KK43:

Afiyet olsun
sobiyet sanırım kaymaklı :KK43: ama yine iyiidare etmissin ya benim sorunum evde idare edememek misafirliğe hayır deyip evde coşar mi insan :KK43:
ben de coştum sağolsunlar her gün teyzemler olunca misafirlik felan çok oluyor yeme içme beraber oluyor felan daha bayrama başlamadan böyle oldum ya ona şaşırıyorum işin daha acayip tarafı yedim yedim kilo verdim :D ama şimdi spor yapıcam bir anda alırsam çok üzülürüm okul 6gün sonra başlıyor 51i görmem gerek

Back
X