• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tumblr_inline_n031w6PTAi1qh1u9l.webp
C cansute hiç itiraz etmiyorum izne ayrılabilir son toparlan da gel ama mutlaka kilo bıldır forma giripte bildirim yapmama lüksü yok denetleniyor Sweetdimple Sweetdimple m tarafından
saol kaptanim mahcup etmigcem bana güvenin :KK66:

C cansute hiç itiraz etmiyorum izne ayrılabilir son toparlan da gel ama mutlaka kilo bıldır forma giripte bildirim yapmama lüksü yok denetleniyor Sweetdimple Sweetdimple m tarafından

Şirinem etiketleyince koştum geldim:KK16: Evet cansucum foruma girilince bildirim yapmak zorundayız birazdan tartıl istersen yemek yemediysen:KK19:Rüzgar arkadaşımızda bugün foruma girmiş ama takıma uğramamış şirinemo_O
o_O

Sağol cnm annemle sohbetin dibine vuruyoruz.:)

Hiç böyle göbek görmemiştim yaw o ney :=

Canım ben polisiye-gerilim çok seviyorum ama pek ayırt etmem okurum. Türk ve dünya klasiklerinde 3-5 kitap kaldı onlarıda okuyup tamamlayacam. Arada seninle aynı kitabı okuyup yorum yapalım.

Hiç sorma artık benim bir parça giderse ki hiç gitmeye niyeti boşluğunu hisedeceğim.

Amin amin amin canım. Önce gitsin kilolar sonra gelsin bebişler :) Biran önce başarayım arkadaş olsunlar seninkiyle arayı açmayım:)
Olur, okuruz beraber. Polisiye gerilimden kimleri okuyorsun?

Şirinem etiketleyince koştum geldim:KK16: Evet cansucum foruma girilince bildirim yapmak zorundayız birazdan tartıl istersen yemek yemediysen:KK19:Rüzgar arkadaşımızda bugün foruma girmiş ama takıma uğramamış şirinemo_O
o_O
Canım ondan haberim yok eşiyle kavga etti :( baya ciddiydi inşallah olaylar ilerlememistir :(

Selam kizlar ben bugunun cuma oldugunu fln unuttum malesef
ogleden sonra aklima geldi
foruma girme nedenimde dualarim s8zinle bolumunde bi sayfam var oraya girip siralama yapiyorm yapmasam aksatsam olmaz.
@erigim kusura bakma bidaha olmaz :(

Kızlar ben buraya emek veriyorsam karşılığında almak isterim cansutr cansutr diskalifiye ben sabahtan beri seni bekliyorum
Kanguru_ Kanguru_ özel durumundan ituru sadece ceza veriyorum günlük en az 10msj

Back
X