Öğleden doğru değil muz pirinç ekmek bezelye aynı anda olmamalı pilav varsa bezelye ve ekmek yok mesela çünkü onlarda karbonhidrat canım yeşil olduğuna bakmayın bezelyenin muxuda bir tam yeme iki arada yiyebilirsin akşam için zaten 20mekik çekilmelidir hadi bu başlangıç cezan
Yok ben onun ına kadar ayakta kaldığı birgün dayanamam açıklık olurum çok meraklı hiç durmuyor daha on aylık yürüme aşamasında ve bu yuruyuncede çözümü buldum bi ip bagliycam buna
Kiz ben otuz olcam ocakta ikinci aklımın ucunda değil şuan

18de digursaydin olurdu
Yemedim dimi yemedin: (
Valla büyük wltimde iyidir allahtan iyi anlamıyoruz ama büyüğünde çocuğu grip bizimkilerde bulaşmasında diye gelemiyo ben oynatmaya az kaldı modundayim
Yok valla çocuğu da uslu ben kuzeyin i dönemlerinde ruh gibi gezuyordum hatta dedim böyle yeni doğan mi olur ya diye büyük elti aslında böyle olur senin şansına kuzey fena oldu diyo böyle olacağını bilsen bi tane daha digururum ama baba aktif ben aktif bizden pasif çocuk olmaz hiç riske gerek yok
Al bi tane daha benimde kız kardeşim böylesi bize dusmez diyo
Ya bu süper olan ne ben niye göremiyorum
Beyaz ekmekleri tam buğday yapalım akşam da protein ve xsebze olsun bak süper düzelme var yapabilirsin demek ki
ahh canım kız sende nazar mi var bi bitmedi hastane de seni çeken birşey var geçmiş olsun
Kuruyemiş armut yeme yanı ince çekirdekli meyveler kahve içme bol bol yoğurt suyu iç