Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ehh aralar fazla ama farklı vakitler olduğundan tolere edilir. :)
Güzel menü.

Ah klasik sosyoloji :KK70:
Afiyet olsun.

İdare eder olmuş :KK19:

Bence öyle geziyordum. Daha mutlu oluyordum. :KK70:

Çok sevindim. Konuşunca genelde çoğu şey çözülüyor. Bu bir süreç geçince herşey gönlünüzce olur inşallah.

Afiyet olsun.
Araları renklendir meyve görmek istiyorum:)

Güzel hani meyveler

Günaydın canım.
Günün kalanında dikkat edersen sıkıntı yok yağsız gözleme :kk77:

Oradaki armutu görmedin mi :D

Hoşgeldin canim. Ben kaptan yardimcilarindan Derya. Tatlim ilk sayfada kurallarimiz yaziyor. Okursun. Ama kisaca bahsedersek 2 hafta deneme suren var ve kilo verirsen 3. Hafta listeye aliniyorsun. Diğer önemli konu cuma günleri saat 13:00 kadar kilo bildirimi yapiyoruz mutlaka ve takima aktif oluyoruz. Hergun menü, su, spor paylasimlarinda bulunuyoruz. Diğer arkadaşlar km izin menulerine yorum yapıyoruz falan. Zaten 1-2 güne alisirsin merak etme. Birde tam kilonu ve hedef kilon nedir? Şimdiden basarilar dilerim :))
Çok tşk ederim yarın sabah tartıl ıp hemen yazarım hedefim 62 ve kızımın doğumgünü kadar 7 ayda vermem lazım 34 kiloyu

@katre-i dem tatil nasl gdyoo kuzey miss gibi temiz hava aliyo ohhh
kimyager1508 kimyager1508 canim az kaldi basladimi heyecan:)))bi iki haftaya nst yede girersin:)bebisinin kalp atislarini tik tik duyarsin:)ins:)

Ayyy olmaz miii hem de nasil :))) zaman yaklastikca merak ediyorum kizimi bi yandan da stres oluyorum. Odamizi hazirladim, kıyafetleri yikayip utuledim yerleştirdim. Benim bir iki eksigim kaldi onlarida alip valizimi hazirlayacagim.
@katre-i dem tatil nasl gdyoo kuzey miss gibi temiz hava aliyo ohhh
kimyager1508 kimyager1508 canim az kaldi basladimi heyecan:)))bi iki haftaya nst yede girersin:)bebisinin kalp atislarini tik tik duyarsin:)ins:)

kimyager1508, post: 46247078, member: 584628"]Canim eğer istikrarlı gidersen emin ol çoğunu verirsin. En az 20-25 garanti 7 ayda :)))[/QUOTE]
İnşallah canım sizlerin kilosu ve boyu nasıl ama sizlerin menülerini baktım ben bayağı yiyorum ortalama kaç kalori alıyorsunuz haftada kaç gram veryorsunuz

Canim ben 165 boyundayim. Ağustos ayında 71 ile baslayip 16 ekimde 63 kilo ile hamilelik ten dolayı mezun oldum. 10 haftada 8 kilo vermiştim. Bi bayanin ortalama metabolizma hizi 1400 kal civari. Ortalama 1000-1200 kal olarak günü tamamlamaya calisiyoruz. Özellikle aksam olabildiğince erken ve hafif yiyoruz. Günü dengelemeye calisiyoruz. Sende kendine gore günlük menunu belirlersin. Zaten menulerini paylastikca bizler düşüncelerimizi belirtisiz merak etme. 2 haftalık deneme suresinde bu yüzden. Birşeyler otursun diye.
kimyager1508, post: 46247078, member: 584628"]Canim eğer istikrarlı gidersen emin ol çoğunu verirsin. En az 20-25 garanti 7 ayda :)))
İnşallah canım sizlerin kilosu ve boyu nasıl ama sizlerin menülerini baktım ben bayağı yiyorum ortalama kaç kalori alıyorsunuz haftada kaç gram veryorsunuz[/QUOTE]

Akşam yemeğim
Tavuk salata

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-27-19-35-22.webp
    Screenshot_2016-04-27-19-35-22.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 33
Sabah
1 dilim ekmek (buğday)
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Sütlü kahve

Ara
1 yeşil elma
1 muz

Öğlen
1 küçük sandviç domatesli peynirli

Ara
1 orta boy kahve

Akşam
2 kaşık pirinç pilavı
1 tane İslim kebap
Yoğurt
Yarım dilim ekmek

Waaooww sabah kahvaltı yapilmisss superr :))
Sabah
1 dilim ekmek (buğday)
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Sütlü kahve

Ara
1 yeşil elma
1 muz

Öğlen
1 küçük sandviç domatesli peynirli

Ara
1 orta boy kahve

Akşam
2 kaşık pirinç pilavı
1 tane İslim kebap
Yoğurt
Yarım dilim ekmek

Merhabalar kızlaar bugünki menüm
Sabah 8.30 haşlanmış yumurta
Ara öğün 10.30 karadut kiraz
Öğle 12.30 domates çorbası
Yoğurtlu pazı
Peynirli makarna
Çilek
Akşam 16.30 zeytin domatesli kraker
Portakallı kraker (form)
Activia çilekli yoğurt
Ara öğün 18.30 erik
Ara öğün 20.30 Naneli ayran
Yaklaşık olarak 6 km tempolu yürüyüş ve yarım saat badmintonla da günü kapattım herkese iyi akşamlar sevgileer :)

Merhaba Kimyager1508 ve diger arkadaslar,
tesekkur ederim davet ettigin icin. Ben 78.3 kg ve 160cm boyundayim. Her zaman diyet yapip kilo veren ve sonrasiyla fazlasiyla geri alan diyet maceralarim var. 10 gun once 83.6 kg ydim ve detoks yaparak 5 kg verdim. Simdide elma diyetine basladim 1 ayda en az 8kg vermem lazim tatilden once.
Hoşgeldin canım, detoks veya şok diyetlerle hızlı kilo veriyomuş gibi görünseler aslında su kaybı olduğu için geri Alman kaçınılmazdır, sağlıklı beslenerek yavaş ama yağdan vermek daha sağlıklı ama sen bilirsin yine de;)

günaydın kızlar barıştık çok şükür, içimde ne varsa döktüm, haykırdım, oda öyle, ama sorun anlaşıldıki ne ondan ne benden kaynaklı aile desteği olmadığı için oluyo, çözdük meseleyi şükür, virajdan döndük resmen çok şükür, hepiniz desteğiniz için çok sağolun <3
Çok sevindim inşallah herşey gönlünüzce olur:))

Kızlar 5 aylık bebeğim var diyetisyen eşliğinde Zayıflamak ve burdan yardım almak istiyorum kilo fazla 96 kilo yol uzun
Hoşgeldin, burda bebekli anne çok, ben hedefime ulaştım iki aydır koruma yapıyorum.

bende teog sınavında görevliydim gelince eve bi güzel yatıp uyudum :)
İyi yapmışsın.

Çok tşk ederim yarın sabah tartıl ıp hemen yazarım hedefim 62 ve kızımın doğumgünü kadar 7 ayda vermem lazım 34 kiloyu
Burda çok güzel motive oluyoruz, bırakmazsan istediğin kiloya ulaşırsın inş.

kimyager1508, post: 46247078, member: 584628"]Canim eğer istikrarlı gidersen emin ol çoğunu verirsin. En az 20-25 garanti 7 ayda :)))
İnşallah canım sizlerin kilosu ve boyu nasıl ama sizlerin menülerini baktım ben bayağı yiyorum ortalama kaç kalori alıyorsunuz haftada kaç gram veryorsunuz[/QUOTE]
Sen diyetisyene gidiyorsan zaten gereken kaloriyi hesaplayıp vermiştir, burdaki menüler herkesin kendine özel ona göre ayarlama yapmana gerek yok, emziriyorsan zaten kaloriyi çok düşük tutmaman gerek.

Merhabalar kızlaar bugünki menüm
Sabah 8.30 haşlanmış yumurta
Ara öğün 10.30 karadut kiraz
Öğle 12.30 domates çorbası
Yoğurtlu pazı
Peynirli makarna
Çilek
Akşam 16.30 zeytin domatesli kraker
Portakallı kraker (form)
Activia çilekli yoğurt
Ara öğün 18.30 erik
Ara öğün 20.30 Naneli ayran
Yaklaşık olarak 6 km tempolu yürüyüş ve yarım saat badmintonla da günü kapattım herkese iyi akşamlar sevgileer :)
Akşam yemeği kraker, bisküvi hep KH olmuş; yurtta mı kalıyorsun? Yemek yeme imkanın varsa sıcak yemek yemeye çalış daha iyi olur;)

Ben de menümü yazayım
Sabah: 2 yumurtadan peynirli omlet, domates, salatalık, 1/2 dlm ekmek, 1 tk pekmezli ceviz ezmesi
Ara: yok
Öğlen: 1 tabak etli kurufasülye
Ara: 1/2 muz, 1 sb süt, 2 kaşık yulaf ezmesi
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak patlıcan yemeği
Ara: 1 kase yoğurt, 6 çilek, 4 erik

Back
X