Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar ne zamandan beri buradasınız nu arada kç kilo verdiniz tecrübelerini ihtiyacım var şişko bir anne olmak istemiyorum

dünkü menüm,
sabah kalkınca 2 tane kayısı yedim
2 bardak ılık su ile beraber

kahvaltı olarak
hazır yufkadan içine peynir koyaraktan
yağsız gözleme yaptım 1 tane,
küçük bir tabak yanına domates dilimledim
vede 1 kupa çay

öğle: 1 kase sütle birlikte yulaf kepeği
akşam: 1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

yatmadan 1 saat önce 1 kase çilek

gün içinde 1,5 lt su,
yarım saat leslie yaptım

biz akşam yemeklerini eşim geç geldiğinden dolayı
akşam en erken 8 de yiyoruz , aslında buda kilo almama sebep oldu,
ama yapacak bir şeyim yok , diyete başladıktan sonra daha az yiyorum
çünkü eşim tek başına yemek yemiyor, hiç bir yemesem bile sadece salata
yiyorum, meyva yiyorum ama yine aynı sofrada bulunuyorum. :KK43:
görüşmek üzere:KK25:

Doktorum 4 ye diyor ama banada fazla geliyor emziriyorum ondan günde 2200 cal almam lazımmış
o doktorlara bakma hiçbi işe yaramaz onların diyetleri, kaloriyi ekmekten alacağına proteinden bakliyattan al, peyniri çok ye, ceviz vs tüket, ekmek yedikçe yerinde sayarsın uyma sen onlara

Doktorum 4 ye diyor ama banada fazla geliyor emziriyorum ondan günde 2200 cal almam lazımmış

canım emziriyorsan bilemicem ama bence ekmek yerine alternatif daha çok tutacak bişi yiyebilirsin, mesela 8 zaten zeytin ekleyebilirsin 1 dilim ekmek yerine.

dünkü menüm,
sabah kalkınca 2 tane kayısı yedim
2 bardak ılık su ile beraber

kahvaltı olarak
hazır yufkadan içine peynir koyaraktan
yağsız gözleme yaptım 1 tane,
küçük bir tabak yanına domates dilimledim
vede 1 kupa çay

öğle: 1 kase sütle birlikte yulaf kepeği
akşam: 1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

yatmadan 1 saat önce 1 kase çilek

gün içinde 1,5 lt su,
yarım saat leslie yaptım

biz akşam yemeklerini eşim geç geldiğinden dolayı
akşam en erken 8 de yiyoruz , aslında buda kilo almama sebep oldu,
ama yapacak bir şeyim yok , diyete başladıktan sonra daha az yiyorum
çünkü eşim tek başına yemek yemiyor, hiç bir yemesem bile sadece salata
yiyorum, meyva yiyorum ama yine aynı sofrada bulunuyorum. :KK43:
görüşmek üzere:KK25:

gözleme gözüme çarptı. öğlen az geldi. akşam güzel.

Canim emzirirken vücudun en fazla +500 kalifiye ihtiyacı olur diye biliyorum ama yanlista yönlendirmeyeyim. Hamileyken bile +300 ccal ekleniyor listeye 2200 cal bana çok geldi günlük. Sen yinede karbonhidrat çok tüketme. Onun yerine protein agirlikli beslen. Et, tavuk, sebze,sut, yumurta, peynir, ceviz, badem, meyve ye, bol su ic

2200 can alarak istersen ayda 6 kiloya kadar verebilirsin dedi ama ortada bişey yok:KK43:

Cok güzel. :)

Atıştırmalıklar yerine normal yemek ye inan daha sağlıklı yemekyen hemen sonra yatmazsan üstünden 2 saat geçiyorsa sııkıntı yok.

Her zamankü gibi kusursuz.

Kalmasın diye yemek çok fena. Bırak kalsın sonra yersin. İyi olmamış maalesef akşam iyi geçmiş

Düzensiz uykuda kilo yapar.
Bugün okulda kalıp yiycem iki öğünü de o zaman aynı yemek ama olsun :D

Canim emzirirken vücudun en fazla +500 kalifiye ihtiyacı olur diye biliyorum ama yanlista yönlendirmeyeyim. Hamileyken bile +300 ccal ekleniyor listeye 2200 cal bana çok geldi günlük. Sen yinede karbonhidrat çok tüketme. Onun yerine protein agirlikli beslen. Et, tavuk, sebze,sut, yumurta, peynir, ceviz, badem, meyve ye, bol su ic

Sağol canım benim galiba yolu en uzun olan benim başka varmı 90 nın üstünde olan varmı

o doktorlara bakma hiçbi işe yaramaz onların diyetleri, kaloriyi ekmekten alacağına proteinden bakliyattan al, peyniri çok ye, ceviz vs tüket, ekmek yedikçe yerinde sayarsın uyma sen onlara
canım emziriyorsan bilemicem ama bence ekmek yerine alternatif daha çok tutacak bişi yiyebilirsin, mesela 8 zaten zeytin ekleyebilirsin 1 dilim ekmek yerine.

gözleme gözüme çarptı. öğlen az geldi. akşam güzel.

[QUOTE="tuba52, post: 46255535, tecrübelerini ][/QUOTE]
Çok haklısınız kızlar ben sizin tecrübelerinize daha çok güveniyorum dünyanın parasını da alıyor ortada bişey yok acilen kurtulmak lazımbenim yyaşım daha çok genç çalışan bir kadının inanın işe bile başlamak istemiyorum çok azimli ve inatçı ama bu kilo verme konusunda olmuyor birtü

[QUOTE="tuba52, post: 46255535, tecrübelerini
Çok haklısınız kızlar ben sizin tecrübelerinize daha çok güveniyorum dünyanın parasını da alıyor ortada bişey yok acilen kurtulmak lazımbenim yyaşım daha çok genç çalışan bir kadının inanın işe bile başlamak istemiyorum çok azimli ve inatçı ama bu kilo verme konusunda olmuyor birtü
olur olur canımmm yeterki sen iste. @sosyoloji12 tam sana örnek olacak birisi. doğum iznindeyken aramıza katıldı. işe başladı ve geçen hafta hedef kilosuna ulaşmasına rağmen hala aramızda devam ediyor. hedefini aşağıya çektik :)

Back
X