Afiyet olsunç Yanında yoğurt yediysen ohh keyfine yok:)
Teşekkürler Canım
Bir küçük yoğurt yedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsunç Yanında yoğurt yediysen ohh keyfine yok:)
Teşekkür ederim.Çok sevinirim,beraber motive oluruz.Canım çok geçmiş olsun. Bir an önce iyice iyileşirsin inşallah. Hoşgeldin tekrar. İzninle seni daimi rakibim olarak görmek istiyorum.Beraber hedefimize ulaşalım.
![]()
inşallah diyetisyen ekmeği çok veriyor ben kısıyorum biraz :)Diyetisyenede gidiyormuşsun iyice iyileşene kadar diyetisyen menülerine uyarsan kilo verirsin merak etme.
Laktozsuz süt için pınar denge var. Bende onu içiyorum sadece.
Menün güzel. :)
Canım şuan için bir sorun yok ama,benim asıl atamam kahramanmaraş-afşin söylemişsin size de 1 eylülde orada göreve başlayacam,şuan Ankara da aday öğretmenlik sürecini tamamlıyorum. Belli bir süre internet olmayabilir o arayı nasıl kapatabilirim?hoşgeldın cNım herşey duzsns gırdımı çünkü uzun hakkın doldu bu sene içinde tekrar. İzne ayrılamazsın
yorumun için teşekkür ederim, sabah kahvaltı biraz fazla olduğu için öğle az yemiştim
telafi etmek açısından![]()
Canım dün diyetisyende 103.1 dim.Şimdi her zamanki tartımda tartıldım 103.3 kiloyum o zaman bugün başladım diyete bugün döneyim ben olur mu?
Çok haklısınız kızlar ben sizin tecrübelerinize daha çok güveniyorum dünyanın parasını da alıyor ortada bişey yok acilen kurtulmak lazımbenim yyaşım daha çok genç çalışan bir kadının inanın işe bile başlamak istemiyorum çok azimli ve inatçı ama bu kilo verme konusunda olmuyor birtü[/QUOTE][QUOTE="tuba52, post: 46255535, tecrübelerini ]
kızlar geldim burdayım kıyamadım size ve kendime
hiç sormayın sabah 66 çıktım ya ben nerde yanlış yapıyorum ki anlamadım.bu hafta hep koşturmacayla geçti doğru düzgün yemek bile yemedim ama gel gör ki 66 çıktım.
kilo vereceğime aksine kilo alıyorum ya
Idol o idol:)olur olur canımmm yeterki sen iste. @sosyoloji12 tam sana örnek olacak birisi. doğum iznindeyken aramıza katıldı. işe başladı ve geçen hafta hedef kilosuna ulaşmasına rağmen hala aramızda devam ediyor. hedefini aşağıya çektik :)
kızlar yarın tartı günü :))
listemiz aşağıdaki gibidir. deneme süresindeki üyelerden B bffean , @aslibo , R RoseAnge bu hafta listeye gireceksiniz.eğer kilo bildirimiz yapmazsanız deneme süreniz başarısız sayılacak. özellikle B bffean ,normalde geçen hafta listede olman lazımdı. bu haftada bildirim yapmazsan maalesef yapılacak bişey yok.
yarın sabah öğlen 13:00'e kadar bildirimde bulunulması konusunda rica ediyorum.elfkkk tatlım sen okuldan geç çıkıyorsun ama erken bildirirsen daha iyi olur.
şimdiden hepinize başarılar dilerimumarım geçen haftaki gibi ilk 3'e gireriz
Ewwt canim ins erkenden bildircem gerci bu haftadan pek bi beklentim yok ama
***10. TAKIM 463. ETAP***
katre-i dem(74,0 ///%)
elfkkk(66.4///%)
breeze3547(64.6///%)
Esrasi(63.4///%)
sosyoloji12(63.9///% )
10.takım ortalaması:%
Deneme süresindeki üyeler:
bffean (65,0///%) giriş kilosu:65,5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:05,04,16
aslibo (63.9///%) giriş kilosu:65 hedef kilosu:55 giriş tarihi: 13.04.16
RoseAnge (73.3///%) giriş kilosu:74 hedef kilosu:60 giriş tarihi:13,04,16
Mighty Mermaid (105.8///%) giriş kilosu:106 hedef kilosu:60 giriş tarihi:17,04,16
yolcukardelen (65.0///%) giriş kilosu:65 hedef kilosu:52 giriş tarihi:22,04,16
littlelamp (80.2///%) giriş kilosu:80.2 hedef kilosu:62 giriş tarihi:24,04,16
yineyeniden (78.3///%) giriş kilosu:78.3 hedef kilosu: giriş tarihi:27,04,16
tuba52 (95.2///%) giriş kilosu:95.2 hedef kilosu:62 giriş tarihi:27,04,16
Gecmis olsun hosgeldinnnnKızlar benim alçı çıktı,şimdi fizik tedaviye başladım ve diyetisyene de gittim.Cumartesiden itibaren dönmek istiyorum.Dönebilir miyim?
Belkide odemdir canim yada regl dinemn olblr olmsz dusunmekızlar geldim burdayım kıyamadım size ve kendime
hiç sormayın sabah 66 çıktım ya ben nerde yanlış yapıyorum ki anlamadım.bu hafta hep koşturmacayla geçti doğru düzgün yemek bile yemedim ama gel gör ki 66 çıktım.
kaç yaşındasın canım[/QUOTE]Çok haklısınız kızlar ben sizin tecrübelerinize daha çok güveniyorum dünyanın parasını da alıyor ortada bişey yok acilen kurtulmak lazımbenim yyaşım daha çok genç çalışan bir kadının inanın işe bile başlamak istemiyorum çok azimli ve inatçı ama bu kilo verme konusunda olmuyor birtü
Çok haklısınız kızlar ben sizin tecrübelerinize daha çok güveniyorum dünyanın parasını da alıyor ortada bişey yok acilen kurtulmak lazımbenim yyaşım daha çok genç çalışan bir kadının inanın işe bile başlamak istemiyorum çok azimli ve inatçı ama bu
[/QUOTE]Ange, post: 46259810, member: 151727"]Hoş geldin
Diyetisyen bir gün içi
kaç yaşındasın canım
Öğle yemeğiniz çok güzel ve canım çektidünkü menü
sabah
1 dilim ekmek, peynir
öğle
1 büyük köfte, 4yk bulgur pilavı, yarım bardak ayran
akşam
1 tabak yoğurtlu çorba, 2 dilim tb ekmek
ara
5,6 çilek
2,5 lt su
Hoşbulduk 9 dilim veriyor canım. Toplam 270 gram olacak şekilde bazen öğlen sandviç yapıyorum ekmekleri.Hoş geldin
Diyetisyen bir gün için kaç ekmek seçeneği verdi ?
Idol o idol:)
Gecmis olsun hosgeldinnnn
Belkide odemdir canim yada regl dinemn olblr olmsz dusunme
menülerimi bundan sonra düzenli bir şekilde yazıcam inşallah arkadaşım.Menulerini göremediğimiz için inan hic yorum yapamiyorum.
Annemlerle yaşasaydım da her öğünüm mis gibi önüme gelseydi![]()
tamam canım. bundan sonra senden tam performans bekliyorum artıkmenülerimi bundan sonra düzenli bir şekilde yazıcam inşallah arkadaşım.
canım bugün bol bol maydanoz kuru yap iç. belki ödemdir. akşamı da salata yoğurtla falan geçir. yarın sabah 65 veya altında çıkmazsan maalesef yine listede olamıyorsun.kızlar geldim burdayım kıyamadım size ve kendime
Poğaça simit börekle aram yok ya. Okula kahvaltı götüremiyorum eskiden annem hazırlardı şimdi tek yaşıyorum o yüzden her şeye ben yetişmeye çalışıyorum.Valla kendini düşünüyorsan başkasını beklemeyeceksin kendin yapacaksın.
Hergün kahvaltımı sefer tası taşır gibi işe getiriyorum 5 dk hazırlıyorum. Poğaça simit börekle ne kadar zayıflanır ki?
mesela öğle yemeklerinde dışarıdaysam salatalı tavuklu birşeyler salata çorba gibi basit kolay bulunabilir kısmen daha uygun şeyler yemek daha kolay. En güzel çantada bir adet konserve balık. Tam bir kurtarıcı. Herşey elimizde sende yapabilirsin.