Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam kızlarrrr :KK54::KK54::KK54:

dün uğrayamadım. okudum ama bi türlü yazamandım. dün dışarıdaydım eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum.

menüler gayet iyi gidiyor. dün cumartesi olmasına rağmen neredeyse kaçamaksız olmuş. çok sevindim menüleri öyle görünce :KK49: bu haftada inşaalllahhh ilk 3'te olur takımımız:KK19:

İyi geceler
Bugünkü menüm
1 bardak ılık su içtim
Kahvaltı
Sadece 1 tane simit ve çay
Öğle
1 dilim cavdar ekmeği,
tarhana çorbası ve salata

Akşam kardeşimde yedim
Mercimek çorbası ve patatesli karışık salata
Bugün suyu az içtim 1 litre
Otobüste ayakta ve trafik yüzünden geç vakitte vardigimdan ,birde misafirlikteyim spor yapamadim.
İnşallah yarın yapicam

Bu arada Ben 2 tane teyze ve 1 tane halayim.
Benim bebeğim olmadı . nasibimde varsa olur inşallah. Ama yarimda olsa bende onların annelerinin yarisiyim. Çünkü yegenlerimi çok seviyorum.
Buradaki anne olan arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum. Allah evlatlarına bagislasin cümlesini .

canım benim çocuk doğurmakla anne olunmuyor. tv'de çevremizde sözde annelerin, babaların çocuklarına neler yaptığını görüp izliyoruz. öyle insanlar anne olacağına hiç olmasınlar.

image.webp image.webp Kızlar anneme gösterdim fark yok ben anlamam dedi bende size sorayım dedim değişim var gibi mi??

Bugünkü menüm

Sabah

Kahvaltı yapmayı özlemişim

1 haşlanmış yumurta
3 dilim sucuk ( sucuğu önce haşlayıp yağını akıttım ama keşke yemeseydim pişman oldum )
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek
Yarım bardak taze sıkılmış portakal suyu

Ara
Bitki çayı (o kalori )

Öğlen
1 adet kabak dolması
1 küçük yoğurt (120gram)

Ara
Latte

Akşam

Yok
Kahvaltıyı geç yaptığım için akşam yemeği yok .

30 dakika spor
bol su

Slm sabah 2 kaşık yoğurt 3 dilim ekmek domates salata 2 kibrit kutusu peynir 8 zeytin öğlen 1 lavaş biraz da et yedim fazla giremiyorum evi yerleştiriyoruz yorgunluktan bit tim
Kolay gelsin canim benim hayirli olsun

Eki Görüntüle 1828720 kaxamaksiz tamamladım günü çok şükür,2lt su içtim.spor olarak temizlik yaptim:temizlik: yalnız arkadaşımın en sevdiğim dondurma teklifini geri çevirdiğim için hala içim yaniyo:KK61:cuma hedefime ulasirsam bi güzellik yapabilirim kendime:-)
ins ins canim

İyi geceler
Bugünkü menüm
1 bardak ılık su içtim
Kahvaltı
Sadece 1 tane simit ve çay
Öğle
1 dilim cavdar ekmeği,
tarhana çorbası ve salata

Akşam kardeşimde yedim
Mercimek çorbası ve patatesli karışık salata
Bugün suyu az içtim 1 litre
Otobüste ayakta ve trafik yüzünden geç vakitte vardigimdan ,birde misafirlikteyim spor yapamadim.
İnşallah yarın yapicam

Bu arada Ben 2 tane teyze ve 1 tane halayim.
Benim bebeğim olmadı . nasibimde varsa olur inşallah. Ama yarimda olsa bende onların annelerinin yarisiyim. Çünkü yegenlerimi çok seviyorum.
Buradaki anne olan arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum. Allah evlatlarına bagislasin cümlesini .
Canim benim Rabbim sanada tum isteyenlerede hayirlisiyla nasip eder ins bole hissedebien cok cok degerli bence

selam kızlarrrr :KK54::KK54::KK54:

dün uğrayamadım. okudum ama bi türlü yazamandım. dün dışarıdaydım eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum.

menüler gayet iyi gidiyor. dün cumartesi olmasına rağmen neredeyse kaçamaksız olmuş. çok sevindim menüleri öyle görünce :KK49: bu haftada inşaalllahhh ilk 3'te olur takımımız:KK19:
Ins canim nasl gdyo hazrlklar?

Grubumum tatli bayanlari hepinizin anneler gununu kutluyorum tuketme araci olarak gormedigim iki gunden ilkidir anneler gunu...digeride babalar gunu..gerci her gun onlatin gunu..annelerimizin biz anneletin ve anne olacaklarin olmak isteyenlerin gunu kutlu mutlu olsun ins hepinizi sewiyorum.

Back
X