Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkese gunaydin kizlaaaar,
Omru hayatimda ilk kez dar paca pantolon giydim. Sabah goren herkes aaaaa oldu. Hakkaten daha zayif gosteriyor bu pantolonlar :KK66:

Oh NE guzel canim
Darisi bizim basimiza

Detayları unutmadan bende yazayım o zaman :)
Aç karnına 1 bardak alkali su.
4 zeytin
1 k.kutusu az yağlı peynir.
1 tatlı k.bal
4 ceri domates
1 koy biberi
1 küçük salatalık
3 dilim etimek
1 şekersiz çay
1 lt su
45 dk leslie
Simdilik bu kadar

Gayet guzel menun

Gunaydin kizlarrr. Ben bugün biraz rahatsizim. Sağ kulagim ve ssağ bademcigim aciyor. Bol limonlu ihlamur demledim. Esimde
Faranjit olmus. ailecek hasta olduk yani

Cok Gecmis olsun
Bol bol ilik seyler tuketin Iyi gelir

sağol canım çok teşekkür ederim

rahiminden parça aldılar , genel anestezi ile , sonucunu haftaya alıcaz canım, inşallah dua ediyorum kötü bir şey çıkmaz, çok sancılı ve en az 10 gün süren kanamalı regl dönemi geçiriyor, bakalım, patoloji sonucu ne çıkacak, biraz sancısı var hala, aklımda kardeşimde kalmadı değil, yakında değiliz geliş gidişim 3 saat sürüyor, canım kardeşim benim :KK43::KK74:

Canim Allahin izniyle kotu bir sey cikmaz insallah sen kalbini ferah tut

günaydın kızlarrr, nasılsınız. Şu sıralar pek yoğunum fırsat bulamıyorum gelmeye. Nasıl gidiyor menüler, kaçamaksız bigün olsun. Yarın tartı günü , inş güzel sonuçlar olurr :)
hoşgeldin canım şimdilik iyi gidiyor canım imşallah güzel sonuçlar alırız yarın

cok hecmis olsun canim

harika menu dahada guzeli sporrrr:)

Super kahvalti ve gunun yarisi bile olmdan sporrrrr:)cok iyi masaAllah

Ooi lapalara donuss:)

Marketler mor paketlerde var canim
gecms olsun dikkat et canm

dua edelim canim ginlunu ferah tut ins bak olsun yinede yannda olmssn cok sukur

aynen canım epeydir yapmamıştım özlemişim :)

kızlar hedef kilo tablomuzu unutmayalım. bakalım yarın kimler hedefine ulaşmış olacak? hedefe ulaşamayanlara ceza var ona göre :sinirli:

B bffean bu haftaki hedef kilonu bildirmemiştin sen.

***10. TAKIM 06-13 MAYIS HAFTALIK HEDEF***

ÜYE ADI - ŞİMDİKİ KG - HEDEF KG
katre-i dem - 71.0 - 70
elfkkk - 66.5 - 66.o
breeze3547 - 63.1 - 62.7
sosyoloji12 - 62.9 - 62.5
aslibo - 62.2 - 61.5
RoseAnge - 71.9 - 71.2
bffean - 64.9 - ?????
yolcukardelen - 62.6 - 61
littlelamp - 76.0 - 75
tuba52 - 93.4 - 92.4

kızlar hedef kilo tablomuzu unutmayalım. bakalım yarın kimler hedefine ulaşmış olacak? hedefe ulaşamayanlara ceza var ona göre :sinirli:

katre-i dem - 71.0 - 70
elfkkk - 66.5 - 66.o
breeze3547 - 63.1 - 62.7
aslibo - 62.2 - 61.5
RoseAnge - 71.9 - 71.2
bffean - 64.9 - ?????
littlelamp - 76.0 - 75
tuba52 - 93.4 - 92.4

dikkat ettim bu hafta umarım ulaşmısımdır :(

***10. TAKIM 464. ETAP***

katre-i dem(71.0///%)
elfkkk(66.5///%)
breeze3547(63.1///%)
sosyoloji12(62.9///%)
aslibo (62.2 ///%)
RoseAnge (71.9///%)
bffean (64.9///%) Yeni üye, giriş kilosu:65,5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:05,04,16
yolcukardelen (62.6///%) Yeni üye, giriş kilosu:65 hedef kilosu:52 giriş tarihi:22,04,16
littlelamp (76.0///%) Yeni üye, giriş kilosu:80.2 hedef kilosu:62 giriş tarihi:24,04,16
tuba52 (93.4 ///%)
Yeni üye, giriş kilosu:95.2 hedef kilosu:62 giriş tarihi:27,04,16

10.takım ortalaması: %

Deneme süresindeki üyeler:

aysedurmaz (82.2 ///%) Yeni üye, giriş kilosu:82.2 hedef kilosu:70 giriş tarihi:11,05,16

kimyager1508 kimyager1508 canim gevmis olsun, adacayi ilk aylarda onerilmiyor sadece. Abartmadan icebilirsin merak etme. Ama illaki icim rahat etsin diyorsan, adacayini demleyip ilittiktan sonra gargara yap, dogalantiseptik. Cok cok iyi gelir. Esin de yapsin.
aslibo aslibo cok gecmis olsun, umarimiyi cikar sonuclari
@aysedurmaz amaniin, sabahin korunde spor yapilip, 1 lt su icilmis. Bu azimle sen benden once mezun olursun ;)

kimyager1508 kimyager1508 canim gevmis olsun, adacayi ilk aylarda onerilmiyor sadece. Abartmadan icebilirsin merak etme. Ama illaki icim rahat etsin diyorsan, adacayini demleyip ilittiktan sonra gargara yap, dogalantiseptik. Cok cok iyi gelir. Esin de yapsin.
@aysedurmaz amaniin, sabahin korunde spor yapilip, 1 lt su icilmis. Bu azimle sen benden once mezun olursun :KK66:

sağol canım, inşallah :dua:

@aysedurmaz amaniin, sabahin korunde spor yapilip, 1 lt su icilmis. Bu azimle sen benden once mezun olursun :KK66:

sağol canımcımmm, aaa gargarayı bilmiyordum ama denerim. o zaman ıhlamurun içine çok azıcık atıp içeyim. çünkü adaçayı çok faydalı gerçekten.

Bence de, herkes iyi gidiyor. Hedef kiloma ulasmis olmanin verdigi sevincle bugun rahatim :KK66:

waaooowwww bu hafta mezun musun peki????

hoşgeldin tekrar, ne güzel bende el sanatlarını çok severim, zong halk eğitim merkezinde eğitim görmüştüm, bir kaç dönem, ahşap boyama hariç, bir çoğundan yapmıştım, seramik hamurundan çiçek ve gül, kumaş boyama gibi,
bender çok seviyorum böyle şeylerle ugrasmayi. Ben gitmedim herhangi bi kursa.bebek.nikah sünnet düğün organizasyon süsleme hediye kapı süsü vs tarzda benim atolyem.kişiye özel tasarım yani ;)

Gunaydin kizlarrr. Ben bugün biraz rahatsizim. Sağ kulagim ve ssağ bademcigim aciyor. Bol limonlu ihlamur demledim. Esimde
Geçmiş olsun.adaçayı gargarasi faranjitin tek çaresi.
Sende kalmamiski bişey. Maşallah. Valla azimliyim ne yalan soyleyim.yemin ettim yeni giysi almayacagim diye.sporu yaparken strecle sariyorum basen göbek vs. Ter içinde kalıyorum. Kızım ptesi kreşe başlıyor salıdan itibaren parktaki aletlere ve yürüyüşe de baslicam.2016 benim yılım olacak :)))

Çok sağol canım anca yatıyorum daha erken kalkıcam tükendim valla.
Evet canım çiğ mantar çok seviyorum pazardan alıyo annem yıkayıp başıyla gövdesini bölüyorum limon sıkıp tuzluyorum çokgüzel oluyo.
Az kaldı sık dişini canım,g ececek bunlar da.:KK200:mantari da hiç öyle yiyemem galiba:bicak:
günaydın, hayırlı sabahlar arkadaşlar
dün hastanedeydim, kardeşim küçük bir operasyon geçirdi, ona baktım, yeğenlerimle v.s ilgilenirken nete girme imkanım pek olmadı, ayşe arkadaşımızda aramıza hoşgeldin
Canım durimu nasil şimdi,cok geçmiş olsun
salı günkü menüm
sabah kalınca 2 kayısı ve 2 bardak ılık su
kahvaltı :
2 dilim ekmek
4 tane çeri domates, 1 kk peynir, 5 ad zeytin

öğle : 1 kase yoğurt ve 2 kaşık yulaf kepeği

akşam 1 kase çilek
3-5 dilim kavun
küçük 1 kase yeşil salata

45 dk leslie ve gün içinde 2 lt su içtim
Oy maşallah sana:KK49:
afiyet olsun canım, ciya tohumlu ekmek nerelerde bulunur,
bu rahibe fenaaaaa, beni sollayacak bu gidişle , fena gaza geldim,:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
bu cumadan emin değilim ama ( regl bitmedi daha şişkinim biraz ),
önümüzdeki cuma sana yetişmem lazım:KK17::KK17::KK17::KK17: :spor::spor::spor:
Bursa yerel bi markette buldum canım ama tohum olarak bim ile a101 de varmış,kaptan yazmisti
Geçmiş olsun canım benim :dua:
sağol canım çok teşekkür ederim

rahiminden parça aldılar , genel anestezi ile , sonucunu haftaya alıcaz canım, inşallah dua ediyorum kötü bir şey çıkmaz, çok sancılı ve en az 10 gün süren kanamalı regl dönemi geçiriyor, bakalım, patoloji sonucu ne çıkacak, biraz sancısı var hala, aklımda kardeşimde kalmadı değil, yakında değiliz geliş gidişim 3 saat sürüyor, canım kardeşim benim :KK43::KK74:
kaç yaşında canım?

katre-i dem - 71.0 - 70
elfkkk - 66.5 - 66.o
breeze3547 - 63.1 - 62.7
aslibo - 62.2 - 61.5
RoseAnge - 71.9 - 71.2
bffean - 64.9 - ?????
littlelamp - 76.0 - 75
tuba52 - 93.4 - 92.4
Canım şimdiden kes cezami,h em çok yüksek hedef koymusum:kızgın::kızgın:acemilik:kızgın::kızgın::kızgın:hem de bu hafta dikkat etmeme rağmen gün gün gr aldım,b biliyorsun.a rti çıkmam ama hedefe de ulasmam pek mümkün değil gibi:KK12::mad::mad:
@yolcukardelen L littlelamp T tuba52 kızlar bu hafta sizde listedesiniz ama tabiki geçen haftaya göre + çıkmazsanız :KK20: kiiiiii eminim çıkmazsınız :KK48:

B bffean canım senin içinde aynı şey geçerli. inşaallaahhh bu hafta listeye girebilirsin.
Cikmayiz inşallah canım,hepimiz ne çilekleri,dondurmalari elimizin tersiyle ittik:stop::-)
bender çok seviyorum böyle şeylerle ugrasmayi. Ben gitmedim herhangi bi kursa.bebek.nikah sünnet düğün organizasyon süsleme hediye kapı süsü vs tarzda benim atolyem.kişiye özel tasarım yani :KK66:

Geçmiş olsun.adaçayı gargarasi faranjitin tek çaresi.

Sende kalmamiski bişey. Maşallah. Valla azimliyim ne yalan soyleyim.yemin ettim yeni giysi almayacagim diye.sporu yaparken strecle sariyorum basen göbek vs. Ter içinde kalıyorum. Kızım ptesi kreşe başlıyor salıdan itibaren parktaki aletlere ve yürüyüşe de baslicam.2016 benim yılım olacak :)))
oyne guzel:KK28:masallah ayrıca azmine hayran kaldim:KK66:

Back
X