Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet canim kismetse ilk olacak. Sen takim üyesi gibi davran. Cevap gelince ben haber veririm mutlaka.
Senin ilk anneliğin mi olacak canım.kilo verdiğim taktirde listeye girebiliyorum diye biliyorum ama isterseniz beklerim de yani siz bilirsiniz

Evet ikiye bile çıkarabiliriz,o hh gitsin yaglarr:halay::halay:bi de bir araya gelip halay çekmek tam olacak:halay::KK76:

Ooo hiç şansın yk canım,r egl olursam 5-10 kilo verecek mısın gibi hissediyorum :KK76::KK76::halay::lülülü:
Anaaam ilk defa duyuyorum,daha mi iyi oluyooo_O

Evet aslında detoks gibi dusunulebilir,sadece perşembe sıvı ile beslenmek:rapci:ama @katre-i dem kaptan ne der ki?zırt pirt detoks derse yine:sus::olamaz::KK22::KK28:
Rakibeeeemmm, bittin sen:KK4::KK4:gece gündüz spor yapacagim:KK6::KK6::KK73:
Hafta sonu yatılı misafirim var. Eltimler ve gorumcem gelecek ama pazartesi kork benden dostuummm:sopa:saka şaka,n e haddine,h azir mezun olmaya yaklaşmışken de mi ama:KK48: artık bana koçluk yapıp mezun edersin insallah:KK48::super:

Cancagizim kız yavaş, allah tan eşleşmesi,cig çiğ yerdin beni:p:KK60:
hoşgeldin canim:KK73:
Hoşbuldum canım hepinize bu sıcak karşılama için teşekkür ederim

:KK5::KK5::KK5::KK5:
Evet ikiye bile çıkarabiliriz,o hh gitsin yaglarr:halay::halay:bi de bir araya gelip halay çekmek tam olacak:halay::KK76:

Ooo hiç şansın yk canım,r egl olursam 5-10 kilo verecek mısın gibi hissediyorum :KK76::KK76::halay::lülülü:

Evet aslında detoks gibi dusunulebilir,sadece perşembe sıvı ile beslenmek:rapci:ama @katre-i dem kaptan ne der ki?zırt pirt detoks derse yine:sus::olamaz::KK22::KK28:
Hafta sonu yatılı misafirim var. Eltimler ve gorumcem gelecek ama pazartesi kork benden dostuummm:sopa:saka şaka,n e haddine,h azir mezun olmaya yaklaşmışken de mi ama:KK48: artık bana koçluk yapıp mezun edersin insallah:KK48::super:

Bu hafta sonu misafirler var sen yersin bence seni geçerim:sampiyon::sampiyon: :KK71::KK5:

Kızlar nasıl besleniyorsunuz ben yediklerinden kısarak vermeye başladım aslında sene başından uğraşıyorum ama kilo veremedim kansızlık çıktı o yüzden veremiyormuşum şimdi ilaç kullanıyorum
Benim de 28 aylik bir kizim var teyzesi.
Ben de 2 yillik ucretsiz izinde aldigim tum kilolari takimimla beraber verdim ;)
Ben de yediklerimden k;sarak kili veriyorum. Ac kaldigim da oluyor. Oncelikle aliskanliklari degistirmek lazim.
Bizum evde hemen hergun kek,kurabiye,tatli pogaca piser. Eskiden cayin yaninda kocaman tabaklari siler supururdum. Simdi o haftaki kilo durumuma gore, ya 1 taneyle yetiniyorum, ya da kuru meyve,hurma, incir falan tuketiyorum. Spor yapsaydim bence cok daha cabuk kurtulabilirdim kilolarimdan. Ama buna da sukur :KK45:

Gel, gel kollarima ;) vallahi boynuz kulagi her an gecebilir ;)
Ya saka maka epey kilo verdim ben bu takimda. Bu rakamlari gorme umidim hic yoktu:halay:

Benim de 28 aylik bir kizim var teyzesi.
Ben de 2 yillik ucretsiz izinde aldigim tum kilolari takimimla beraber verdim :KK66:
Ben de yediklerimden k;sarak kili veriyorum. Ac kaldigim da oluyor. Oncelikle aliskanliklari degistirmek lazim.
Bizum evde hemen hergun kek,kurabiye,tatli pogaca piser. Eskiden cayin yaninda kocaman tabaklari siler supururdum. Simdi o haftaki kilo durumuma gore, ya 1 taneyle yetiniyorum, ya da kuru meyve,hurma, incir falan tuketiyorum. Spor yapsaydim bence cok daha cabuk kurtulabilirdim kilolarimdan. Ama buna da sukur :KK45:

Gel, gel kollarima :KK66: vallahi boynuz kulagi her an gecebilir :KK66:
Ya saka maka epey kilo verdim ben bu takimda. Bu rakamlari gorme umidim hic yoktu:halay:
Allah bağışlasın canım ben bu hafta yürüyüşe başladım onunda faydası oluyor galiba çünkü kaçamak yaptığım da oldu ne yazıkki.bu hafta biraz daha düzene koycam ama

Gorumce ve eltilerle yersen bende seni zopalarim:bicak:
@yolcukardelen canım bir araştır sende , probiyotik ile yoğurt yapımı ve faydalarını , benim zalım sütçü bu hafta getirmedi, yapamadım , yoğurt:KK76:
evet kabızlık sorunu yaşayanlar için özellikle eczanede probiyotik alıp normal yoğurda ekleyebilirsiniz yada mayalarkende ekleyebilirsiniz yerken eklemek daha etkili demis ablanin diyetisyen

Hazır mıyız yağ yakıcı çay tarifi az sonra :D
Kızlar bende etki gosterdi bu hafta boyu 72 dim sabit çıkabilmek için neler yaptım
1/2 limon 1ck tarçın ustune sıcak su bir fincanlik tarif bunu iciyorum günde iki kere
Bir diğeri 1cubuk tarçın bi cimcik yeşil çay 5 dk ağzı kapalı demlenecek ve içmeden önce parmak ucu büyüklüğünde taze zencefil rendelenir içilecek

Hazır mıyız yağ yakıcı çay tarifi az sonra :KK70:
Kızlar bende etki gosterdi bu hafta boyu 72 dim sabit çıkabilmek için neler yaptım
1/2 limon 1ck tarçın ustune sıcak su bir fincanlik tarif bunu iciyorum günde iki kere
Bir diğeri 1cubuk tarçın bi cimcik yeşil çay 5 dk ağzı kapalı demlenecek ve içmeden önce parmak ucu büyüklüğünde taze zencefil rendelenir içilecek

ohh hemen yapilir bu caylar :)
ac karna mi iciliyor?? yemekten sonra mi?

tamam canısı rakip olarak hemde birliğiz en fazla kiloyu veren biz olalım :):eğlence::KK76::skandal:

aynen , ben bu hafta inşallah belim ağrımazsa, bol bol leslie ve mezdeke yapıcam :KK49::KK49::spor::spor:, göbişim gittikçe azalıyor çok şükür, kemerimde delik delik geriye gidiyorum, resmen bir can simidi vardı diyete başlamadan evvel,

ben haftada en fazla 1 kg versem benim için ideal, kendi hedefim ayda 3-4kg civarı, buraya katılalı tam bir ay oldu 3 kg gitti, hadi bakalım herkese kolay gelsin şimdiden[/QUOTE]

Maşallah canım daha da incelicek o bel inşallah Ayben canım benim artık son kilolar yavas yavas gidiyor 12 kilo verdim bu haftayla ama ben Aralıkta ocakta falan başladım.. Yüklenelim bu hafta bende verip kurtulmak istiyorum artık

Sağ ol Canım haklısın
Metabolizma işte aynen öyle
Formülü yok herkesin başka başka
Bazen can sıkılıyor elde olmadan

Haklısın canım insan verip kurtulmak istiyor bnde öyle adım adım ilerlemekten bıktım ama olsun kalıcı olsun önemli olan o

Back
X