Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Turşu hiç yapmadım ama kv üzüm sirkesi ile yapıyor
Ben tencerede yapıyorum pastörilize günlük süt se parmağını hafif yakcak kadar ısıtıp kilo başına 1 kaşık yoğurtla iyice karıştırıp üstünü ört 4 -5 saatte olur 1 günde dolapta tut katılaşIR
2-3kat örtü ile örtersen eğer birden soğumaz daha güzel mayalanır, arkadaşıma katılıyorum aynen bende çil parmağım ile bakarım parmağımı hafif yakacak sıcaklıkta olunca mayalarım, ben yalnız yoğurt mayasını daha az koyuyorum, herkesin yapışı farklı![]()
tamam çok tesekkurler canim
insallah guzel olur bakalim ilk kez yapacagim bende
is basa dusunce her seyi yapiyorum :)
tamam insallah guzel olur
tuz atilmiyor degil mi
Inşallah olur ama olmazsa üzülme yapa yapa elin alışırtamam insallah guzel olur
tuz atilmiyor degil mi
aslibo canım sabah ilk oraya gitmiş iz ama ben sem söyleyince rehberi sorup öğrendim hepsi için okudum canım bizimde büyük dedemiz varallah ruhlarını şad etsin mekanları cennet olsun
Amin canımsağol canım, okumuşsun Allah razı olsun, tüm oradaki yatan şehitlerimizin ruhlarına gitsin okunan dualar, görüşürüz
Kemer i demedi ama stec filmi söyledi galiba canım.yokdan onu mu öyle atletin üzerine yapıyorsun??zaten sadece spor yaparken , oda atletimin üstüne takıyorum, direkt tenimin üstünde kullanamam zaten, teşekkür ederim,
canısı
Bir daha cumalarjn gelmesini istemeyeceksiniç bakalım cancağazım bir bardakta benim yerime, pire gibi çıktı bu rakibem
, gel cuma gelll,![]()
Şimdi sana moral vereceğim tamam mı?mCan'ım moralini bozuyorum şimdi tamam mı ?
Bu hafta en birinci biz olacağız
Sen o açmayı yedin ya bittin :)
Şu an 1 ay geridesin yani kurtaramazsın :)
canım normalde atılmıyor, mayan ekşiyse azıcık şeker atiyorsun ama ben bi çimdik tuz bi çimdik şeker atiyorum heptamam insallah guzel olur
tuz atilmiyor degil mi
Kemer i demedi ama stec filmi söyledi galiba canım.yokdan onu mu öyle atletin üzerine yapıyorsun??
Bir daha cumalarjn gelmesini istemeyeceksincanım benim masallahin var,beni geçme ye pirelik yapiyom zaten
Şimdi sana moral vereceğim tamam mı?m
Ayy nasıl moralin bozuldu nasıl b bozuldu anlatamam..hemen kendini hülya Koçyiğit gibi koşarak mutfağa acagim, dolapta rulo pastanın olduğu rafa elimi uzatıp elma alacağım
canım normalde atılmıyor, mayan ekşiyse azıcık şeker atiyorsun ama ben bi çimdik tuz bi çimdik şeker atiyorum hep![]()
Slm kızlar 1.5 yıl sonra memleketine geldim ama çocukla çok zor oldu kendime daha gele Nedim
Ne çok gece kuşu varmışkapatan benim diyecektim ammaa @Ses35 de yatmamis R RoseAnge de.anlasilan onlar kapatacaklar
Bu arada kaptancigim ,sevgili rakibem @sosyoloji12 , beni geçmeyi dört gözle bekleyip mendil yollayacak leslie arkadaşımaslibo akşam hiçbir şey yemedim.on gibi geldiler,uzun yoldan gelince . ben de sıcacık börekleri caaanim tatlıları ikram ettim ,elimi b ile surmedim.bir iki fındık yedim sadece o da beş bile etmez.
Aferin bana de mi yine yusss puan
![]()
Aslında tuz ve şeker bir cimcik atılır eskiler batıl olarak yapıyormuş ama bilimsel yogurttada bi çok bakteri var tuzu ve şekeri seven sütun sıcaklığı parmağını şok yediye kadar say yedide baya yakacak mayaa o sütten ekle karıştır içine dök hızlıca mayayi süte dagit ve carbauk ustunu ort sıcak olsuntamam insallah guzel olur
tuz atilmiyor degil mi
memleket nere 13 saat geldim kuzeyle gece daha rahat oluyor :)Slm kızlar 1.5 yıl sonra memleketine geldim ama çocukla çok zor oldu kendime daha gele Nedim
sağol canım, sen spor yapabiliyor musun, inşallah bu cumaya kadar, bende full yapmaya çalışıcam, birde bele takılan bir kemer var, atletimin üstüne takıp öyle yapıyorum sporu, daha fazla terlemeye yardımcı oluyor,
Ben 1 saat yürüyorum canım hergün 30 dakikada pilates yapıyorum.sen hangi sporu yapıyorsun oh terletsin gitsin kilolar
Ne çok gece kuşu varmış
Aslında tuz ve şeker bir cimcik atılır eskiler batıl olarak yapıyormuş ama bilimsel yogurttada bi çok bakteri var tuzu ve şekeri seven sütun sıcaklığı parmağını şok yediye kadar say yedide baya yakacak mayaa o sütten ekle karıştır içine dök hızlıca mayayi süte dagit ve carbauk ustunu ort sıcak olsun
memleket nere 13 saat geldim kuzeyle gece daha rahat oluyor :)