Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu şimdilik daha yürüyeceğiz bugün nexamination bitecek çoook yoruldum 4 saat uyuyabildim gezinin ilk günü zor oluyo
Screenshots_2016-05-14-17-27-29.webp

Bugün düze 0 resmen sabah uçakta verilen küçük bir sandviç ara yarım poğaça öğlen kıymalı yemek 1 kase cacık 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek akşam 2 dilim yağlı ekmek 45 dakika yürüyüş 2.5 su

siz soylemeseniz hayatta cesaret edipte yapamazdim herhalde hic ederim diye sutu
Canım baktın tutmadı hemen içine biraz tuz atıp kısık ateşte lora dönüştür al sana peynır
yoğurt ortalama 3-3.5 saatte tutar uygun sıcaklıktaysa soğuk mayaladıysan 6-7 saat sıcaksa 2 saat baktın mı üstüne sütü çıkmış tamamdır.
bugün yine yemek yemeye vaktim olmadı AÇIIIM.
Sabah ceviz badem fındıklı mısır gevreği şimdide acılı erişte yiycim çünkü çok açım :KK70:
Neden açsın düzen yok
Bugün düze 0 resmen sabah uçakta verilen küçük bir sandviç ara yarım poğaça öğlen kıymalı yemek 1 kase cacık 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek akşam 2 dilim yağlı ekmek 45 dakika yürüyüş 2.5 su
o fena olmuş tatıldeyım dıye coşma dıyette tatıl yok

Ne çok gece kuşu varmış

Aslında tuz ve şeker bir cimcik atılır eskiler batıl olarak yapıyormuş ama bilimsel yogurttada bi çok bakteri var tuzu ve şekeri seven sütun sıcaklığı parmağını şok yediye kadar say yedide baya yakacak mayaa o sütten ekle karıştır içine dök hızlıca mayayi süte dagit ve carbauk ustunu ort sıcak olsun
memleket nere 13 saat geldim kuzeyle gece daha rahat oluyor :)

Şu an yaptım mayalanmasını bekliyorum
Çok güzel insanın kendi yoğurdunu yapması
Sütü kaynattım dediğiniz gibi karıştırdım hızlıca kapattım battaniyeyle
Bakalım Nasıl olacak

Screenshots_2016-05-14-22-30-15.webp

Kızlar bu benim son halim ama fazlası var azı yok yani telsiz yürüdüğümde oldu bugünün tek güzel yanı buydu yemek işi çok karmaşık saçma ve kh tı dışarda olduğumuz için yarın daha düzenli olacağını düşünüyorum kahvaltı otelde olcak çünkü öğle akşam nerde yiyeceğimiz belli. bu arada ayaklarımın altı yangın yeri duş alıp havaya diktim kendilerini temiz bir uyku çekerim umarım

Canım baktın tutmadı hemen içine biraz tuz atıp kısık ateşte lora dönüştür al sana peynır
yoğurt ortalama 3-3.5 saatte tutar uygun sıcaklıktaysa soğuk mayaladıysan 6-7 saat sıcaksa 2 saat baktın mı üstüne sütü çıkmış tamamdır.

Neden açsın düzen yok
o fena olmuş tatıldeyım dıye coşma dıyette tatıl yok
Koşuşturmacadan unutuyorum yemeyi :(

Eki Görüntüle 1832611
Kızlar bu benim son halim ama fazlası var azı yok yani telsiz yürüdüğümde oldu bugünün tek güzel yanı buydu yemek işi çok karmaşık saçma ve kh tı dışarda olduğumuz için yarın daha düzenli olacağını düşünüyorum kahvaltı otelde olcak çünkü öğle akşam nerde yiyeceğimiz belli. bu arada ayaklarımın altı yangın yeri duş alıp havaya diktim kendilerini temiz bir uyku çekerim umarım

Canım maşallah iyi yürümüşsün
İyi olmuş senin için
Bugün Nasıl uyuduğunu anlamaZsın bile

Canim Kizlar yoğurt ile ilgili yardimcisi olmuşlar sende yapmissin zaten. Ellerine sqglik. İlkinde tutmasada önemliddeğil2. Veya 3. Yapisinda tutturursun. Benim ilk yaptigim ayran gibi oolmuştu :)) hele kefir resmen sut kokuyordu Ama yapa yapa insan alisiyor . benim sutcude pazar günlerigeliyor. Yarin alip mayalicam bende.
Kizlar çok cahilim
simdi sutleri aldim ben
yogurdu mayalayacagim
nasil yapacagim bana zamaniniz oliunca anlatin lutfen acelesi yok
bir de cam kapta mi mayalanacak
vallahi hic bilmiyorum gormedimde

bir de tursu yapmak icin
sirke konuluyor ya
o sirke ne sirkesi
uzum sirkesi mi? :KK31:tursumuda kendim yapicam
burdaki tursularin tadinda ancuez tadi ve ancuez artigi var
midem bulaniyor

Bakalım Nasıl olacak

Canim Kizlar yoğurt ile ilgili yardimcisi olmuşlar sende yapmissin zaten. Ellerine sqglik. İlkinde tutmasada önemliddeğil2. Veya 3. Yapisinda tutturursun. Benim ilk yaptigim ayran gibi oolmuştu :)) hele kefir resmen sut kokuyordu Ama yapa yapa insan alisiyor . benim sutcude pazar günlerigeliyor. Yarin alip mayalicam bende.
Kizlar çok cahilim
simdi sutleri aldim ben
yogurdu mayalayacagim
nasil yapacagim bana zamaniniz oliunca anlatin lutfen acelesi yok
bir de cam kapta mi mayalanacak
vallahi hic bilmiyorum gormedimde

bir de tursu yapmak icin
sirke konuluyor ya
o sirke ne sirkesi
uzum sirkesi mi? :KK31:tursumuda kendim yapicam
burdaki tursularin tadinda ancuez tadi ve ancuez artigi var
midem bulaniyor

Bakalım Nasıl olacak

Canim bende daha önce bir kez gittim sehitliklere inanılmaz bir atmosfer gerçekten. Sen yinede disatida da olsan en masumlarini seçmeye calis yediklerinden.
Eki Görüntüle 1832611

Back
X