- 20 Mart 2015
- 1.063
- 2.430
- 53
Yiyiciiimm canisi yiyiciiimm bundan sonra catlayincaya kadar hem de...... ama midem küçülmüş az bi şey yiyince çatlatacak gibi oluyom![]()
bana daha çok züğürt tesellisi gibi geldi,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yiyiciiimm canisi yiyiciiimm bundan sonra catlayincaya kadar hem de...... ama midem küçülmüş az bi şey yiyince çatlatacak gibi oluyom![]()
Seve seve canım benim,ne demek
Bu arada dün ki menüye ek olarak yarım saat zumba yaptım,bugun de yapiciiimm
![]()
Ayy inşallah. .hadi hayırlısı olumlu sonuçlar ile dönün inşallah, takımımızı üst sıralara taşıyalım![]()
Allah şifa versin.inşallah acisiz ağrısız olur hemde temiz çıkar sonucu.Günaydın , kızlar bugün mamografi çektireceğim
İnternette çok zor ve acıyor diye yazıyor
Doğru mu ya?
Iinnnnnsalllahhhhh baldirdan baldirdan :)Ohh çok güzel Canım
Yağlara elveda
Beni kahvaltı saatim hep aynı. 8-8.30 arası. Yalnız ben fena acikiyorum sende durumlar ne?Ben de aynı durumdayım canım
Afiyet olsun canım benim kahvaltı biraz geç oldu daha içmedim
Alıntı yaptım ama olmuyor çok yağmurlu bugün hiç durmadı sayfaları ilerletemiyorum evet 30 ubda bilmiyorum 31inde kısmetse evimdeyim ama evdede işler beni bekler
Kızlar o sınırsızca yemek isteyenler @yolcukardelen okudum sınırsızca zopalarim sizi
Ramazanda az kaldı zaten ramazanda gözü dönüyor çoğu kişinin verdiğimiz kardir
R RoseAnge gözün aydın inşallah kalan parçada reglde atilir
@yolcukardelen spiral var ve vücudum hiç sevmedi sürekli regl oluyorum on günde bi
@aysedurmaz eskiler bilir benim oğlum doğdu emmek istemedi meme ucum yoktu içe çökük ve yarikti oda alamadığı için kafayı geri istiyordu istemiyordu çok uğraştım gece gündüz aldı ama 3.5 ayda greve girdi 1.5 ay uykuda emzirdim uyumaya yakınken üzerine eğilip sonra bitti sukur dedim 7.ayda birden bire bıraktı gün boyu hiç almadı öcü gormus gibi ağlıyordu memeyi görünce bende gün boyu ağladım eşim üzülme ne kadar uğraştın demek ki istemiyorum dedi akşam saatiydi üzerini değiştirirken engelleyerek geldi bacaklarından tutunup kalktı ve emmek istedi o gün bugündür birini emerken diğerini tutar oynar işin özü ek gıda verme merak etme bi gün açlıktan ölmez ve geç karşına otur ısrar etme açık olsun memisler yeter onun talep etmesini bekle inşallah işe yarar baktn olmadı madem bu kadar uğraştım için ferah olsun biliyorum olmayacak ama inan bazen duruyor herşey
Çok güzel menun var bugün orti :) gelsin cuma :)Slm kızlar sabah 2 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek 1 adet hhaşlanmış yumurta kk tulum peynir domates salata 1 yemek kaşığı pekmez ara 1 süt ve kuru üüzüm öğlen yoğurt 3 kaşık taze fasulye kabak 2 dilim ekmek
Yok ben daha iyiyim çünkü ev de okadar çok iş var ki yemek düşünmeye vaktim yok şuan sen de kendini meşgul et canımGözünüzü korkutmasin ama ben çok acikiyorum kızlar. Dakikaları sayıyorum resmen. Ama inat ettim yemicem.çay içtim şimdi. Su da 1 lt oldu şimdilik. 15 dk sonra kaseyi doldurayim :)))
Valla bende sadece 30 dk dır oturuyorum çocuklar uyudu diye.neyseki oğlum uyandi :) sonra kızım gelir uykudan.sonra akşam yemeği vs kosturmacasi derken akşam olur.yarın dışarıda olmak zorundayım tüm gün. Nasıl tasiyacagim yanımda bilmiyorum. Keşke sulu olmasaydıYok ben daha iyiyim çünkü ev de okadar çok iş var ki yemek düşünmeye vaktim yok şuan sen de kendini meşgul et canım
Ben 1 gün yapıcam canım ama şu an açıııımValla bende sadece 30 dk dır oturuyorum çocuklar uyudu diye.neyseki oğlum uyandi :) sonra kızım gelir uykudan.sonra akşam yemeği vs kosturmacasi derken akşam olur.yarın dışarıda olmak zorundayım tüm gün. Nasıl tasiyacagim yanımda bilmiyorum. Keşke sulu olmasaydı![]()
Valla bende sadece 30 dk dır oturuyorum çocuklar uyudu diye.neyseki oğlum uyandi :) sonra kızım gelir uykudan.sonra akşam yemeği vs kosturmacasi derken akşam olur.yarın dışarıda olmak zorundayım tüm gün. Nasıl tasiyacagim yanımda bilmiyorum. Keşke sulu olmasaydı![]()
Taşır belki ama havalarda sıcak bozulmaz mı termos olabilirkavanoz a koyup yanında taşıma şansın varmı
evet termos aklıma gelmediTaşır belki ama havalarda sıcak bozulmaz mı termos olabilir
:--)Ye kuzum ye tabi
Ben mezun olana kadar eşlik et bana :)
Öyle de denebilir tabibana daha çok züğürt tesellisi gibi geldi,![]()
Hemen atiyorum linkini canım.hatta buraya atayim,isteyen arkadaşlar da baksın.leslie nin iki katı terletiyozumba ne nasıl yapılır , hemen video isteriz isteriz isteriz![]()
kaptanım ne yemesi,burda misin diye kontrol amaçlı yazdımAlıntı yaptım ama olmuyor çok yağmurlu bugün hiç durmadı sayfaları ilerletemiyorum evet 30 ubda bilmiyorum 31inde kısmetse evimdeyim ama evdede işler beni bekler
Kızlar o sınırsızca yemek isteyenler @yolcukardelen okudum sınırsızca zopalarim sizi
Ramazanda az kaldı zaten ramazanda gözü dönüyor çoğu kişinin verdiğimiz kardir
R RoseAnge gözün aydın inşallah kalan parçada reglde atilir
@yolcukardelen spiral var ve vücudum hiç sevmedi sürekli regl oluyorum on günde bi
@aysedurmaz eskiler bilir benim oğlum doğdu emmek istemedi meme ucum yoktu içe çökük ve yarikti oda alamadığı için kafayı geri istiyordu istemiyordu çok uğraştım gece gündüz aldı ama 3.5 ayda greve girdi 1.5 ay uykuda emzirdim uyumaya yakınken üzerine eğilip sonra bitti sukur dedim 7.ayda birden bire bıraktı gün boyu hiç almadı öcü gormus gibi ağlıyordu memeyi görünce bende gün boyu ağladım eşim üzülme ne kadar uğraştın demek ki istemiyorum dedi akşam saatiydi üzerini değiştirirken engelleyerek geldi bacaklarından tutunup kalktı ve emmek istedi o gün bugündür birini emerken diğerini tutar oynar işin özü ek gıda verme merak etme bi gün açlıktan ölmez ve geç karşına otur ısrar etme açık olsun memisler yeter onun talep etmesini bekle inşallah işe yarar baktn olmadı madem bu kadar uğraştım için ferah olsun biliyorum olmayacak ama inan bazen duruyor herşey
:--)
Öyle de denebilir tabi
Hemen atiyorum linkini canım.hatta buraya atayim,isteyen arkadaşlar da baksın.leslie nin iki katı terletiyo
kaptanım ne yemesi,burda misin diye kontrol amaçlı yazdımhep bu
aslibo kışkırtıyor beni
Oyy on güne mi:-(pek bilgim yok spiral hakkında amaa böyle ne kadar devam edecek ya da uzun zamandır boyleyse,alismiyorsa vücut,cikartsan mi?kendini niye yoruyorsun böyle canım kaptanım:--(
Bu arada bana bugün için liste hazırlama cezası vermiştin nasıl yapılacağına dair cevap alamadım,onun yerine 50dk zumba yapayım mı??yine de mesaj atarsan listeyi yapmaya calisirim tabi :-*
ama bu hafta bi kere (dün aksam) yarısını yaptım sadece,çok yoruyor,bi de şimdi yapacagım,haftaya düzenli yaparsak sen o zaman gör canım benim:*benim yüzüme kaptandan yedin zopaları
demek öyle leslie falan hikaye diyosun, görücez bakalım bu cuma rakibecimmmm![]()
Sabah
1 cappuccino
2 şekersiz bisküvi
Öğlen
4 çorba kaşığı mantarlı risotto
1 lt su
Akşam
Emin olmamakla beraber sanırım salata ve meyve yiyeceğim.
amanınnn şu an açlık hissetmiyormusun , bayağı az göründü bana ordan bakınca,![]()