- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
tebrikler canımGunaydin arkadaslaaar, dun aksam 100 gr fazlam olsa sa, sabah tartidaki rakamdan memnunum. Nihayet 62
Mezunum ben mezunuuuuum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler canımGunaydin arkadaslaaar, dun aksam 100 gr fazlam olsa sa, sabah tartidaki rakamdan memnunum. Nihayet 62
edacım listeye aldık seniGünaydın kızlar.
Kilom 98,7
Listeye dönebilirim değil mi ?
Kızlar Günaydın hafta sonu yediklerimi veremeden üstüne dün hasta oldum ve dılardan yemek zorunda kaldım bu hafta yorgunluk hastalık ve düzensizlik içinde geçti tabi bugün tartı bana gülmedi ayrıca uğraştığım şu kansızlık hastalığı yüzünden kilolar da gitmek bilmiyor ben bu işi başaramayacağıma inandım bu sabah ağlamaktan içim çıktı size ne yazacağım bilemedim utancımdan bide sürekli başa dönüyorum çok sıkıldım kendime de çok kızıyorum evde yarım kaldı çok karışık bi dönemdeyim belki ara vermeliyim bilmiyorum işte çok karışığım çok üzgünüm çok![]()
canımm güncel kilon kaç ki? eğer veremediysen listeye haftaya alırız seni sıkıntı yapma bu kadarKızlar Günaydın hafta sonu yediklerimi veremeden üstüne dün hasta oldum ve dılardan yemek zorunda kaldım bu hafta yorgunluk hastalık ve düzensizlik içinde geçti tabi bugün tartı bana gülmedi ayrıca uğraştığım şu kansızlık hastalığı yüzünden kilolar da gitmek bilmiyor ben bu işi başaramayacağıma inandım bu sabah ağlamaktan içim çıktı size ne yazacağım bilemedim utancımdan bide sürekli başa dönüyorum çok sıkıldım kendime de çok kızıyorum evde yarım kaldı çok karışık bi dönemdeyim belki ara vermeliyim bilmiyorum işte çok karışığım çok üzgünüm çok![]()
Nolur bizi taciz et sosyolojiHa haaa, gidiyorum amaaaa, her an geri donebilirim
Zaten 62 simdilik hedefim, biraz kendime mola vereyim, havalar da isinsin, tatil oncesi bakarsin yeniden katilirim araniza
Hem zaten biryere gittigim yok, hepinizi takipteyim, surekli taciz ederim, merak etme![]()
Canım menülerin çok iyiydi hele ki sporların.kalori takibi yapsana bi sure belki 1000cal altında aliyorsan vücut kıtlık sinyali de veriyor olabilir ki bence verdiğin gayet iyi ama o kadar spor yapınca daha çok vermeyi hak ediyorsun:-*günaydın kızlar kilo veren arkadaşlar tebrik ederim
güncel : 62.3 kendimi sıksamda ancak gram gram gidiyor artık bu haftada 300 gram verdim :\
tabiki öyle canım öyle daha kötü oluyorama çok stres yapmaya kendimi yıpratmaya başladım
![]()
Tatlılardan mi yedin anlamadım? Canım vazgeçme, kendini erteleme.boyle böyle bu zorlukları aşıp hedefine ulaşacaksın i nsallahKızlar Günaydın hafta sonu yediklerimi veremeden üstüne dün hasta oldum ve dılardan yemek zorunda kaldım bu hafta yorgunluk hastalık ve düzensizlik içinde geçti tabi bugün tartı bana gülmedi ayrıca uğraştığım şu kansızlık hastalığı yüzünden kilolar da gitmek bilmiyor ben bu işi başaramayacağıma inandım bu sabah ağlamaktan içim çıktı size ne yazacağım bilemedim utancımdan bide sürekli başa dönüyorum çok sıkıldım kendime de çok kızıyorum evde yarım kaldı çok karışık bi dönemdeyim belki ara vermeliyim bilmiyorum işte çok karışığım çok üzgünüm çok![]()
ayy eskiler geliyor ve biz tanımıyoruz,gecmis sayfaları da mı sam kiiiGünaydın kızlar.
Kilom 98,7
Listeye dönebilirim değil mi ?
Maydanoz yaptım canım,b ir bardak cok geldi bana:-( yarına az da olsa fayda etse vardır yine deyarın akşam kvaliemlere gidiyoruz,pazar döneceğiz,pazar baslarim artık yapmaya
allah razı olsun canım yardımların icin:-*
muz kabız yapmasin hocam?
aynen canımm çok zorlama kendinihadi bakalım
maydanoz kürüde kusur kalsın dimi, şu sıralar gebelik ile sorunlar daha önemli
o kadar muzu yersem, ben 1 ay kabız gezerim herhalde
kürleri düşüne düşüne bir hal oldun , birazdan güncel kilomu yazıcam,![]()
bence hiç üzülme ve başladığın gibi aynı tempoda devam et, bu hafta olmazsa diğer hafta inşallah, vericeksin kiloları, çok yoğun bir hafta geçirdin, işlerini toparlayıp düzene girdikten sonra, daha güzel kilo vereceğine inanıyorum, sakın bırakmayı düşünme![]()
canımm güncel kilon kaç ki? eğer veremediysen listeye haftaya alırız seni sıkıntı yapma bu kadar
Desteğini için sağolun kızlarOkulda okuyamiyorum ama okuduklarını yazayım hemenkilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum:-*
Nolur bizi taciz et sosyolojiayağını kesme buralardan eski rakibem
Canım menülerin çok iyiydi hele ki sporların.kalori takibi yapsana bi sure belki 1000cal altında aliyorsan vücut kıtlık sinyali de veriyor olabilir ki bence verdiğin gayet iyi ama o kadar spor yapınca daha çok vermeyi hak ediyorsun:-*
Tatlılardan mi yedin anlamadım? Canım vazgeçme, kendini erteleme.boyle böyle bu zorlukları aşıp hedefine ulaşacaksın i nsallah
ayy eskiler geliyor ve biz tanımıyoruz,gecmis sayfaları da mı sam kiiihoşgeldin canim
![]()
Yine ilk bildirim benden galiba![]()
61,2-60.5=0.7
61,2÷70=0.874
günaydın hayırlı sabahlar , hiç ama hiç tahmin etmiyordum amaaaa
geçen haftaki hedef kiloya ulaştım
geçen hafta: 61,4
bu hafta : 60,8![]()
Gunaydin arkadaslaaar, dun aksam 100 gr fazlam olsa sa, sabah tartidaki rakamdan memnunum. Nihayet 62
günaydın kızlar kilo veren arkadaşlar tebrik ederim
güncel : 62.3 kendimi sıksamda ancak gram gram gidiyor artık bu haftada 300 gram verdim :\
tabiki öyle canım öyle daha kötü oluyorama çok stres yapmaya kendimi yıpratmaya başladım
![]()
Geçen hafta 93.300 bu hafta 92 400 fark 900gr
tebrikler canımmay bugün cuma diye koştum hemen tartıya ve 73.2 bir de güne yine çubuk krakerle açılış yaptım hafif bulantım var patates haşlıycam birazdan
tabi ki pes etmek yookkkk, hep beraber başarıcaz ,yeterki sen isteDesteğini için sağolun kızlar
Canım zaten bu kiloyla listeye girmem mümkün değil biraz toparladım şu an bırakmıcam tamam daha da güçlenicem kendimi kurtaracam bu kilolardan pes etmek yok bugünden itibaren daha da asılıcam size söz
72.5 güncel kilomçok üzgünüm ama Azmedip hafta ya listeye gircem
Tatlim haftaya cuma hangi Tartu ile bildirim yapacaksın?