- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Üzülme canım, önümüzdeki hafta girişin muhteşem olur hem regl de olunca odem de atarsin ohh missDesteğini için sağolun kızlar
Canım zaten bu kiloyla listeye girmem mümkün değil biraz toparladım şu an bırakmıcam tamam daha da güçlenicem kendimi kurtaracam bu kilolardan pes etmek yok bugünden itibaren daha da asılıcam size söz
72.5 güncel kilomçok üzgünüm ama Azmedip hafta ya listeye gircem

Ayy canım yaa doğru,normalde ilk sayfaya bakıyorum hep unuttuğum için, b ugun okula geç kalacaktim bakmadan yazdım,okula varınca yazamayabilirim diyetebrikler tatlımm, hesaplamada 70/61.2=1.14 olmalı :)
tebrikler tatlımm
oyy oyyy süpersinnnnn
canım menülerin ve sporlar çok iyidi. belkide vücut duraksamaya girmiştir. onun için pes etmek, moral bozmak yok. aynen devam. 300-500 'de olsa vermek önemli.
tebrikler canımmm
tebrikler canımmdikkat et kendine, gerekirse doktora gidip serum falan taktır rahatlatır seni

Aman canım her zaman mı gidecen taaa oralara ye gitsin,gelince spor yapar verirsinCuma sabah evden tartilirim
Menulerimi yazmasam daha iyi
Ama cok yemiyorum.

Tecrübeli menüHoşbulduk arkadaşlar.
Nasılsınız bakalım.
Ben bügün neler yedim
Sabah
50 gr buğday ekmek arası yumurta peynir domates
ara: 1 çb kadar leblebi
Öğle:
salata
porsiyon döner sadece eti
salata
ayran

baslamalisin bence de,binin altına dusme mümkünse.programla ilgili yardımcı olurum ihtiyacın olursa:-*hoşgeldin canım
evet canım olabilir strese girip iyice sıkıyorum galiba kendimi senin programı indirdim başlıycam artık ordan takibe
evet canım çok geç veriyorum bi durdu sanki şu zamanlarda ben vermek için sıktıkça onlar gitmedi![]()