Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tatile mi geldim valla laf yemeye geldim anlamadım her gelen bu ne kilo koca karı olmuşsun yok benim kız doğdu aynı manken sen niye böylesine hepsinin saçını başını yolladım var sizede kardeşim sanki ekmeği mi yemeğini kendileri veriyor bende tu bayram bu lafları onlara yedirtecem
vermiyorlar ama gorduklerini diyorlar şimdi kiziyorsunuz fakat hak verdiginde basaracaksin kotulugunu isteseler inan üye süt veriyom derler çünkü senin bu halde kalmanın isterler yaşlı şişko çünkü kilo maalesef yaşlı gösteriyor deforme ediyor

Canim eve vardiginda mutlaka tartil ve kilonu bildir.
Iyi geceler kızlar. Bugün tartilamadim maalesef.yarın sabah da tartilamayacagim.pazar sabah evimde olursam yazarım.olmazsa haftaya cumayı beklerim.geçmişi de okuyamadim maalesef. Sakarya dayiz bu gece.yarın Eskişehir Afyon :) çok yorucu.

Iyi geceler kızlar,b en de varım daha :-)akşam yoldaydık,gun içinde de yol hazırlığı malum yazamadim.
Öğlen mantar yedim ohh mis gibiydi1,5porsiyon olabilir
Akşam da kabak yarım porsiyon
Arada iki tane ev yapımı peynirli tuzlu kurabiye:-)

Aslında reglim bugün bitti canım ama şişliğim inmedi yediklerinin de etkisi var ama ödemi de atamadım sanki. bunun için bi öneriniz olurmu bana
Maydanozu yapacağım ben bu hafta inşallah , tavsiye ederim:-) kimyager sağolsun:-)
Dun yazmistim maydanoz kuru diye. Ödeme bire bir etkili.

Ben de geldim kızlar yarın tv ünitesi almaya gitcem koltuklarım pazar sabahı gelcekmiş yarın hep dışardayım pazar mutfağı da hallettim mi pazartesi kuaföre cuma günü de kardeşimin düğünü var
Anam bu ne yoğunluk kız:-):-):-)

tebrikler tatlımm :KK9:, hesaplamada 70/61.2=1.14 olmalı :)

tebrikler tatlımm:KK9:

oyy oyyy süpersinnnnn :KK71::KK71::KK71:

canım menülerin ve sporlar çok iyidi. belkide vücut duraksamaya girmiştir. onun için pes etmek, moral bozmak yok. aynen devam. 300-500 'de olsa vermek önemli. :KK66::KK60:

tebrikler canımmm :KK9:

tebrikler canımm :KK9: dikkat et kendine, gerekirse doktora gidip serum falan taktır rahatlatır seni
Teşekkür ederiim valla daha iyiceyim azcık çiköfte bile yedim yemek yemeyi özlemişiiim :D

günaydınlar herkese :cool:
dünkü menüm
sabah kalkınca 1 ceviz ve 1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim ekmek, 3 çeri domates, 1 kk kaşar, 5 zeytin
öğle : 1 paket form bisküvi, ( dükkanda tek kaldım yemeğe gidemedim)
akşam: 1 tabak nohut yemeği, 4 çatal kelebek makarna, 5 kaşık cacık

gün içinde 2 ,5 lt su içtim, 15 dk az hareketli spor yapabildim:KK6:

bildirimler gelmiyo sanırım anlamadım kızlar size iki detoks tarifi vereyim bu arada ablam diyetisyenden almış
3 avuç ıspanak
yarım limon
yarım yeşil elma
blenderdan geçiriyorsunuz 1lt lik şişeye koyup üstüne su ekleyin

güzelmiş denemekte fayda var, haftada kaç gün ve hangi zamanda yapılailir, onlarıda öğreniversen
@yolcukardelen e fark atmam lazım bu hafta artıkın :-)

Sağolsun canım bende denicem evet bu ay öyle oldu bi dağıttım ki evi sorma nasıl toplanacak bilmem düğünmüş ramazanmış halolup gitcek işte
Hallolur hepsi yeter ki sağlık olsun,kendini hırpalama bu koşuşturmacada canim
günaydın, seni gidi seniii , demek bana 300 gr farkı maydanoz detoks u ile attın heeee, yaktım seni :KK8::KK8::KK8:
Son gün yaptım işte canim
güzelmiş denemekte fayda var, haftada kaç gün ve hangi zamanda yapılailir, onlarıda öğreniversen
@yolcukardelen e fark atmam lazım bu hafta artıkın :-)
imkansız şekerim,nihauet regl oldum atarim odemimi detokstan daha kaldıysa tabi:-):-)
Şaka bi yana dün araba oğlumu tutunca avucuma kusmustu, ben de çıkarmamak için yol boyunca tuttum kendimi ama eve gelince kötü oldum,sabaha kadar cikardim:-(bi şey de yok henüz:-(

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X