- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveeet, nihayet
Ama bir sure sonra 2. Hedef kiloma kavusmak icin tekrar araniza donebilirim. Hele bir balik sezonu acilsin da![]()
Hoşbuldum teşekkürler.@WanHeda hoşgedin canım
Tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim
sabah+ öğle
1 yumurtadan sucuklu omletin yarısı (3 dilim sucuk )
2yk kaşıpı kadar patates kızartaması
1 tam buğday lavaş
2 zeytin + 1 yk lor peynir
1 çk reçel
kaçamaklı bir kahvaltı oldu
Günaydın kızlar,
Sabah tb ekmeğine peynir domatesli marullu sandviç yedim.
Ara 1 kupa sütlü kahve.
Dişçiden çıktım 2 saat bir şey yiyip içemeyeceğim![]()
Gecmis olsuuun, bu arada izinliyjen verdigin kilolar da dikkatimden kacmadi
Ne yaptiniz isteme isini ? Var mi bir gelisme ?
Esrasi nin dugunu oldu mu ki ?
Sağlık olsunda kilolar da gitsin canım regli oldun atarsın inşallah ödemeleriHallolur hepsi yeter ki sağlık olsun,kendini hırpalama bu koşuşturmacada canim
Son gün yaptım işte canim
imkansız şekerim,nihauet regl oldum atarim odemimi detokstan daha kaldıysa tabi
Şaka bi yana dün araba oğlumu tutunca avucuma kusmustu, ben de çıkarmamak için yol boyunca tuttum kendimi ama eve gelince kötü oldum,sabaha kadar cikardim:-(bi şey de yok henüz:-(
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar,
Sabah tb ekmeğine peynir domatesli marullu sandviç yedim.
Ara 1 kupa sütlü kahve.
Dişçiden çıktım 2 saat bir şey yiyip içemeyeceğim![]()
Geçmiş olsun canım yarına daha iyi olursun inşallah beslenmene dikkat ette hasta olmaKahvaltıda bi kaç dilim salatalık edim,nane kekik içtim gün boyu bulantidan dolayı.oglen de haşlanmış nohut yedim bi kaç kaşık,b i kaç saat sonra iki kaşık pilav ile bir iki dilim salatalık turşusu.midem almıyor hala
Sağlık olsunda kilolar da gitsin canım regli oldun atarsın inşallah ödemeleri
Benim oğlum kaç defa kustu öyle beni o an etkiliyor ama senin gibi olmadım hiç Allahtan
Canım daha önce bi defa daha olmuştu ama o zaman etkilememişti:-( galiba midemi usuttum:-( buralarda salgın var çeşme suyundan ama biz çeşme suyu da icmiyoruz,gececek inşallah bakalım,sagolasin canim:-*Geçmiş olsun canım yarına daha iyi olursun inşallah beslenmene dikkat ette hasta olma
Meyveleri yıkıyorsun ya ondan da geçiyormuş daha önce bizimde olmuştu doktor öyle demişti tekrar geçmiş olsun havalar da bi garip benim ki de dünden beri hafif ateşli anlamadım görünür de bişey de yok salı gününe kadar geçmezse doktora götürcemCanım daha önce bi defa daha olmuştu ama o zaman etkilememişti:-( galiba midemi usuttum:-( buralarda salgın var çeşme suyundan ama biz çeşme suyu da icmiyoruz,gececek inşallah bakalım,sagolasin canim:-*
Slm kızlar sabah
salata domates
tereyağını a 2 yumurta
7 zeytin
1 avuç fındık
kk peynir
akşam 2 tabak taze fasulye
3 kaşık Yoğurtlu çorba
Gayet güzel menüler Kizlar. @Ses35 gule gule kullanin canimm.Menüm
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet az peynir domates salatalık 5 zeytin 1 bardak portakal suyu
Ara az kuru üzüm tuzsuz çerez
Akşam tavuk 1 kaşık pilav salata 1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Tv ünitesi aldım kızlar bellonodan çok güzel oldu
Canım daha önce bi defa daha olmuştu ama o zaman etkilememişti:-( galiba midemi usuttum:-( buralarda salgın var çeşme suyundan ama biz çeşme suyu da icmiyoruz,gececek inşallah bakalım,sagolasin canim:-*
Hele şükür menüm bi düzene girdi bugün aynı şekilde devam etcem artık bi kere bozuldu mu motivasyon da kötü etkileniyor
hadi ya,sirke kullanmaya basliyayim o zaman tekrarMeyveleri yıkıyorsun ya ondan da geçiyormuş daha önce bizimde olmuştu doktor öyle demişti tekrar geçmiş olsun havalar da bi garip benim ki de dünden beri hafif ateşli anlamadım görünür de bişey de yok salı gününe kadar geçmezse doktora götürcem
Sirke iyifikir veya kabuklarını soyabilirsin canımhadi ya,sirke kullanmaya basliyayim o zaman tekrartesekkur ederim
kimyager1508 tesekkur ederim canım:-*
her gün içebilirsin 1 bardak spor sonrası sınırlaması yok öğün arası gibi bile kullanabilirsin ben kabızlık çekiyodum aç karnına 3 yudum aldım 2 kere tuvalete çıktım :dgüzelmiş denemekte fayda var, haftada kaç gün ve hangi zamanda yapılailir, onlarıda öğreniversen
@yolcukardelen e fark atmam lazım bu hafta artıkın![]()