Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ahhh canim ahhhh ne yaptin sen oyleee :KK43::KK43: bu hafta ancak o aldigin kilolari versen bari :duduk: bu arada hepinize gecmis olsun. Hava degisikligi yaramamis.
:((( çok Üzgünüm. Ekmeğe elimi bile sürmedim ama ağırdı yemekler menuler.bu hafta hedef koymayacagim sadece elimden geleni yapacağım.
Ara yarım kase tahıl gevreği 1 çb süt
Öğle yarım tabak bezelye 1 parça hindi 1 kase yoğurt 1.5 dilim ekmek
Ara 1 muz sütlü kahve
Akşam 1 parça hindi yarım patates yarım dilim ekmek
Su 2 litre su
Bugün mutfağıda hallettim evi tümden süpürge tutup sildim eşyalarım yetişmedi yarın gelcek sabahtan kuafördeyim ayyy daha çok işim var bide temizlik derdine ütüler de birikti neyse ben bütün ramazan evi yoluna koymak uğraşcam heralde sonra gelsin tatil mutlu sonnn
Ay senin mesajları okurken yoruluyorum.ev temizlik badana eşya is düğün ne kadar üstüste gelmiş. Allah gücünü kuvvetini arttirsın.
Yarın sabah 2 yumurtadan peynirli omlet domates salatalık
Öğle Lorlu salata
Ara ananas
Akşam ton balıklı salata yisem nası olur
Bence harika olur ama az karbonhidrat alsan iyi olur. Bu kadar az menuyle bunyen sarsilmasin allah korusun.

Sabahki sağlam kahvaltıyı devam ettirdim bugün.
öğle yemeğinde 1 kepçe tavuk suyu.1 parça haslama piliç but(miniklerden).2 yk makarna.
Ara 1 sb yarım yağlı süte 1 sb.kahvaltilik gevrek.
Akşam kahvaltilik.salatalık domates.1 kase etsuyuna sehriye çorbası.ekmek yok.
Inşallah bütün hafta böyle gider.Yada daha da az :( 2 kg bari versem de mutlu olsam.ramazanda da kg alan biriyim ne yapcam bilmem :(((((

:KK43:(( çok Üzgünüm. Ekmeğe elimi bile sürmedim ama ağırdı yemekler menuler.bu hafta hedef koymayacagim sadece elimden geleni yapacağım.

Ay senin mesajları okurken yoruluyorum.ev temizlik badana eşya is düğün ne kadar üstüste gelmiş. Allah gücünü kuvvetini arttirsın.

Bence harika olur ama az karbonhidrat alsan iyi olur. Bu kadar az menuyle bunyen sarsilmasin allah korusun.
YaAa sen okurken yoruluyorsun beni düşün işte ne haldeyim sırt ağrısı buldum valla bu kansızlık ta halsizlik yapıyo ağır aksak yapmaya çalışıyorum işte
Menümü amacı zaten kh almamak geçen hafta bende senin gibi gezmeler yüzünden artı çıktım canım ondan biraz şoklamak istedim

Hallolur hepsi yeter ki sağlık olsun,kendini hırpalama bu koşuşturmacada canim

Son gün yaptım işte canim
imkansız şekerim,nihauet regl oldum atarim odemimi detokstan daha kaldıysa tabi:-):-)
Şaka bi yana dün araba oğlumu tutunca avucuma kusmustu, ben de çıkarmamak için yol boyunca tuttum kendimi ama eve gelince kötü oldum,sabaha kadar cikardim:-(bi şey de yok henüz:-(
çok geçmiş olsun canım, :KK74:
Menüm
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet az peynir domates salatalık 5 zeytin 1 bardak portakal suyu
Ara az kuru üzüm tuzsuz çerez
Akşam tavuk 1 kaşık pilav salata 1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Tv ünitesi aldım kızlar bellonodan çok güzel oldu
koltukları döşetince bakarız hepsine birden :KK45:
her gün içebilirsin 1 bardak spor sonrası sınırlaması yok öğün arası gibi bile kullanabilirsin ben kabızlık çekiyodum aç karnına 3 yudum aldım 2 kere tuvalete çıktım :d
inşallah bende de aynı etki olur diyelim, çok teşekkü ettim canım :KK14:

günaydın arkadaşlar
c.tesi menüm,

sabah 1 ceviz ve 1 bardak su
kahvaltı: 2 küçük dilim tost, 5 zeytin
öğle : patates yemeği - yeşil salata
akşam: mercimek çorbası , 4 kaşık patates püresi,

güm içinde 2,5 lt su, spor yok

pazar menüm
kahvaltılıklardan azar azar yedim, 2 dilim ekmek

saat 12,30 da istanbul anadolu yakasından , avrupa yakasına 3 saatte gidebildim
öğle ve akşam bir oldu saat 5 te misafirlikteydim
5 kaşık bezelye yemeği , 3 tane yaprak sarması, 1 kase cacık, 1 kase yeşil salata

akşam geç vakit evime geldim, hemen yattım
ben anne ve babama çok düşkünüm, 4 gün önce gelmişlerdi dün akşam memlekete gittiler,
çok özlemişim onlarla vedalaşırken kaç kere sarıldım bilemiyorum, ağlamaktan
başım ağrıdı ve daha geçmedi, inşallah bayramda görebilirim tekrar:KK61::KK61::hasta::hasta:

Kızlar Günaydın
Bugün morelim çok bozuk 3 gündür son derece dikkatli beslenmeme rağmen kilom da hiç oynama olmamış çıldıtıciğim ya neden böyle oldu ki ana pes etmeyip cumaya kadar uğraşacam.bende şimdi 1 limon 15 dal maydonoz 1 bardak Suyumu mix gomdan geçirdim mideye indiriyorum ayrıca dün yazdığım menüyü yiyip birde kiraz sapı yeşil çay rezene ve tarçın demleyip içicem ya bakalım yarın sonuç ne olacak

günaydın arkadaşlar
c.tesi menüm,

pazar menüm

5 kaşık bezelye yemeği , 3 tane yaprak sarması, 1 kase cacık, 1 kase yeşil salata

ben anne ve babama çok düşkünüm, 4 gün önce gelmişlerdi dün akşam memlekete gittiler,
başım ağrıdı ve daha geçmedi, inşallah bayramda görebilirim tekrar:KK61::KK61::hasta::hasta:
yaş ilerledikçe ayrı kalmak daha da zor geliyor sanki canım Allah kavuştursun en yakın zamanda inşallah

günaydın arkadaşlar
c.tesi menüm,

pazar menüm

Allah kavuştursun canım üzülme Allah hepsine uzun ömür versin başımızdan eksik etmesin

Kızlar Günaydın
Bugün morelim çok bozuk 3 gündür son derece dikkatli beslenmeme rağmen kilom da hiç oynama olmamış çıldıtıciğim ya neden böyle oldu ki ana pes etmeyip cumaya kadar uğraşacam.bende şimdi 1 limon 15 dal maydonoz 1 bardak Suyumu mix gomdan geçirdim mideye indiriyorum ayrıca dün yazdığım menüyü yiyip birde kiraz sapı yeşil çay rezene ve tarçın demleyip içicem ya bakalım yarın sonuç ne olacak
motivasyon a bak :KK49::KK49::KK49:
yaş ilerledikçe ayrı kalmak daha da zor geliyor sanki canım Allah kavuştursun en yakın zamanda inşallah

evet yaş ilerledikçe kıymetleri daha çok anlaşılıyor, Rabbim acılarını göstermesin cümlemizin
Allah kavuştursun canım üzülme Allah hepsine uzun ömür versin başımızdan eksik etmesin

amin sanım , çok sağolasın

Back
X