- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Canım az da yiyemiyorum daha fazlasını:-(600 Çok az değilmi canım.1200 civarı almak gerekiyor bildiğim kadarıyla
Allah kavuştursun canım benim:-*günaydın arkadaşlar
c.tesi menüm,
sabah 1 ceviz ve 1 bardak su
kahvaltı: 2 küçük dilim tost, 5 zeytin
öğle : patates yemeği - yeşil salata
akşam: mercimek çorbası , 4 kaşık patates püresi,
güm içinde 2,5 lt su, spor yok
pazar menüm
kahvaltılıklardan azar azar yedim, 2 dilim ekmek
saat 12,30 da istanbul anadolu yakasından , avrupa yakasına 3 saatte gidebildim
öğle ve akşam bir oldu saat 5 te misafirlikteydim
5 kaşık bezelye yemeği , 3 tane yaprak sarması, 1 kase cacık, 1 kase yeşil salata
akşam geç vakit evime geldim, hemen yattım
ben anne ve babama çok düşkünüm, 4 gün önce gelmişlerdi dün akşam memlekete gittiler,
çok özlemişim onlarla vedalaşırken kaç kere sarıldım bilemiyorum, ağlamaktan
başım ağrıdı ve daha geçmedi, inşallah bayramda görebilirim tekrar![]()
Canım düzenini bozma patir patır gider arkasindan, moralin bozulmasinKızlar Günaydın
Bugün morelim çok bozuk 3 gündür son derece dikkatli beslenmeme rağmen kilom da hiç oynama olmamış çıldıtıciğim ya neden böyle oldu ki ana pes etmeyip cumaya kadar uğraşacam.bende şimdi 1 limon 15 dal maydonoz 1 bardak Suyumu mix gomdan geçirdim mideye indiriyorum ayrıca dün yazdığım menüyü yiyip birde kiraz sapı yeşil çay rezene ve tarçın demleyip içicem ya bakalım yarın sonuç ne olacak
Uç kere mi ne girdim.onemi yok bence girilenin.ama bahsettiğim site vardı ya hanı orda aldığım kaloriye gore ne kadar verdiğini gosteriyo.basta girmiştim orda egzersizi sonradan oraya da girmedim@yolcukardelen canım sen programa yaptıgın egzersizi yazıyor musun
YAZİO diye bi program canım, yediklerinin sadece kalitesine bakmakla kalmıyor protein,karbongidrat ve yağ oranlarını da gosteriyo.tavsiye ederim,memnum ben