Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Anlatacak O kadar çok şey var ki
Çok güzel gerçekten
Dönünce uzun uzun anlatırım
Çok güzel tarifler detokslar öğrendim
Onlarıda anlatıcam
İnşallah dengelenmiştir
Tartılmaya korkuyorum
Gelince Anlat canım detoks kısmını merak ettim doğrusu
Çok haklısın canım inşallah başaracağız beni rahatlattı hepinize ALLAH razı olsun yılmayacammmm
:KK9:
İyi akşamlar kızlar.
Artan burun akıntısı ve faranjitle bütün günü ayakta geçirdim :KK43:(( Çocuklarımla değildim ama onlar olsaydı daha az yorulurdum sanki :KK43: Gözlerim yaşarıyor artık gripten. Çocuklar da böyle maalesef :KK43:((((
Sabah 1 sb süt ile kahvaltılık gevrek yedim.ara olarak 1 muz 1 nane-limon cayı.öglen tavuk saç kavurma yedim salatayla.ne ekmek ne pilav aldım.akşama kadar çalıştım hiçbişey yemeden.Akşam 6da yarım paket eti form çikolatalı bisküvi yedim.açlıktan bayılacaktım yoksa.7de de 1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası,4 tavuk kanat ızgara olarak,2 yemek kaşıgı makarna,3 yk az yağlı yoğurt yedim.ıhlamur-elma-rezene vs karısık çay demledim.bayılcam yorgunluktan.yüz kemiklerim bile ağrıyor. :KK43:((
bu arada unutmuşum dün yazmayı 1 saat leslie yaptım dün.bugun de 20 dk tempolu yürüdüm.spora vakit bulamadım bugun.takatim de kalmadı zaten
hayırlı geceler hepinize.
yarın yulaf ezmeleri aldım.Hadi bismillahh
Geçmiş olsun canım iyi geceler

Canim sen baştan beri bi turlu ne gidebildin ne kilo verdin nede paylaşımın oldu geçen hafta elendin üzgünüm haberin bile yok

Çok kötü bir yanı yok üzülme boşa gayet iyi

oo ne diyorsun çok tehlikeli mayınlı bolgedesin :KK43:
Ucuz atlattım diyelim kaptancım
Yoldayım hayırlısi ile evime dönüyorum :KK54:insallah kolay geçer gecemizHoppa:anne:
Iyi yolculuklar inşallah canım

Büyükse de büyük gibi davransın yapıcı olsun canım kimsenin dış görünümüyle kimseye laf söylemeye hakkı yok.herşey bizim elimizde güzelim.ne yaşadığını aynı kaderi yaşayan bizlerin bile anlamasına imkan yok çünkü her sorun kişiye özel herkese kendi sorunu en büyük. Çünkü şartlar farklı kişilikler aileler yaşadığı şehir birlikte olduğu insanlar farklı.ayrıca kimse mükemmel değil.senin Göbeğin var belki ama dünya iyisi bi insansın seni eleştiren bi kere yaptığı eleştiriden dolayı bile mükemmelliğin yanından geçemez belki de Vicdansızın teki.bunu ne belirliyor yani bir gün toprak olacak dış hatlarımızı mı yanımızda götüreceğimiz vicdanımız mı ?
Yani bu kadar lafın kısası canım sınırlarını çiz kimse ordan girmesin hayat senin kimseyi takma kendin için bişeyler yap
Son bir şey daha bu tip insanlar seni mutsuz umutsuz görünce sevinir çünkü bundan beslenir kendi başka ayıplarını örter güya.sen kırılma daha dik daha mağrur ol naif bi insansın belli kendine bak sen kendine güven başaracağız
:KK9::KK9::KK9:
Kızlar ben geldim
Ne yazıkki internete bağlanamıyorum
Kendi telefonumun internetinden kullanmak zorunda kalıyorum
Anlamadım neden telefon girmiyor WiFi ile internete
Bilmiyorum

Neyse cuma günü evde olacağım
Sabah girerim tekrar giremezsem

Aşırı yemiyorum
Porsiyonlar aşırı büyük zaten
Az miktarda yiyip bol su içiyorum

Tatlılarında tadına bakıyorum tamamını yemiyorum
Ama tabi Nasıl etkiler sonuçta eskiden hiç yemiyordum

Bir de spor
Tempolu 10 saat yürüdüğümüz oluyor
Faydası oluyordur
Bir de 5-6 saat yüzdüm bu zamana kadar
İnşallah artıya çıkmadan bitiririm

Son olarak yemekler tamamda
Tatlılar harika kızlar :mad:
Canım hoşgeldin,ozlettin kendini dön çabuk:KK36::KK36:yuruyus hele ki yüzme etkilemiştir mutlaka ama yediklerini bilmeden ne desek boş tabi:-)ama ben senin için bol eksili olacakmış gibi hissediyorum niyeyse:confused::KK37:
Rosecum gelmiş
Yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat derler bizim burda:))
Güzel spor yapmışsın dengelenmiştir bence ama en doğrusunu tartı bilir tabi:)
Evet tarti ne diyecek bakaljm
Yoldayım hayırlısi ile evime dönüyorum :KK54:insallah kolay geçer gecemizHoppa:anne:
iyi yolculuklar

Screenshot_2016-05-31-00-51-29.webp

Bugün güzel yemişsin canım:KK9:
Evet canım ama midem mi küçüldü dir düğüm oldu surekli.birazda ogluma yedirebilmek için yedim ishali arttı:-(tuzlu tatlı tuketsin su için diye cirpiniyorum.hafta sonu su icemistim yeni yeni başlıyorum ben de inşallah:-)

Evet canım ama midem mi küçüldü dir düğüm oldu surekli.birazda ogluma yedirebilmek için yedim ishali arttı:-(tuzlu tatlı tuketsin su için diye cirpiniyorum.hafta sonu su icemistim yeni yeni başlıyorum ben de inşallah:-)
Düzelmedi mi daha oğluşun Kıyamam. suyu ihmal etme sende ödem attırıyor biliyorsun canım
Kızlar bu arada tam da takip edemedim ama kimyager1508 kimyager1508 nerelerde,mutlaka girerdi bu vakitlerde, doğum mu yaptı ki acaba??dugunleri daha sonra diye hatırlıyorum ama,bilemedim
Aa Hakketen doğum mu yaptı acaba ben de merak ettim şimdi

Gecmis olsun canım arttı derken gittiniz mi Dr a
Kızlar bu arada tam da takip edemedim ama kimyager1508 kimyager1508 nerelerde,mutlaka girerdi bu vakitlerde, doğum mu yaptı ki acaba??dugunleri daha sonra diye hatırlıyorum ama,bilemedim
nikahı oldu bugün kardesinin evinde değil annesinde ama fırsat bulunca mutlaka girer

Kızlar ben geldim
Ne yazıkki internete bağlanamıyorum
Kendi telefonumun internetinden kullanmak zorunda kalıyorum
Anlamadım neden telefon girmiyor WiFi ile internete
Bilmiyorum

Neyse cuma günü evde olacağım
Sabah girerim tekrar giremezsem

Aşırı yemiyorum
Porsiyonlar aşırı büyük zaten
Az miktarda yiyip bol su içiyorum

Tatlılarında tadına bakıyorum tamamını yemiyorum
Ama tabi Nasıl etkiler sonuçta eskiden hiç yemiyordum

Bir de spor
Tempolu 10 saat yürüdüğümüz oluyor
Faydası oluyordur
Bir de 5-6 saat yüzdüm bu zamana kadar
İnşallah artıya çıkmadan bitiririm

Son olarak yemekler tamamda
Tatlılar harika kızlar :mad:

yine de bu kadar yemek ve tatlıya karşılık kendini koruyosunya , bence en büyük başarıdır, canım :KK52::KK52:

Anlatacak O kadar çok şey var ki
Çok güzel gerçekten
Dönünce uzun uzun anlatırım
Çok güzel tarifler detokslar öğrendim
Onlarıda anlatıcam
İnşallah dengelenmiştir
Tartılmaya korkuyorum
artık o kadar içine sinmiş ki canım ya, tatil de bile diyetle ilgili boş durmamış:KK54::KK54:

Günaydın arkadaşlar.
Her geçen gün daha da kötüye giderek ilerliyorum. @katre-i dem soğanlı balı multaka yapacağım. Ateşleri yok ama sürekli burun akıntısı ve öksürük var :( ilaç yerine bitkisel bişeyler arıyordum bende.zencefili de içiremiyorum kızıma. Acı diye yemiyor. kara turpla bal yapayım dedim onun da mevsimi değil. Çok sağol tarif için.
Bugün sabah 2 dilim etimek az küflü peynir 1 zeytin yedim.Kırmızı çay ile :) Kırmızı çay kızımın çayı ıhlamur adaçayı nane limon elma kabuğu tarçın nar çiçeği ne bulursam atıyorum kırmızı oluyor ya ordan geliyor adı :)
ara olarak 1 muz 1 tanecik eti form limonlu bisküvi.paket değil tane :) şu an dışarıdayım. inşallah dışarda yemek zorunda kalmam öğlene.
sporu da yapacak halim yok bugün.işlerimi bitirip eve dönüp oğlumla uyumak istiyorum bugün :(

Günaydın arkadaşlar.
Her geçen gün daha da kötüye giderek ilerliyorum. @katre-i dem soğanlı balı multaka yapacağım. Ateşleri yok ama sürekli burun akıntısı ve öksürük var :KK43: ilaç yerine bitkisel bişeyler arıyordum bende.zencefili de içiremiyorum kızıma. Acı diye yemiyor. kara turpla bal yapayım dedim onun da mevsimi değil. Çok sağol tarif için.
Bugün sabah 2 dilim etimek az küflü peynir 1 zeytin yedim.Kırmızı çay ile :) Kırmızı çay kızımın çayı ıhlamur adaçayı nane limon elma kabuğu tarçın nar çiçeği ne bulursam atıyorum kırmızı oluyor ya ordan geliyor adı :)
ara olarak 1 muz 1 tanecik eti form limonlu bisküvi.paket değil tane :) şu an dışarıdayım. inşallah dışarda yemek zorunda kalmam öğlene.
sporu da yapacak halim yok bugün.işlerimi bitirip eve dönüp oğlumla uyumak istiyorum bugün :KK43:
çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda iyileşirsiniz :dua:

Back
X