• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Un yerine bir tane yumurta kır oda dağılmayı önler
Yaptım yaptım eğer seven varsa tatlama deriz biz. Pankek. Gibi yada hamburger köftesi gibi yapıp sobada pişirirdik. Ben yağsız tavada yaptım. Çocuklar bayıldı. Sulu köfte yaptığınız gün deneyin tavsiye ederim

Süper 👍 👍 bugun bende karnım mı ufaldı ne Bi ölçüm yapayım dedim ve tartıldim bende eksi gördüm ve göbegim 2 cm cik incelmiş inan ki böyle fark ları görünce daha Bi azim geliyor
Ooo heyecan artıyor. Ben ölçü almadım alayım bakayım. Göbeğim değil popom küçükse ah ahh

Küçüğe iğne tedavisi başladık. Akşam iğneyi vurulunca 7 de uyudu 10 da hortladı. 12 ye kadar oynadı sonra yatmak istedi. Kurtlu duramıyor ki. 10 kere yattı kalktı. En son ben onun beşiğine yattım kovdu. Beni 😂
Sonra yanıma yattı onu uyutuyum derken ben uyumuşum. O da uyumuş. Neyseki yataktan düşmemiş 😱😂😂
Allah şifa versin canım

Allerjisi varmı? Siz nerede oturuyorsunuz soğukta sivrisinek olmaz ama?
Şu sinek kovucu losyonlar var işe yaramıyor mu?
Sen çok yaşa emi :KK70: :KK70: :KK70: , ordaki sivrisinek mecazi anlamdaydı. Bazı yaratıklar ( insan diyemiycem) kendi egolarını tatmin etmek için birilerine musallat oluyor, şimdide kızıma musallat olmuşlar.
Almanyada yaşıyorum.
Kızım evli

Sen çok yaşa emi :KK70: :KK70: :KK70: , ordaki sivrisinek mecazi anlamdaydı. Bazı yaratıklar ( insan diyemiycem) kendi egolarını tatmin etmek için birilerine musallat oluyor, şimdide kızıma musallat olmuşlar.
Almanyada yaşıyorum.
Kızım evli
Aaa anlamadım canım.
🙄🙄😱😱😱
O sineklere çare yok ne yazıkki onlar bide zeytin yağı gibi üste çıkarlar. Allah kolaylık versin. Kızın nerde

Aaa anlamadım canım.
🙄🙄😱😱😱
O sineklere çare yok ne yazıkki onlar bide zeytin yağı gibi üste çıkarlar. Allah kolaylık versin. Kızın nerde
Bana yarım saatlik mesafede.
Şimdilik beni ilgilendiren bir durum yok. Koca tarafı ilgileniyor, malum sinek o taraftan gelince

1580805780042.webp

Back
X