• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1581407170502.webp

Bu hafta listeye girecek miyim moni moni kaptanım
canımcım liste konusu, takımda ki paylaşım ve gidişatına en önemlisi de kilo verişine bağlı bir durum.:KK39: gerekli incelemeleri ve hesaplamaları yaparım ve cuma günü belli olur liste durumun.:KK56:

moni moni Ayşem kabul edersen burada motive olmak istiyorum ♡ hem eskilerden de burada özlenenler var ♡♡♡♡ hep birlikte kilolarimizi gönderelim artık
ayy bide soruyoo:KK74::KK74::KK74:
hoşgeldin banumm valla hepimizin senin enerjine ihtiyacı var:KK71::KK71::KK71:
gelde şenlenelim:spor::spor::spor:

ya sanirim ben grup kurallarindan birisini pek yapamiycam sanirim:KK43: turkiyeyle aramizda 8 saat fark var ve ben gunduz calisiyorum haliyle ancak aksamlari girebilecegim. (Simdi kisa sureligine bakayim dedim oyle yaziyorum). Kimseyle muhabbet edemiycem gibi😔 hafta sonu ancak gibi

adim sayar (sanirim boyle denmisti) yerine telefonlarda uygulamalar oluyor. Ben gecen yil baya kullanmistim. Masraf etmeye degmez bence.
olsun canım motive olabileceksen sen vakit bulduğunda yazarsın , esneklik gösteririz bu konudaHoppa
yeter ki kioo verebil yaz geliyor zaten:KK60:

Ne yapayım canım ya oturduk ça şişiyorum gündüz fırsatım olmuyor torun bakıyorum eşim hep evde sabah onlar uyurken rahat rahat yürüyorum
sabah erken saatlerde aç karnına yapılan yürüyüş güzel yağ yakıyor. Hoppa
uyanınca mutlaka büyük bir bardak su iç:KK60:

Back
X