• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynı bıraktığın gibi. sen mezun olup gittiğinde de 80 kiloydum hala öyleyim :KK70::KK70::KK70:
İşler güçler hep aynı. Zeynep büyütüyoruz. Daha doğrusu o bizi büyütüyor :KK70::KK70:
Bugün akşam okuldan aldım. Eve giderken fotograf makinesinin hafıza kartı yokmuş. Hemen alalım diye tutturdu.
Yolda "Babana sorup izin aldın mı? O bizi evde sanıyor. Bu yanlış değil mi?" dedim.
Hemen whatsapp babasına sesli mesaj bırakıyor.
"Biz greenporta gidiyoruz. bunda kızacak bir şey yok. Tamam mı? İstersen otur bir düşün bu doğru mu değil mi diye? Anladın mı? ":KK57:
Sen anlat sende ne var ne yok? :KK19:
kız bu sincap Amerkalı mı yoksa :KK70: , tarzı hiç türkish değil :süslü:hey adamım falan da diyor mu:KK48::KK48:

Bu hafta doğum günü haftası sanırım. Benim Sincabımın da doğum günü yarın ama h.sonuna kaldı kutlama.
Dün akşam bana sipariş veriyor. "Şeker olmasın pastada. Sağlıklı pasta olsun. Dometesli pasta yap. Bilmiyorsan öğren." :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ben mi bu çocuğu bu kafaya getirdim :kızgın:
Altı üstü bir dilim pasta yiyecek :mad::mad:
Abisi de bu yaştaydı asitli ve renkli içecekleri bıraktığında. Sağlıklı şeyler yemeye çalışır oğluşum ama, sigaraya başlamış :olamaz:
O bilinci aşılayamamışım demek :110:
Çocuklar nasihatten değil örnekten birçok şeyi aliyorlar bizden..benim küçük kizimda eskisi gibi değil....bitter çikolatayi asla sevmezdi..şimdi kendisi tercih ediyor daha sağlikli diye..:)

Böyle olmaz ama.. Affedersek yine yaparsın. :KK12:
Kaptan moni moni yok mu bunu cezası? :KK66:

Yazık işte. Yaş geçiyor maalesef. Bazen kilolarımızdan dolayı sosyal hayata karışmak istemiyoruz ama bir yerden başlamamız lazım.
İnsanoğlu sosyal bir varlık :KK19:
tez kellesi vurula:KK62:
eti benim kemiği sizin :süslü:

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Gerçi benim hala deli gibi uykum var ama mecbur erken uyandım istemeden de olsa :KK66:
Gece az buçuk acillik oldum :KK43: bacağım kasıyor derken diz kapagima ağrı vurdu ve artık dayanamayacak hale gleince soluğu acilde aldık :KK43:

Kara bahtı kem talihim neredesin ey Salih diye bir tekerlek gibi bir şey var ya benimki de o hesap :KK43: Spor kariyerime bir son verilip verilmediği tam netlesmedi ama doktorun demesi miniskus yırtılması olma ihtimali çok yüksek :KK70: Hayır nasıl beceri onu da bilmiyorum ama bazen kendiliğinden de olabilirmiş :KK66: spora gitmeden hafif ağrım vardı zaten o an sıcağına anlamadım sonra resmen yerleri kazitti ağrı bana hatta tekerlekli sandalye ile hastanede dolaştık ancak :KK66:

Kocadon da temiz bir fırça yedim tabi :KK70: Aşkım nasıl beceriyorsun çok mu zorladı diye ki cidden hiç zorlamadan yaptım Sporumu :KK66: olacağı varmış ne diyelim dedim ama doktora bile ağlamaktan derdimi zor anlattım :KK43:

Allahtan 2 ilac karıştırıp iğne yaptı da agri baya azaldı gece 3den sonra da olsa uyudum :KK66: ama cidden Düşman başına vermesin Allah :KK66:
hay banuşum ya:cry:kuzum sen günlük hafif yürüyüşlerini yapsana ilk etapta, o kadar aletlerle spora yönelmek bize iyi gelmiyor biliyosun. yamıluyoruz:KK60:

günaydın kızlar bugün yeni bir gün hepimize bol enerjik bol sağlık bol huzur ve bol mutluluk diliyorum yaza az kaldı fit ve güzel olmak için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız hadi kızlar bugünden tezi yok sağlıklı yaşama başlıyoruz tamam mı :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
heh görmek istediğim saram :KK60: hep böyle ol:KK68:

Boynundan korkarken bacağım mı şimdi de çok geçmiş olsun

Bende sevmiyorum. Bugün giyindim küçüğü kreşe bıraktım gözüm yemedi geri eve döndüm yoksa yürümeyi planlıyordum

Güzel tabak. Ben ortadan yiyorum dengem şaşıyor az mı çok mu bilemiyorum

Hasta olucam sanırım içim dışım titriyor yatıyorum. Dün göre artıdayım malesef bugün güzel geçer inşallah
geçmiş olsun canım aman sıcak tut kendini hasta olma :KK60:

Bu hafta doğum günü haftası sanırım. Benim Sincabımın da doğum günü yarın ama h.sonuna kaldı kutlama.
Dün akşam bana sipariş veriyor. "Şeker olmasın pastada. Sağlıklı pasta olsun. Dometesli pasta yap. Bilmiyorsan öğren." :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ben mi bu çocuğu bu kafaya getirdim :kızgın:
Altı üstü bir dilim pasta yiyecek :mad::mad:
Abisi de bu yaştaydı asitli ve renkli içecekleri bıraktığında. Sağlıklı şeyler yemeye çalışır oğluşum ama, sigaraya başlamış :olamaz:
O bilinci aşılayamamışım demek :110:
domatesli pasta demek ahahah :KK70: :KK70: :KK70: kız domates ödem tutuyo desen, bu sefer yeşil çaylı falan isticek:süslü:

8f56rbrzfe8-gif.1318265
Çarşamba günü balkon konuşmamı yapayım
8f56rbrzfe8-gif.1318265

kızçelerim, :anne:
cumaya kaldı 2 gün.:KK56:
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.:KK5:
:KK73::KK73::KK73:cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah. :KK73::KK73::KK73:
Üfür üfür mutlu mesut bir yazın temellerini atalım .:KK36::KK36::KK36:
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün, :KK6:yürüyüşler :KK55:hiç bir şey olmazsa açın müziği oynayın:KK71:
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimizi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi:confused::eek:
suyumuzu ihmal etmeyelim:kahve:
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri:KK68:
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın:21:
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun:KK39:
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramazHoppa
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela:KK39:
:KK74::KK74:
:KK200::KK200::KK200:

8f56rbrzfe8-gif.1318265
Çarşamba günü balkon konuşmamı yapayım
8f56rbrzfe8-gif.1318265

kızçelerim, :anne:
cumaya kaldı 2 gün.:KK56:
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.:KK5:
:KK73::KK73::KK73:cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah. :KK73::KK73::KK73:
Üfür üfür mutlu mesut bir yazın temellerini atalım .:KK36::KK36::KK36:
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün, :KK6:yürüyüşler :KK55:hiç bir şey olmazsa açın müziği oynayın:KK71:
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimizi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi:confused::eek:
suyumuzu ihmal etmeyelim:kahve:
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri:KK68:
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın:21:
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun:KK39:
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramazHoppa
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela:KK39:
:KK74::KK74:
:KK200::KK200::KK200:

Dün tartida güzel bir rakam gördüm...eyer cumaya kadar değişmez ise mezun olcam bu cuma kismet olursa..🤗

asla bunu tuzsuz yiyemem asla şunu şekersiz içemem diye birşey yok...ben yumurtayi salataliği paprikayi domatesi vs..tusuz yiyemezdim..şimdi tam tersi..tuzlu yiyemiyorum...kahveyi şekersiz içemem derdim şimdi içebiliyorum..kendimizi neye aliştirirsak nasil aliştirirsak öyle yaşariz

104 kilo ile başladım bu diyete 2 gün uyguladım. Bu arada 100 kilo iken 3 yıl önce farklı bir diyetisten bana 2 hafta 6 dilim ekmek vermişti yine. O zamanda kilo vermiştim sonra 4 e düşürmüştü.

Bebegim bu ay kilo almadı. Kesinlikle mama baslamak istemiyorum. Ben kiloluykende mutsuzum.
Gaz konusuna gelince rezene içtim. Kimyon denedim. Oğluma metsil adında damla kullanıyorum. Gaz yapma ihtimali olan hiç birşeyi yemiyorum. Sonuç bu gece saat başı uyandım. 😂 ilk üc aya gore daha iyiyiz. Gündüz 1 de uyanıp gece sabah 4 e kadar uyuyamadığı zamanlar oldu.
2güne kilon indimi?
Çay olarak kimyon+rezene+dereotu tohumu+anason demlemesi çok iyidir.amma günde 2-3 litre su yerine sıcak sıcak ondan içilmeli.Hem sütü artıracak,hem gazı alacak,hem de metob.ı hızlandıracak.

Gerçi benim hala deli gibi uykum var ama mecbur erken uyandım istemeden de olsa :KK66:
Gece az buçuk acillik oldum :KK43: bacağım kasıyor derken diz kapagima ağrı vurdu ve artık dayanamayacak hale gleince soluğu acilde aldık :KK43:

Kara bahtı kem talihim neredesin ey Salih diye bir tekerlek gibi bir şey var ya benimki de o hesap :KK43: Spor kariyerime bir son verilip verilmediği tam netlesmedi ama doktorun demesi miniskus yırtılması olma ihtimali çok yüksek :KK70: Hayır nasıl beceri onu da bilmiyorum ama bazen kendiliğinden de olabilirmiş :KK66: spora gitmeden hafif ağrım vardı zaten o an sıcağına anlamadım sonra resmen yerleri kazitti ağrı bana hatta tekerlekli sandalye ile hastanede dolaştık ancak :KK66:

Kocadon da temiz bir fırça yedim tabi :KK70: Aşkım nasıl beceriyorsun çok mu zorladı diye ki cidden hiç zorlamadan yaptım Sporumu :KK66: olacağı varmış ne diyelim dedim ama doktora bile ağlamaktan derdimi zor anlattım :KK43:

Allahtan 2 ilac karıştırıp iğne yaptı da agri baya azaldı gece 3den sonra da olsa uyudum :KK66: ama cidden Düşman başına vermesin Allah :KK66:
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah

Geçmiş olsun canım umarım basit bir şey çıkar ve kolayca geçer. Spor kariyerin de kaldı yerden devam eder 🤣

2güne kilon indimi?
Çay olarak kimyon+rezene+dereotu tohumu+anason demlemesi çok iyidir.amma günde 2-3 litre su yerine sıcak sıcak ondan içilmeli.Hem sütü artıracak,hem gazı alacak,hem de metob.ı hızlandıracak.
500 gram eksideyim. Saydıklarını not aldım deneyeceğim.

Ahmet Apa ile yitik şifayi ücretsiz bulanlar facbok sayfasinda özel bir perhiz bu...2 hafta sonra bende başlayacağim...maksat kilo vermek olmayacak benim için...vücüttaki toksinlerden temizlenmek..organlarin ciyerin böbreğin bağirsağin kanin temizlenmesi konusunda özel bir diyet..birçok hasta şifa bulmuş bu perhizin sayesinde..hatta ameliyatin eşiğinden donmüşler

Anladim teşekkür ederim cevabin için 😊

Ayy ben çok yoruldum sabah sabah okul toplantısina gittim .Öğle arası diye çocuklar ille kal dediler oyun oynadım onlarla birlikte yağ satarım bal satarım ,eski minder derken çok yoruldum . Yeni eve geldim yarım saat sonra okul çıkışı yeniden yürüyüş zamanı :KK43:Hepsi cuma günü eksi gelmek için :110:

Back
X