• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ilk bildirim benden gelsin :KK68:
Aylar sonra nihayet:21:
B77F04EB-0E3A-41CC-87B1-FF9693209D66.webp

Ağzına sağlık
Bi ara heveslendim, maydanoz sapı yiyecektim :KK70: :KK70: :KK70: , medeniyet dediğin yerde yemek ne mümkün.
Bidaha yemem.
Şöyle tarif edeyim, Turkiyedeki maydanozlar kuzu kadarken burdaki maydanozlar inek kadar :KK70::KK70::KK70:. Insanın boğazında kalıyor
Burada da artık maydanoz ağaçları var. :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bizde mi medeni olduk yoksa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ilk bildirim benden gelsin :KK68:
Aylar sonra nihayet:21:
Eki Görüntüle 2593984
Harikasın, tebrikler :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben bu hafta malesef artıdayım hemde bir kilo önce moni moni kaptanımdan ve sonra tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum hem regl oldum hemde biliyosunuz artık troit hastası olduğum için ben ne kadar diyete uysamda bazen elimde olmayabiliyo kilo artışı çok çok özür diliyorum :KK42:
Saglık olsun canım sende istersin eksi gelesin Allah önce saglık versin olur

ben bu hafta malesef artıdayım hemde bir kilo önce moni moni kaptanımdan ve sonra tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum hem regl oldum hemde biliyosunuz artık troit hastası olduğum için ben ne kadar diyete uysamda bazen elimde olmayabiliyo kilo artışı çok çok özür diliyorum :KK42:
moral bozmak yok, haftaya çok güzel sonuçlar alacaksın ben inanıyorum. :KK60:

Hedefe tam üzerinde ulaşıldı dün 100 grm eksi idi ama olsun sonuçta hedef tuttu
Gecen cuma. 62.5
Bu. Hafta. 62
Eksi 500gr
Yüzde hesaplamayı tekrar sorsam ayıpp olmaz demi Bi ögrenemedim şunu

yüzde hesaplama :

geçen haftaki kilon - bu haftaki kilon * 100 / geçen haftaki kilon

Saglık olsun canım sende istersin eksi gelesin Allah önce saglık versin olur

sağol canım istemezmiyim nasıl çabaladığımı bir ben bir Allah biliyor insanız arada kaçamaklar olmuyomu oluyo ama o zaman bile öyle suçlu hissediyorumki kendimi çünkü önce kendime sonra size karşı sorumluluklarım var ama benim kilo artışımın sebepleri kullandığım ilaçlar ve bu hafta regl haftası olmam :KK51:

sağol canım istemezmiyim nasıl çabaladığımı bir ben bir Allah biliyor insanız arada kaçamaklar olmuyomu oluyo ama o zaman bile öyle suçlu hissediyorumki kendimi çünkü önce kendime sonra size karşı sorumluluklarım var ama benim kilo artışımın sebepleri kullandığım ilaçlar ve bu hafta regl haftası olmam :KK51:
Haftaya verirsin kuzum troit oldumu sıkıntı 2 katı oluyor

Öncelik ile olan olmuş üzülme. Önümüze bakacağız. İlaçlar maalesef çok ödem yapıyor. Bunun önüne geçmek için az tuz, bol su. :KK66:
tebrik ederim:KK9::nazar:
kuzum ve genel hedef kilon nedir, listeye yazılcakHoppa
Teşekürler Ayşem :KK19:
Hedefim 65
Tebrik ederim canım takımımıza hoşgeldin bu arada :KK60:
Teşekkürler. Hoşbuldum Hoppa

Back
X