Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canımGüle güle büyüt bebişini
Hayırlı Cumalar.
tebrikler süper yüzde uçuyor![]()
![]()
Haftaya verirsin kuzum troit oldumu sıkıntı 2 katı oluyor
Gunaydin kızlar geçen cuma 68.00 bu hafta 66.70 fark 1.30 ✌
Kızlar gülmeyin ama saracım beceremedim yaa abuk subuk sayılar cıkuyor zaten matematikçi beni matematikten soguttu bu yüzden hala anlamıyorum![]()
Gecen hafta 103.7
Bu hafta 102.8
Fark 900
%0.867888 yuvarlanıyor muyuz düz mü alıyoruz bilemedim
Bu arada 4 aylık olacak bebegim ve ben regl oldum bu sabah.
Hayirli Cumalar ve hayirli sabahlar arkadaşlar ...
Bu hafta iyi bildirimler görüyorum en azindan 2 ci oluruz inşallah..bende bildirimimi yapayim hemen sonra okula götüreceğim çocuklari ..bugün son günleri ondan sonra tatil 1 hafta..dediğim gibi okul tatili olmasaydi bu motivasyonumla ay sonuna kadar devam etmeyi çok istiyordum..lakin risk almak istemiyorum ne oliur ne olmaz hazir güzel eksideyken mezun olmam daha doğru olacak benim için..
Geçen hafta..57.5
Bugün....56.1
Eksi.... 1.4
Yüzdem...%2.43..![]()
Geçen hafta 82.6
Bugün 81.4
Fark 1.2
Yüzde %1.45
Geçen hafta cuma 87,1
Bu hafta 86
Fark - 1,1
Hedefe ulaşıldı ✔
Yüzde 1,26
Nasıl oldun saracım
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkeğe hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. . . . Aminnn
Bu gece yine uykusuz geçti maalesef hatta hala deli gibi uykum var ama direniyorum yoksa gece uyuyamam
Maalesef tartilma şansım yok dengede duramadigim için ama en son 3 gün önce tartildigimda 123.8 kg çıkmıştım hatta bugün çok daha az çıkacağıma da emindim ama şimdi bilemiyorum sonuçta köşe minderi gibiyimNeyse toparlanip ilk fırsatta tartilacagim ama tabi elimden geldikçe hafif beslenecegim yine
Ayşemmmmmm inan kendim 2li rakamları görmüş kadar sevindim ♡♡♡♡♡ resmen gözlerim doldu
Bir daha asla 3lu haneler görme yüreği de kendi gibi güzel arkadaşım ♡♡♡ Dua edin bende göreyim artık bu 2li hanelerı
Maşallah subhanallah
Harika
Biliyorsun bendede troid var ve hâliyle ödemim çok oluyordu.Sağol canım benim daha iyi gibiyim ama karnımdaki batma ara ara yokluyor bide kilomu görünce şoklardayım ama yılmak yok o yağlar benden inatçı olamaz eriyecekler elleri mahkum![]()
Yuzde mi hesapladım . Doğru mu bilemedim .Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Geçen hafta: 71
Bugün : 70.2
- 800moni hedefimi tutturamadim . Resim yüklemeye çalıştım ama beceremedim
![]()
Harika![]()
Bendede o çıkıyor, doğru galibaYuzde mi hesapladım . Doğru mu bilemedim .
%1.12
Resimi nasıl yüklüyorsunuz biraz anlatabilir misiniz .
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkeğe hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. . . . Aminnn
Bu gece yine uykusuz geçti maalesef hatta hala deli gibi uykum var ama direniyorum yoksa gece uyuyamam
Maalesef tartilma şansım yok dengede duramadigim için ama en son 3 gün önce tartildigimda 123.8 kg çıkmıştım hatta bugün çok daha az çıkacağıma da emindim ama şimdi bilemiyorum sonuçta köşe minderi gibiyimNeyse toparlanip ilk fırsatta tartilacagim ama tabi elimden geldikçe hafif beslenecegim yine
Ayşemmmmmm inan kendim 2li rakamları görmüş kadar sevindim ♡♡♡♡♡ resmen gözlerim doldu
Bir daha asla 3lu haneler görme yüreği de kendi gibi güzel arkadaşım ♡♡♡ Dua edin bende göreyim artık bu 2li hanelerı![]()
Maşallah subhanallah
Olsun haftaya gider
Aslında bugün o 300 gr da gider dedimde, olmadı malesef.
Sinameki henüz içerde dolaşıyor, üstelik azda olsa ödemim var
Yuvarlak hesap %2,30 her bir rakam deģerli bizim için