- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Canım cevaplanin yaninda dosya ekle var oraya tiklayip telefondan seçiyoruz.Resimi nasıl yüklüyorsunuz biraz anlatabilir misiniz .![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cevaplanin yaninda dosya ekle var oraya tiklayip telefondan seçiyoruz.Resimi nasıl yüklüyorsunuz biraz anlatabilir misiniz .![]()
Canim ben listede olacaktim benide ekler misin? Onceki mesajlarda yuzdemi yazdim ama altta kaldı.Yuvarlak hesap %2,30 her bir rakam deģerli bizim için![]()
Cevapla butonuna basınca alt kısımda dosya ekle yazıyor, kıskaç isaretide var oraya basip resim seçiyorsun, resme basinca bitti yazan yere tıklıyorsunResimi nasıl yüklüyorsunuz biraz anlatabilir misiniz .![]()
Haftaya kalmaz gibiOlsun haftaya gider![]()
OluuurYuvarlak hesap %2,30 her bir rakam deģerli bizim için![]()
Tebrik ederim kaptanım
Tebrik ederimHayirli Cumalar ve hayirli sabahlar arkadaşlar ...
Bu hafta iyi bildirimler görüyorum en azindan 2 ci oluruz inşallah..bende bildirimimi yapayim hemen sonra okula götüreceğim çocuklari ..bugün son günleri ondan sonra tatil 1 hafta..dediğim gibi okul tatili olmasaydi bu motivasyonumla ay sonuna kadar devam etmeyi çok istiyordum..lakin risk almak istemiyorum ne oliur ne olmaz hazir güzel eksideyken mezun olmam daha doğru olacak benim için..
Geçen hafta..57.5
Bugün....56.1
Eksi.... 1.4
Yüzdem...%2.43..![]()
Bendede bu rakam çıktıGeçen hafta 76.5
Bu hafta 74.6
Fark 1.9
Yüzdem %2.48 (%2.50 mi demem gerekiyor bide yanlış hesaplamış olabilirim lütfen bakar mısınız arkadaşlar)
Msj yazdığın kısmın altında dosya ekle var oraya tıklarsan tlfnunda ki fotolar çıkıyor oradan paylaşabiliyorsun
Bendede olmuyor nedense...
Bende denedim bendede olmuyor telefon dan kaynaklı mı acabaBendede olmuyor nedense...![]()