• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Denedim canım. Sanki karnımda duymamış hiç o sesleri 😭 dun benim büyük yesin diye bezelyeli bulgur pilavı yapmıştım. Sanırım o bezelyeler rahatsız etti.
Canım eğer kolik değilde senin yediklerinden kaynaklanıyor sa çok şanslısın demektir 😊 rezene çayı içmelisin. Ama rutin kendi vücudundan kaynaklı gaz üretimi varsa GERCEK Fon makinasi soğuk kısımda çalıştır. Benimki kolikti biyerde okudum açtım Fon makinasi süpürge makinasi ses kaydını yemedi hiç. 2 ay sonra benim jeton düştü gerçek ses açtım gerçekten işe yaradı.

Herkese merhaba nasılsınız kızlar.ben bugün büyük bir kaçamak yaptım çok üzgünüm sabaha doğru oğlum baya rahatsızlandı doktora götürdük o yüzden kahvaltıyı dışarı da yaptık börek yedim :oops: yarın artı çıkarım kesin ama cumaya telafi edicem söz veriyorum
Geçmiş olsun neyi var

Canım eğer kolik değilde senin yediklerinden kaynaklanıyor sa çok şanslısın demektir 😊 rezene çayı içmelisin. Ama rutin kendi vücudundan kaynaklı gaz üretimi varsa GERCEK Fon makinasi soğuk kısımda çalıştır. Benimki kolikti biyerde okudum açtım Fon makinasi süpürge makinasi ses kaydını yemedi hiç. 2 ay sonra benim jeton düştü gerçek ses açtım gerçekten işe yaradı.

Canım kendi vücudundan kaynaklı. Eger bende gaz ihtimali olan seyleri yersem zaten gece ev turu yapıyoruz 😭 büyükte boyleydi 4 buçuk aylikken geçmişti tabi ben yine gaz yapan seylere dikkat etmiştim.

Canım kendi vücudundan kaynaklı. Eger bende gaz ihtimali olan seyleri yersem zaten gece ev turu yapıyoruz 😭 büyükte boyleydi 4 buçuk aylikken geçmişti tabi ben yine gaz yapan seylere dikkat etmiştim.
OzMn Fon makinasi muhteşem bisi

Merhaba yoldaşlarım nasılsınız💙😍 Ben az önce Söylemesi ayıp duşumu aldım Şimdi Yürüyüşe çıkacağım ve yepyeni bir sayfa açıyorum ,duş almanın mantığı şu tamamen kötü alışkanlıklarından arınmak manevi olarak ,yani yemek yemenin sadece nefisten ibaret olduğunu hissederek temizlenmek, biraz saçma oldu ama anlamışsınızdır artık 😄genelde de öyle olmaz mı duş aldıktan sonra açlık hissi gitmez mi Her neyse konuya gelelim ben biraz bu aralar, şu son bir aydır falan motivasyonum çok etkileniyor hemen o nedenle gruba ilk geldiğimde söylemiştim size, ben yazdığımda menüme lütfen eleştiri yapmayın etkileniyorum diye ☺yine etkilendim Ne de olsa bununla kilo veremezsin tekrar alırsın tarzı bir konuşma olunca ki arkadaşımı kesinlikle suçlamıyorum O da uyarmak istedi kendince kalp 💕☺Ben şu 5 gün nasıl besleneceğimi yazmayacağım Cuma günü kilo bildirimi esnasında yazacağım inşallah
Çok hazırım bu sefer adeta 💣💥 gibiyim Allah ın izniyle

Moni de uyarmıştı ama tatlı dille tabi ki , tekrar alırsın falan da demedi senin bunlardan yemen lazım kuzum falan ☺ Zaten biz buraya motive olmaya geliyoruz yoksa dışarıda sen zaten veremezsin diyenler çok oluyor sizde de oluyordur. Artı çıkanlara üzülme haftaya verirsin de deniliyor. Ama önemli olan moral bozmamak. Söyleyen arkadaşın ismini unuttum kusura bakmasın , darılmasın da lütfen ama yine de... alırsın sen zaten falan demeyelim birbirimize olur mu

Moni de uyarmıştı ama tatlı dille tabi ki , tekrar alırsın falan da demedi senin bunlardan yemen lazım kuzum falan ☺ Zaten biz buraya motive olmaya geliyoruz yoksa dışarıda sen zaten veremezsin diyenler çok oluyor sizde de oluyordur. Artı çıkanlara üzülme haftaya verirsin de deniliyor. Ama önemli olan moral bozmamak. Söyleyen arkadaşın ismini unuttum kusura bakmasın , darılmasın da lütfen ama yine de... alırsın sen zaten falan demeyelim birbirimize olur mu
Canım senin bağırsak durumları çok etkili oldu dimi?

Canım senin bağırsak durumları çok etkili oldu dimi?
Tabi artı çıkmamda kesinlikle oldu, sonuçta 1 hafta yediklerin içinde. Fena. 3 ay önce kullanıp bıraktığım doktorun verdiği ilaçlardan 1 haftalık kalmış bugün başladım hayırlısıyla ,1 hafta alıcam, bağırsağımı da mümkün mertebe boş tutmaya çalışacağım ( dayanamadı söyledi 😄 ) güya cumaya saklayacaktım. Ama napim insan sıkıntısını paylaşınca rahatlıyor be aga. Sen nasıl oldun rahatlayabildin mi

Menümü yazayım
Sabah
Tarçınlı kuru dutlu yulaf ezmeli kuru kayısılı süt

Öğle
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu ev yapımı erişte

Akşam
Bir kepçe lahana çorbası
Bir porsiyon kabak yemeği
Fasulye turşusu

Su 3.5 litre spor yarım saat leslie 15 dakika yürüyüş

moni moni

Ben isim koymucam artık vallahi 😁 beyin ister istemez error veriyor istemiyor. Ben öğlen ve akşam 6 beslenmesini yapıcam yani Ahmet apa dediği gibi. Ama onun menüsüne uyarak değil. 2 öğün kısmı na uyucam sadece 😊 senin kilo verimin nasıl
Ben de sabah 10. Akşam 6 gibi 2 ögün yiyorum yasaklardan ve özallikle tatlı ve ekmek hiç yemiyorum benim menopoz ve yaş 50 cok agır veriyorum gram gram gidiyor

Back
X