• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de sabah 10. Akşam 6 gibi 2 ögün yiyorum yasaklardan ve özallikle tatlı ve ekmek hiç yemiyorum benim menopoz ve yaş 50 cok agır veriyorum gram gram gidiyor
Evet yaş direk metebolizmayla kesisiyor. Ama kilo vermek verdiğin kilo daha değerlidir sizin için 🤗 azmin sonu zafer

Herkese merhaba nasılsınız kızlar.ben bugün büyük bir kaçamak yaptım çok üzgünüm sabaha doğru oğlum baya rahatsızlandı doktora götürdük o yüzden kahvaltıyı dışarı da yaptık börek yedim :oops: yarın artı çıkarım kesin ama cumaya telafi edicem söz veriyorum
kuzuya geçmiş olsun canım. :anne:

İyiakşamlar hanımlar bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim cavdar ekmegi. Canım cok canım cekti bir dilim yedim
Akşam
Fırında tavuk 2 dilim de patates
Bol salata
1 elma
2 litre su
Yarım saat yürüyüş

Tabi artı çıkmamda kesinlikle oldu, sonuçta 1 hafta yediklerin içinde. Fena. 3 ay önce kullanıp bıraktığım doktorun verdiği ilaçlardan 1 haftalık kalmış bugün başladım hayırlısıyla ,1 hafta alıcam, bağırsağımı da mümkün mertebe boş tutmaya çalışacağım ( dayanamadı söyledi 😄 ) güya cumaya saklayacaktım. Ama napim insan sıkıntısını paylaşınca rahatlıyor be aga. Sen nasıl oldun rahatlayabildin mi
Evet evet iyiyim kendimi keşfediyorum bu aralar ekmek ve şekerin bana böyle etkileri olduğunu hiç fark ermemiştim. Şeker diye bir belgesel izlemeye başladım bugün.
Çocuklara çikolata aldım azıcık elime bulaşanı ağzıma götürmüş oldum nasıl bir vicdan yaptım anlatamam az öncede misafirle şekerli kahve içtim ev sahibi olarak çok içime dokundu garip bir duygu

Back
X