• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gulhan1 Gulhan1 oğlum diş macunu ısmarladı dedimya
Içinde florid yokmuş, sakkarin varmış,
Hele tadı tatlı sakız gibi geldi.
Bu dönemde o da yasak
Resim çektim, yasak deyilse yollayım
Canim özelden mesajini aldim ama benim mesaj gittimi bilmiyorum ..kk nin özel mesaj bölümünden pek anlamiyorum :KK43:
Umarim burdan sorun olmas isim versem...
Forever bright diş jeli..

Merhaba kızlar
Bugün yediğim ne varsa kustum
2 parça çikolata dışında
Çok yorgunum
Yarın küçüğün hem sünneti hem ameliyatı var. Ruhsal olarak çöktüm. Bugün muayene eden çocuk dr û yapılacak birşey yok daha kötüye gidecek gibi dedi. Ağzımı açıp kimseye birşey diyemedim. Eşime desem o daha kötü çöker.
Doktor hala mı kabullenemediniz diyor. Çok kolay gibi. Allah tan ümit kesilmez.

Merhaba kızlar
2 parça çikolata dışında
Çok yorgunum
Yarın küçüğün hem sünneti hem ameliyatı var. Ruhsal olarak çöktüm. Bugün muayene eden çocuk dr û yapılacak birşey yok daha kötüye gidecek gibi dedi. Ağzımı açıp kimseye birşey diyemedim. Eşime desem o daha kötü çöker.
Allah büyüktür canım.
Bak bugün üç ayların başlangıcı, ne güzel bir gün. Bol bol dua et, bizimde dualarımız minik yavruya olsun.
Rabbim şifasını versin inşallah

Merhaba kızlar
2 parça çikolata dışında
Çok yorgunum
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun

Merhaba kızlar
2 parça çikolata dışında
Çok yorgunum
Canim neyi var oğlunun..neden ameliyat olscsk...

Benim büyük oğlumunda öyleydi bebekken ama zamanla düzldi....
Neredeyse 6 yaşında olacak canım. Onu dert etmiyorum. Çaresi var hiç değilse. İlaç olur ameliyat olur masaj olur.
Doğduğundan beri hastane koridorlarında yoruldum. Sağlıkçı olunca ayakta durması gereken kişi sen oluyorsun

Neredeyse 6 yaşında olacak canım. Onu dert etmiyorum. Çaresi var hiç değilse. İlaç olur ameliyat olur masaj olur.
Doğduğundan beri hastane koridorlarında yoruldum. Sağlıkçı olunca ayakta durması gereken kişi sen oluyorsun
Allah sabir versin canim..her insanin imtihani farkli...inşallah düzelir .

Merhaba kızlar
2 parça çikolata dışında
Çok yorgunum
Dualarımız senin le canım Allah şifa versin inşallah derdi veren dermanınıda verir Allah sevdiğini sınarmış hepimiz ayrı ayrı sınanıyoruz cok geçmiş olsun acil şifalar tatlım

Back
X