- 4 Eylül 2011
- 19.471
- 69.611
- 798
Sağol canımGeçmiş olsun canım ,![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımGeçmiş olsun canım ,![]()
Nörüyon hemşehrimİç Anadolu bölgesi söylesem mi kiNevşehir liyim
Bende kayseri deyimİç Anadolu bölgesi söylesem mi kiNevşehir liyim
Merhaba kızlar
Bugün yediğim ne varsa kustum
2 parça çikolata dışında
Çok yorgunum
Yarın küçüğün hem sünneti hem ameliyatı var. Ruhsal olarak çöktüm. Bugün muayene eden çocuk dr û yapılacak birşey yok daha kötüye gidecek gibi dedi. Ağzımı açıp kimseye birşey diyemedim. Eşime desem o daha kötü çöker.
Doktor hala mı kabullenemediniz diyor. Çok kolay gibi. Allah tan ümit kesilmez.
Canım namazda dua edicem yawruna ismi neydi? Çok gecmis olsun. Bizde 3 yaşında geniz olduk onda bile stresten maf olduk perişan olduk. Allahım daha ağır hastaların yardımcısı olsun sürekli tedavi görenlerin yardımcısı olsun. Çok zor. Evlat başka birsey3 aylarımız hayırlara vesile olsun inşallah
Metehan ismi canım rabbim cümlesinin evladına yardım etsin içinde bizedeCanım namazda dua edicem yawruna ismi neydi? Çok gecmis olsun. Bizde 3 yaşında geniz olduk onda bile stresten maf olduk perişan olduk. Allahım daha ağır hastaların yardımcısı olsun sürekli tedavi görenlerin yardımcısı olsun. Çok zor. Evlat başka birsey
Canım Rabbim Metehan a yardım etsin insallah duamizdasin.Metehan ismi canım rabbim cümlesinin evladına yardım etsin içinde bizede
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
İki gündür uğramaya fırsatım olmadı
Cumartesi esimin halalari geçmiş olsuna geldiler sağ olsunlartabi o akşam geç saatte kadar kaldıkları için ignemi yaptırmayı unuttunca ertesi gün ağrım artti ve pazar günü paso yattım
Dün de sonunda Annemle Babam ben telefonda sitem edince lutfedip beni ziyarete geldiler1 haftadır aynı sokakta olduğumuz halde gelmemislerdi
neymiş rahatsız etmek istememisler
Onlar da gidince direk ignemi yaptırdım ve ancak şu saatte kafamı kaldirabildim
Çok şükür bugün çok daha iyiyiminşallah bir kaç güne yine desteksiz yuruyebilirim diye ümit ediyorum
Oy oyy sebebini bilmediğim bir sıkıntı yaşadım. Yediklerimi çıkardım ve cırcır oldum
Su ile geçiştircem
Allah tez zamanda şifa versin inşallah.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
İki gündür uğramaya fırsatım olmadı
Cumartesi esimin halalari geçmiş olsuna geldiler sağ olsunlartabi o akşam geç saatte kadar kaldıkları için ignemi yaptırmayı unuttunca ertesi gün ağrım artti ve pazar günü paso yattım
Dün de sonunda Annemle Babam ben telefonda sitem edince lutfedip beni ziyarete geldiler1 haftadır aynı sokakta olduğumuz halde gelmemislerdi
neymiş rahatsız etmek istememisler
Onlar da gidince direk ignemi yaptırdım ve ancak şu saatte kafamı kaldirabildim
Çok şükür bugün çok daha iyiyiminşallah bir kaç güne yine desteksiz yuruyebilirim diye ümit ediyorum
Çok şükür, nasıl geçtiOlduda bitti çok şükür
İyi uyukluyorÇok şükür, nasıl geçti
Allah tez zamanda şifa versin inşallah.
Nedense hastayken misafir sevmiyorum, telefonda şifa dilemeleri yeterli sanki.
Amin inşallah3 aylarımız hayırlara vesile olsun inşallah
Nörüyüm oturuyorum sen nörüyonNörüyon hemşehrim
Ankarada yaşıyorum ama bende aslen Nevşehir liyim
Çok şükür canım geçmiş olsunOlduda bitti çok şükür