• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar arkadaşlat
Neden biz kadınların her ay iştah patlaması yaşaması lazımmm😢😭 normalde dönüp bakmayacağım şeyi bile yiyesim geliyor ,midede kara delik var gibi😔
Neyse umut kesilmez. Dayımın eşi yengem diyor ki sen önceden yesen de zayıflardın diyor ama bu seneki kilom acayip inatçı çıktı🙃menü yok
Spor: 2 saat 15dk yürüyüş
Birazdan göbek egzeraizleti inşallah
Suya başlayacağım
Screenshot_20200223-092544.webp

Rabbim nasip ederse yarın niyetliyim.
Bugün çok içim bulandı çarpıntım oldu eşim kızdı saçma sapan diyet yapıyorsun diye (ahmet apa yı diyor ki daha başlamadım) bende siz ne yerseniz onu yiyorum diyorum.
Kahvaltı pirkaç peynir
Akşam balık fırında çok az salata 1 tane tulumba gün içinde 1–2 bisküvi
Adımımda 13000 olmuş
İyi geceler

Rabbim nasip ederse yarın niyetliyim.
Bugün çok içim bulandı çarpıntım oldu eşim kızdı saçma sapan diyet yapıyorsun diye (ahmet apa yı diyor ki daha başlamadım) bende siz ne yerseniz onu yiyorum diyorum.
Kahvaltı pirkaç peynir
Akşam balık fırında çok az salata 1 tane tulumba gün içinde 1–2 bisküvi
Adımımda 13000 olmuş
İyi geceler
Valla Allah razı olsun orucu bana hatrlattin

QUOTE="seaBahAR, post: 62914706, member: 30138"]
Eki Görüntüle 2596727

:nazar: Gulhan1 Gulhan1 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:
Başlangıç Kilosu (406. Etap) : 70,50
Bitiş Kilosu (662. Etap) : 56,10
Verilen Toplam Kilo : 14,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 20,43%
Toplam Süre : 71 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,29%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 203

Sevgili perihan00 22 Mart 2015 (406. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 408. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
21 Şubat 2020 (662. etap) tarihinde toplam 14,40 kilo vererek ve 57 kilo olan hedefini 107% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  1. Yarışmacımız 426. etapta ayrılıp 538. etapta geri dönmüştür. Yarışmadan uzak kaldığı zamanlar, toplam süre hesaplanırken dikkate alınmıştır.
  2. Yarışmacımız 560-639. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Maşallah, tebrik ederim

QUOTE="seaBahAR, post: 62914706, member: 30138"]
Eki Görüntüle 2596727

:nazar: Gulhan1 Gulhan1 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:
Başlangıç Kilosu (406. Etap) : 70,50
Bitiş Kilosu (662. Etap) : 56,10
Verilen Toplam Kilo : 14,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 20,43%
Toplam Süre : 71 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,29%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 203

Sevgili perihan00 22 Mart 2015 (406. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 408. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
21 Şubat 2020 (662. etap) tarihinde toplam 14,40 kilo vererek ve 57 kilo olan hedefini 107% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  1. Yarışmacımız 426. etapta ayrılıp 538. etapta geri dönmüştür. Yarışmadan uzak kaldığı zamanlar, toplam süre hesaplanırken dikkate alınmıştır.
  2. Yarışmacımız 560-639. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Tebrikler canım benim

İyi geceler takımım hayırlı kandiller diliyorum
Bu mübarek günde ne dualarımız varsa kabul olsun inşallah hastalara şifa dertlilere deva evlat isteyenlerin kucağına evlat nasip eyle Rabbim

İyi geceler kızlar ,kuzucum yeni uyudu bir görünüp çıkayım size🙃
Mesajları okuyamadım kusura bakmayın malum vakit yok
Sadece biraz dertleşmek biraz günah çıkartmak istiyorum
eski arkadaşlar bilir ,ben makarna ve pilav bağımlısıydım. Nasıl olduysa çok şükür atlattım ama dönemlerde bile 71 li rakamları görmüştüm hem de deli gibi şekerli Türk kahvesi içiyordum
şimdi azami dikkat etmeme rağmen bir türlü atamıyorum
yapıştı resmen
belki diyeceksiniz ki sen de adam akıllı beslenmiyorsun 3 öğün 6 öğün falan ama benim bağırsaklar 3 öğün yenilen yemeği öğütebilecek hızda değil o yüzden ne kadar az yersem o kadar huzurluyum yoksa tıkandı mı boynumdaki damarları kasıyor ağrı
.
ben de 2.5 kilo falan alarak gruba geri geldim ,her şey güzeldi ama 1 hafta tıkandım hoop 76.9. 77 diyelim +3. Şimdi regl dönemi iştah bir yandan, zaten veremiyorum tartı + gösteriyor sürekli moral bozukluğuyla 3 gündür manyadım
6-7senedir bir ama bir yudum bile içmediğim kolayı bile içtim.muhtemelen bu hafta +2 veya 3 çıkarım
Yeni yeni gaz hareketlerini hissetmeye başladım afedersiniz vücut kendini kasmayo bıraktı

Ama her zaman olduğu gibi bu böyle gitmez,düştük mü kalkarız Allah ın izniyle
bir şekilde düzenli menü bildirimi ile geri döneceğim ,
benim menülerim öyle 3 öğün falan olmaz ama en azından hafif geçireceğim inşallah😔

hepinizi çok seviyorum

Back
X