• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

moni moni Kaptanım kaptanım

Eklentiler

• IMG_20200228_100015.webp
    IMG_20200228_100015.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 25
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :30
Boyunuz:163
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 4 ( 10, 7, 4, 2)
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: istanbul
Kilo alma hikayeniz : üst üste gelen hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: güzel ve saglıkli gözükmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
4.takımda yarışmıştım gebelik nedeni ile ayrılmıştım
Şu anki kilonuz:84
Hedef kilonuz:65
Rakibem hosgeldin😁🤗

Bugün face de bir bayan doğadan ama baskı sallama çayı döküyor ve çayın içinden boncuk gibi küçük haplar çıkıyor. Bende bağırsaklarım için form çay ve yeşil çay almıştım. Döktüm öyle birşey görmedim. Ama kafam karışmadı değil. Apa çaykurun organik yeşil çayını alıp siyah çay gibi demleyin diyor. Bakacağım markete gidince
Bende apanin dediğinden kullanim asla kullanmıyorum sallama. Gerçek değiller zaten aroma

gezegenfeza gezegenfeza canım 12 Mart'ta başlıyor
Ahmet apanin diyeti önce hacamat
Yapılıyor Muş sen yaptidinmi sartmi hiç yaptırmadım tırsıyorum biraz
Mecbur deyilsin, yaptırabilme şansın varsa yaptıran iyi olur.
Bende şemayı dün inceledim, bisürü temizlik var, yapabildiğimi yapmak istiyorum

Hayırlı sabahlar 🌷 Hayırlı cumalar Allah'ım askerlerimize yardım eylesin şehit ailelerine sabır versin inşallah 🤲😔 çok üzücü günler geçiriyoruz bu mübarek günlerde Allah'ım uzerimizdeki kara bulutları dağıtsin inşallah 🤲 Bizleri feraha çıkarsın 🤲

Hayırlı sabahlar 🌷 Hayırlı cumalar Allah'ım askerlerimize yardım eylesin şehit ailelerine sabır versin inşallah 🤲😔 çok üzücü günler geçiriyoruz bu mübarek günlerde Allah'ım uzerimizdeki kara bulutları dağıtsin inşallah 🤲 Bizleri feraha çıkarsın 🤲
Amin canım

Back
X