Kaptanım ben hurma mi yiyiyor um sütümü yudumluyorum şuankızlar haftasonu nu dikkatli geçirdiğinizi düşünüyorumaman kaçamak olmasın yoksa cumaya kadar gitmez
bende saçınızı başınızı yolarım.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım ben hurma mi yiyiyor um sütümü yudumluyorum şuankızlar haftasonu nu dikkatli geçirdiğinizi düşünüyorumaman kaçamak olmasın yoksa cumaya kadar gitmez
bende saçınızı başınızı yolarım.
![]()
Ben bu grupları ilk defa görüyorum. Sonuncu olunca yorum yazılıyor@Ekrl kuzum bu iki topiğe yazman gerekiyor, hatırlatayım istedim.
inşallah 1. oalarak ta sırrını yazmak nasip olur.
![]()
Cuma Zayıflama Yarışması - Ben Nerede Hata Yaptım?
Sonuncu sen değilsin ama yine de teşekkürler 🤗www.kadinlarkulubu.com
![]()
Cuma Zayıflama Yarışması - Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Öğlen markete gittim ve bütüüüüün malzemeleri aldım. Tepsinin ölçülerini veren senin kafanla aynı kafada biri olarak elimde pırasalarla tezgahın başında dalıp gittiğimi söylemeden edemeyeceğim. Aklımdan şunlar geçiyordu: Acaba bu 1 kilo, pırasaların saplarını kestikten sonraki bir kilo mu...www.kadinlarkulubu.com
Kaptanım ben hurma mi yiyiyor um sütümü yudumluyorum şuan
![]()
Kaçamak yok bol salata bol balık![]()
zamanla öğreneceksin kuzumBen bu grupları ilk defa görüyorum. Sonuncu olunca yorum yazılıyorben ne cahilim yaww
Insallahh canım
acayip güzel sonuç bekliyorum sizden
gerçi takımın genel olarak motivasyonu çok yüksek, herkes sorumluluğunun bilincinde, çok güzel şeyler olacak![]()
bak burada mutlaka vardırHanımlar sizden güzel sağlıklı bir mücver tarifi istiyorum nasıl yapabilirim
Canım sağlıklı yemek tariflerinde varHanımlar sizden güzel sağlıklı bir mücver tarifi istiyorum nasıl yapabilirim
Benim yaş 32, ruhum 23 kilo verirsem 21 olacak inşallah ☺He tamamdır bende eda 28 ruhum 35 artı 40 artı eşittir 60ama tamamen kilodan kaynaklı canm
![]()
Fırında yapabilirsin enfes oluyorHanımlar sizden güzel sağlıklı bir mücver tarifi istiyorum nasıl yapabilirim
Hoşgeldinİsminiz (İsteğe Bağlı ): Zuhal
Yaşınız : 39
Boyunuz:1.60
Mesleginiz: Ögretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: Calisiyorum
Evli/bekar: bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane
Emziriyor musunuz: hayir
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Kilo alma hikayeniz : yemek yemegi sevdigim icin ve depresyondayim galiba
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: surekli yorgunum yurumek hareket etmek zor geliyor. Kiyafetlerim yakismiyor
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Dogudan batiya yeni tayin oldum. Yeni cevreye henuz alisma asamasindayim. Biraz da bunun etkisiyle cok kilo aldim. Ama her yedigim lokmanin pismanligi var. Daha once burasi sayesinde cok kilo verdigim oldu. O yuzden dedim yine beni kk toparlar ve geldim. Heyecanliyim![]()
GebzeHoşgeldin
Kocaelinin neresı
HosbuldumHoşgeldin
Kocaelinin neresı
Hoş geldinizİsminiz (İsteğe Bağlı ): Zuhal
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: surekli yorgunum yurumek hareket etmek zor geliyor. Kiyafetlerim yakismiyor
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Dogudan batiya yeni tayin oldum. Yeni cevreye henuz alisma asamasindayim. Biraz da bunun etkisiyle cok kilo aldim. Ama her yedigim lokmanin pismanligi var. Daha once burasi sayesinde cok kilo verdigim oldu. O yuzden dedim yine beni kk toparlar ve geldim. Heyecanliyim![]()
HoşbuldumHoş geldiniz![]()
hoşgeldin canımİsminiz (İsteğe Bağlı ): Zuhal
Hoşgeldin bol eksilerİsminiz (İsteğe Bağlı ): Zuhal